Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ένσταση από τη «Δημοτική Υπέρβαση»

Ένσταση θα κάνει ο επικεφαλής της «Δημοτικής Υπέρβασης» κ. Χρ. Βασιλούδης γιατί, όπως υποστήριξε και κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Σκοπέλου, έπρεπε να ψηφιστεί από τη μείζονα και ελάσσονα μειοψηφία (τη στιγμή που δεν κατάφεραν να έχουν κοινή πρόταση) και όχι από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

28 σχόλια:

  1. Βεβαίως και να κάνει ΕΝΣΤΑΣΗ.
    να δικαιωθεί.
    για να επιμένει κάτι ξέρει περισσότερο.
    δεν θα κάνουν ότι θέλουν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kaλά kρaσιά !
    4 xρόνιa τι έkaνε ???
    akομa δεν έμaθε πως λειτουργεί ο δήμος kaι η δευas ???
    kaι ήτaν πρόεδρος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ειμαστε στην αντιπολιτευση ξερουμε ποιο ειναι το σωστο και το δικαιο και κανουμε ενστασεις,οταν ομως εχουμε την εξουσια δεν λογαριαζουμε τιποτα.Δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την εντύπωση ότι την δήλωση περί ένστασης την έκανε μόνον για "εντυπωσιασμό", διότι δεν στέκουν νομικά αυτά που επικαλέστηκε.
    Ακόμα κι αν κάνει ένσταση, που σίγουρα δεν θα κάνει, θα απορριφθεί ως αβάσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Συμβούλιο της ΔΕΥΑ δεν πρέπει να συμμετέχουν και γυναίκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 25 ιαν, 10:24 πμ.
    Εχεις δίκιο, έτσι είναι. Όταν ήταν στην εξουσία δεν λογάριαζαν τίποτα. Τώρα σιγά σιγά πρεπει να το καταλάβουν αλλα θα παρει το χρονο του μέχρι να το χωνεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΟ ΦΑΙ ΕΧΕΙ Η ΔΕΥΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?

    Πρόκειται για μια επιχείρηση με χρέη σε ένα Δήμο με χρέη. Ας ασχοληθεί η Δημοτική Υπέρβαση με κάτι πιο χρήσιμο για τον τόπο και ας έχει μια πιο θετική συμμετοχή στα του Δήμου.

    Ηλίας Σκαβέντζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατακρίθηκαν οι ΄΄τεως΄΄ , για μεταφορές που έκαναν με τα αμάξια της ΔΕΥΑΣ στα αγροκτήματά τους. Δεν βλέπουμε όμως τα δημοτικά οχήματα στη Γλώσσα που μεταφέρουν κορμούς δέντρων και τα πηγαίνουν στα σπίτια τους δημοτικοί υπάλληλοι! Είναι η άλλη άκρη εκεί και δεν τους πιάνει το μάτι μας φαίνεται! Κι έχουν αναλάβει 25 μέρες μόνο! Καλή αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Σκαβέτζο , πολύ πικρία με την Δημοτική Υπέρβαση που στις προηγούμενες εκλογές (2006), είχατε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό τους! Τι έγινε και αλλάξατε στάση? Και σε επιτροπές βρισκόσασταν κι εσείς , μα στα μισά της θητείας τους και μετά ΄΄γειά σας΄΄! Τι προέκυψε? Τόσο στραβά πράγματα είδατε να συμβαίνουν και αποχωρήσατε? Ή τίποτα άλλο ίσως? Έτσι , για την αποκατάσταση , όποιας αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας κάνει την ένσταση, ως οφείλει για λόγους νομιμότητας και αν σφάλλει οι κ διαχειριστές θα μας ενημερώσουν. Τότε θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και εμείς και ο κ. Σκαβέντζος που δυστυχώς δεν μας έπεισε για την δική του θετική και αποτελεσματική συμβολή σ'αυτό που ειχε αναλάβει την τετραετια Βασιλούδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι, τόσα στραβά είδα και αποχώρησα. Ευτυχώς τα στραβά τα είδαν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.
    Επρεπε λοιπόν να μείνετε και να αγωνιστείτε για το καλό αυτού του τόπου αλλά μάλλον επιλέξατε τον εύκολο δρόμο της φυγής όπως και οι άλλοι. Δεν αφήσατε όμως τους δημότες να σας κρίνουν όπως έκαναν "οι άλλοι"... με το να ξαναεκτεθείτε στα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καπετάνιος ήταν κάποιος άλλος και όχι ο κ. Σκαβέντζος, άλλοι ήταν οι κουμανταδοροι και κρίθηκαν για τις πράξεις τους αλλά και για αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν και δεν τα έκαναν η λαική ετυμηγορία μίλησε με την ψήφο της, το γιατί έκρινε έτσι το διαβάζουμε στο blog με τα πράγμματα που αποκαλύπτονται καθημερινά.
    Πολλοί κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι η εξουσία που τους έχει δοθεί θα διαρκέσει για πάντα και αυτό τους οδηγεί σε λάθος πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην τολμήσει ένας άνθρωπος να γράψει επώνυμα, πέφτετε όλοι επάνω του να τον φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην χάνετε άδικα τα λόγια σας (τα γραπτά). Δεν θα κάνει ενσταση γιατί δεν ισχύουν αυτά που δήλωσε… αερολογίες ήταν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλό κουράγιο σκοπελίτες
    ΟΛΙ ΡΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί κ. Σκαβέντζο εφόσον είδατε τα στραβά δέν τα καταγγείλατε αλλά επιλέξατε να την και να σωπάσετε? δέν γνωρίζετε ότι με αυτή σας την κίνηση έχετε και εσείς μερίδιο ευθήνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλεος! Αν έχει μερίδιο ευθύνης ο Σκαβέντζος οι υπόλοιποι τι πρέπει να έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να μην μπούμε στις λογικές συνδιαχείρησης. Το σύστημα έχει αρκετά δεκανίκια για να χειριστεί τα πράγματα όπως αυτό γουστάρει! Εμείς δεν πρέπει να μπούμε σ'αυτό το τρυπάκι! Εμείς οφείλουμε ν'αντισταθούμε!Να οικοδομήσουμε όρους ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! Μακριά και πέρα απ'τις λογικές συνδιαχείρησης που δρουν αποπροσανατολιστικά για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και για ν'αντισταθούμε συλλογικά και με καλύτερους όρους στα καθημερινά χτυπήματα που δεχόμαστε είτε είναι απ΄τις δημοτικές αρχές, είτε απ΄την τρόικα και τις μαριονέτες της.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τροχο-παίδι, τι ξυλινη γλώσσα είναι αυτή? Τέτοια σας λένε στο "φροντιστήριο"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι ξύλινη γλώσσα. Είναι το πώς βλέπω τα πράγματα. Όταν σε χτυπάνε πρώτα και κύρια πρέπει να τους σταματήσεις και όχι να τους βρεις λύσεις για πιο χαλαρά χτυπήματα. Και επειδή δε χτυπάνε μόνο εμένα, δηλαδή επειδή δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει δουλειά, ή του παίρνουν τα λεφτά, το σταμάτημα πρέπει να είναι συλλογικό, δηλαδή απ' όλους μας! Καλύτεροι όροι αντίστασης ας πούμε πως αποτελεί και η επιτροπή των κατοίκων ενάντια στο ν/σ για τις περιοχές Natura, κάτι που με ενθουσίασε αφού κινητοποιεί τους κατοίκους ενάντια στο νομοσχέδιο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το νησί. Οι λογικές που προτείνουν σ'όλους τους από πάνω πώς να χειριστούν τα διάφορα θέματα, μόνο βοήθεια δεν μπορεί να χαρακτηριστούν για το σταμάτημα. Γι'αυτό, αυτό που προτείνω στους κατοίκους του νησιού και όχι φυσικά μόνο σ'αυτούς αλλά και σε όλους όσους πλήττουν τα νέα μέτρα και το μνημόνιο είναι η αντίσταση. Σ'ευχαριστώ πάντως που μου έδωσες την ευκαιρία να αναλύσω περαιτέρω τις σκέψεις μου και θα αφήσω στην άκρη τη χολή περί "φροντιστηρίου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία σχόλια είναι εκτός «θέματος». Αγαπητοί ιδιοκτήτες του μπλογκ φροντίστε παρακαλώ για αυτό το μικρό προβληματάκι, που δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει. Κάντε χώρια ανάρτηση ή δημιουργήστε άλλο «θέμα». Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά πρέπει και οι αναγνώστες να βοηθήσουν σε αυτό. Μερικά σχόλια δεν γίνονται «θέμα» και πρέπει να απορριφθούν. Και τότε αρχίζει η επίθεση στο blog. Είστε χουντικοί, τα παίρνετε και άλλα παρόμοια...
    Θα προσπαθήσουμε.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. για τον 10:59. Όταν μας λένε την αλήθεια αγαπητέ, μας ξεβολεύουνε «εμάς» τους βολεμένους... Η πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι όμως «βολεμένη», ουσιαστικά της στερούν μια αξιοπρεπη επιβίωση, καταπατούν τα δικαιώματα που έχει κάθε άνθρωπος στην εργασία, στη διασκέδαση, στη μόρφωση, στην υγεία, στην παιδεία, στερούν τη σύνταξη και αφαιρούν δια παντός το γέλιο και τη χαρά. Το μόνο που μένει λοιπόν σ 'άυτούς που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι η Αντίσταση, αυτό που τρέμουν οι κρατούντες και κραταιοί παγκόσμια κι όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα. Για ποια ξύλινη γλώσσα λοιπόν μιλάτε στο φίλο τροχο - παίδι που πολύ σωστά τοποθετείται και τι νοσηρό υπονοούμενο είναι αυτό το «φροντιστήριο» που αναφέρετε...Ασφαλώς εθελοτυφλείτε, όσα προβλήματα κι αν έχετε λύσει... δεν μπορεί να μη σας έχει μείνει λίγη ανθρωπιά. Έχετε υπ' όψη και κάτι άλλο. Όσο ανησυχείτε για τα δάση και το περιβάλλον - αν ανησυχείτε - άλλο τόσο πρέπει να ανησυχήσετε για τον άνθρωπο, γιατί είναι είδος προς εξαφάνιση . Δεν καταλάβατε ότι αυτό προσπαθούν να κάνουν;
    Κι ας είμαστε εκτός θέματος...
    Φιλικά Μ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το προηγούμενο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ αφού δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο για τα της ΔΕΥΑΣ μπορεί να μας πεί αν αξιοποιήθηκε το κτήμα Ζαχαριαδή, ακριβώς δίπλα απο τον βιολογικό, που κόστισε τόσα πολλά λεφτά για την ΔΕΥΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφού δεν μπορεί να μας ενημερώσει το προηγούμενο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ για την αγορά του οικοπεδου του Παναγιώτη Ζαχαριάδη, ίσως θα πρέπει να μας ενημερώσει ο διευθυντής ή ο πρόεδρος της, γιατί ο λαός της Σκοπέλου θα πρέπει να γνωρίζει πως διαχειρίζεται τα λεφτά του η ΔΕΥΑΣ, εάν ήταν αναγκαία η αγορά αυτή ή ήταν τελικά μια προεκλογική δέσμευση και έγινε για να βγεί μια υποχρέωση.Αυτό το οικόπεδο επειδή είναι ακριβώς δίπλα από τον βιολογικό δεν νομίζω να το αγόραζε κανένας άλλος τόσα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. να μας ενημερωσουν οι «ενισταμενοι» κατά της προσφατης αποφασης του Δημ. Συμβ.
    αυτοι το αγορασαν και ενεκριναν την τιμη του
    ισως γιαυτο επιμενουν να είναι μελη στο νέο δσ της δευας για να προσφερουν τις πολιτυμες γνωσεις τους ως προς την αξιποιηση του οικοπεδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο νυν δήμαρχος ήταν μέλος του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. γιατί δεν τον ρωτάτε να σας απαντήσει αφου οι προηγούμενοι δεν σας ενημερώνουν. Μην προσπαθείτε με τετοιου είδους κολπάκια να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην είστε κολλημένοι για τους δικούς σας λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.