Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Το ΚΑΠΗ Σκοπέλου έκοψε πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, τα μέλη του ΚΑΠΗ Σκοπέλου. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου που μετά δυσκολίας χωρούσε στο χειμερινό κτίριο του ΚΑΠΗ. Παρόντες ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής και η αντιδήμαρχος κα Γιώτα Αγγελέτου.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου αφού απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους, έκοψε την πίτα με τους βετεράνους του ΚΑΠΗ κ.κ. Προβιά Γιάννη και Παχή Χρήστο.
Το φλουρί φέτος έπεσε στον τυχερό της χρονιάς και νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των μελών κ. Φάνη Ρούσσο και το δώρο ήταν μία τηλεόραση, την οποία ο πρόεδρος προσέφερε ευγενώς στο ΚΑΠΗ. Η τηλεόραση βγήκε σε λοταρία και ο δεύτερος τυχερός ήταν ο κ. Παλαιολόγος Βαγγέλης.
Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική από τους ντόπιους καλλιτέχνες Γιάννη Παλαιολόγο, Γιώργο Γερακίνη και Θανάση Σύρο. Το κρασί και τσίπουρο έρρεαν άφθονα, ενώ οι πίτσες και το ουίσκι ήταν προσφορά του κ. Ρήγα Χρυσάνθη. Ευχόμαστε πάντα τέτοια και Καλή Χρονιά σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.