Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Mετατροπή παραδοσιακών κτισμάτων...

Κ. Καρτάλης: Θετική εξέλιξη για τον τουρισμό στη Μαγνησία
Βελτιωτική ρύθμιση υπέρ των της μετατροπής παραδοσιακών ή διατηρητέων κτισμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες τουλάχιστον τριών αστέρων, κατέθεσε ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοίδης μετά από παρεμβάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη ο οποίος και επεσήμανε ότι «πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για το χαρακτήρα του τουρισμού και το αρχιτεκτονικό απόθεμα στη Μαγνησία».
Στη ρύθμιση αναφέρεται ότι εντάσσονται στις πρόνοιες του νέου νόμου για την ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων και «Επενδύσεις μετατροπής παραδοσιακών ή διατηρητέων κτισμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες τουλάχιστον τριών (3*) αστέρων καθώς και επενδύσεις εκσυγχρονισμού ξενοδοχειακών μονάδων που λειτουργούν σε παραδοσιακά ή διατηρητέα κτίρια και ανήκουν ή αναβαθμίζονται σε τουλάχιστον τριών αστέρων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.