Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ. Σ. Σκοπέλου

O Δήμαρχος Σκοπέλου σας καλεί να παρευρεθείτε στην έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος  στις 
17 Ιανουαρίου 2011,
ημέρα Δευτέρα
και ώρα  18:00,
όπου θα συζητηθεί το παρακάτω θέμα:
- Οι επιπτώσεις από την κατάθεση του σχεδίου νόμου για την προστασία της βιοποικιλότητας (Natura 2000) και άμεσες ενέργειες του Δήμου. 
Για σχετικές αναρτήσεις κλικ εδώ και εδώ

6 σχόλια:

  1. Ελπίζω να είναι και ο κ. Περίσσης γιατί αυτός ήθελε να βάλει όλη τη Σκόπελο στο NATURA κάτι που τελικά δέν έγινε παρά ένα μέρος του νησιού το οποίο ασφαλώς είναι μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15/1/ 9,14. Παλιά ξινά σαφύλια. Τότε πρέπει να είναι και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι εκείνης της τετραετίας που συμφώνησαν. Μόνος του το αποφάσισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως δεν είναι τυχαίο που μόνο η Σκόπελος και η Αλοννησος είναι στην περιοχή Natura....η Σκιάθος ας πούμε....δεν προστατεύει καμία βιοποικιλότητα....??? Αλλά...ποιός θα τολμήσει να την αγγίξει....???? Ένα εύλογο ερώτημα που απ'ότι διάβασα εδώ...και στα προηγούμενα posts..κανείς δεν έθεσε.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε τα "αυτός ή εκείνος" και τα παλιά και νέα "σταφύλια" και ασχοληθείτε με το "πώς προέκυψε NATURA το Νότιο Τμήμα της Σκοπέλου και γιατί, ας πούμε όχι, όλη η Σκόπελος. Τι δουλειά έχει η ΣΚΟΠΕΛΟΣ με το ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ των ΣΠΟΡΑΔΩΝ και άν έχει ,γιατί δεν έχει και η ΣΚΙΑΘΟΣ και η ΣΚΥΡΟΣ , ας πούμε .Ποιός "σοφός" τα εφεύρε αυτά .Πόλεμος ,πανστρατειά ,όλοι οι Σκοπελίτες και σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το NATURA είναι κατατεθιμένο από την ΕΕ από το 2000. Τώρα που έσφιξαν τα πράγματα θυμήθηκαν όλοι αν είναι μέσα η Σκύρος ή Σκιάθος; 11 χρόνια μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς σχολιαστή Αντώνη. με τη Σκιάθο ασχολείσαι; μην είσαι κοντόφθαλμος. υπάρχουν ολόκληρα νησιά στο Αιγαίοπου έχουν λάβει αυτόν τον χαρακτηρισµό ή ολόκληρες περιοχές, όπως η µέση χερσόνησος της Χαλκιδικής, το 65% του Νοµού Τρικάλων κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.