Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δεσμεύσεις του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων για θέματα των Bορείων Σποράδων

Προγραμματίζεται νέα συνάντηση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση
των Σποράδων με τη συμμετοχή των Δημάρχων των νησιών
O Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Βουλευτή Ν. Μαγνησίας  Κώστα Καρτάλη, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη.
Ο κ. Διαμαντίδης ανέφερε ότι υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθούν ώριμα έργα που αφορούν αλιευτικά καταφύγια στο Πρόγραμμα Αλιείας και ο κ. Κ. Αγοραστός τόνισε ότι σύντομα η Περιφέρεια θα καταθέσει σχετικές προτάσεις.
Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για το LEADER Αλιείας στις Σποράδες...
και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπογράμμισε ότι πρέπει και μπορεί να το αναλάβει η ΚΕΚΑΝΕΜ.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση και για τα αντισταθμιστικά οφέλη που δικαιούνται οι αλιείς της Αλοννήσου λόγω του Θαλασσίου Πάρκου και τονίστηκε η αναγκαιότητα να βρεθεί σύντομα λύση.
Παράλληλα, τέθηκαν και άλλα ζητήματα της Θεσσαλίας, ενώ για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία και θα κληθούν και οι Δήμαρχοι των νησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.