Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Persona non grata

Να χαρακτηρισθούν ανεπιθύμητα πρόσωπα στο νησί, όσα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές της Μαγνησίας ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την βιοποικιλότητα (natura), ζήτησαν πολλοί Σκοπελίτες που παραβρέθηκαν στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου.

16 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ , ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να που επιστρέφουμε στις εποχές του "πίσα και πούπουλα". Στη Σκόπελο αντί για δέντρα θέλουμε να φυτεύουμε τσιμέντο. Ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σταματησουν οσοι ονειρευονται λαικα δικαστηρια..... με εκμεταλευση στο ονομα του λαου!το πληρωσαν ακριβα αλλοι λαοι....ενω οι υπερασπιστεσ ξεπλυναν το χρημα ....για παρτυ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ blogger 1:59
    το 75% του νησιού είναι δάσος και ήδη προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία. δεν το έχεις παρατηρήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ωραιο το PERSONA NON GRATA και οχι μονο αυτο αλλα να γραφτουν τα ονοματα τους κατω στην προβλητα και καθε μερα να περναμε και να τους λεμε τα λογακια τους για να ξεθυμαινουμε, βεβαια πιστευω να μην ψηφισουν οι βουλευτες μας αυτο το νομοσχεδιο στην βουλη γιατι τους βλεπω να αλλαζουν επαγγελμα και να μεινουν ανεργοι για αυτο ειμαι σιγουρος οτι κανεις απο εμας δεν θα τους ριξη σταυρο στις προσεχεις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις προσεχείς εκλογές δεν θα έχουμε σταυρό, αλλά λίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω λεω να παραχωρισουμε τον τοπο μας στα πουλια, στα ζωα και στα νεοαφιχθεντα πασης φυσεως οντα και να φυγουμε ρε παιδια, να μεταναστευσουμε ολοι, η να μη μιλαμε, η να εξαφανιστουμε, για να μην χαλαμε την ησυχια των ζωων, ουτε να ενοχλουμε τα οντα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΤΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΠΙΟ ΠΑΛΗΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ??????? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΚΥΡΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ( ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ )ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.. Α Λ Ε ... ΑΠΟ ΔΩ. ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.????? ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΗΜΟΝΗΣΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΥΛΙΑ ( τρομαρα τους ) γατια, σκυλια, ποντικια κ.τ.λ. ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ( ευριδια ) ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΛΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΟΚΛΙΚΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το νομοσχέδιο για το NATURA το έβγαλε η Μπιρμπίλη επειδή υπάρχουν κάποια άτομα που θέλουν να δρουν χωρίς κανένα έλεγχο και να κάνουν ότι θέλουν π.χ να κόβουν όσα πεύκα θέλουν, να μπαζώνουν όσα ρέματα και υδροβιότοπους θέλουν, να χτίζουν τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια τους μέσα στη θάλασσα και όλα αυτά για το προσωπικό τους συμφέρον σε βάρος των υπολοίπων.
    Ακόμα και στα 30 στρέμματα να το πάει αυτοί που κάνουν αυτά πάντα θα υπάρχουν αν δεν υπάρχει αστυνόμευση και αν δεν σταματήσουν να τα παίρνουν κάποιοι.
    Είναι κρίμα και άδικο όμως για ένα μικρό ποσοστό που κάνει αυτές τις παρανομίες να την πληρώνει ολόκληρη η Σκόπελος και οι ύπολοιποι που δεν κάνουν παρανομίες να μην μπορούν να χτίσουν στα 4 στρέμματα αυτό είναι παράλογο.
    Προτείνω να πολεμήσουμε αυτή την μικροκλίκα που κάνει τις παρανομίες με κάθε τρόπο γιατί αυτοί με την αλαζονική συμπεριφορά τους προς το περιβάλλον και προς τους συνανθρώπους τους θα μας οδηγήσουν σε πολύ χειρότερα μέτρα στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 18,01,11 ΩΡΑ 1.59 Π.Μ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 18,01,11 ΩΡΑ Ι.06 Μ.Μ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 19.01.11 4.56 Μ.Μ .Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ,ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΩΝΤΑ)ΑΥΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί να διαφωνείς όσο θέλεις, θα έχεις προφανώς κάποιο συμφέρον.Η άναρχη δόμηση ακόμα και μέσα στο χωριό αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας για τον τουρισμό γιατί η Σκόπελος έχει χάσει την ταυτότητα της όσον αφορά τον παραδοσιακό χαρακτήρα της.
    Πριν από μερικές μέρες έγινε έλεγχος από το δασαρχείο σε οικόπεδο στην περιοχή "Κρύα βρύση" όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν κοπεί πάρα πολλά δέντρα, ιδιοκτήτης του οικοπέδου είναι κάποιος που έχει χτισει στα Λιναράκια άρα αυτή η "μικροκλίκα" που συστηματικά παρανομεί είναι υπαρκτή και είναι πραγματικά άδικο να την πληρώνει η πλειοψηφία για χάρη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 26.01.11 ΩΡΑ 3.33 Μ.Μ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ, ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΣΤΑ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ,ΑΠ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ??????ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΩΣ ΕΧΕΙ,ΒΓΑΖΕΙΣ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απορώ που το είδες ότι συμφωνώ με την δόμηση στα 10 στρέμματα ,βλέπεις ότι θα ήθελες να δείς, για να έχεις μια δικαιολογία σε αυτά που γράφεις, και στα δύο κείμενα μου (3:33 και 4:56)φαίνεται καθαρά ότι διαφωνώ με τα 10 στρέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ 27.01.11 5,57 Π.Μ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η κα ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑ 4 , ΕΙΤΕ ΣΤΑ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 27.01.11 ΩΡΑ 9.11 Μ.Μ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 19.01.11 ΩΡΑ 4.56 Μ.Μ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 27.01.11 ΩΡΑ 5.57 Π.Μ. SORY ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή η "μικροκλίκα" που κάνει συστηματικά αυτές τις παρανομίες(είτε στα 100 τετραγωνικά,είτε στα 4, είτε στα 10 στρέμματα) στην Σκόπελο και σε όλη την Ελλάδα είναι όμως η αφορμή, μπορεί να είναι και η αιτία, για τέτοιου είδους νομοσχέδια και εαν δεν τους σταματήσει κάποιος στο μέλλον θα έρθουν σίγουρα ακόμα χειρότερα νομοσχέδια και θα είναι πραγματικά άδικο για όλους τους υπόλοιπους να την πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.