Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο εορτασμός των Θεοφανίων στη Σκόπελο

Λαμπρές εκδηλώσεις στη Σκόπελο για τον εορτασμό των Θεοφανίων. Στο επίκεντρο του εορτασμού το λιμάνι, όπου πολλοί Σκοπελίτες παρακολούθησαν την τελετή Αγιασμού των Υδάτων παρουσία του Δήμαρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή, των αντιδημάρχων Γιώτας Αγγελέτου και Γ. Φύβγα, δημοτικών συμβούλων και αρχών του νησιού.
Τον σταυρό έπιασε, για μία ακόμα φορά, ο Γιώργος Ταλαδιανός.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και στα παιδιά του μικρά και μεγάλα που για ακόμα μια φορά έδωσαν βροντερό παρόν . Χρόνια πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο τατοια θελουμε ... να αναπτυχθει ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και να τον στηριξουμε ολοι. Αυτα κρατανε το κοσμο στο νησι.
    Ενας Γλωσσωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλωσσώτη , εσείς εκεί στη Γλώσσα τι άλλο κάνετε για να κρατήσετε τους νεους στην περιοχή? Τους δωρίζετε σκαλιστηράκια και γάντια και πάτε για κρεμμυδάκια στη φύση? Καλό είναι κι αυτό... Τώρα θα περιμένουμε να δούμε την αντιμετώπιση και τα μέτρα που θα πάρουν οι αρμόδιοι με τους πιτσιρικάδες με τα μηχανάκια. Γιατί πολύς λόγος έχει γίνει στο παρελθόν επ΄ αυτού του θέματος , χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα θα μας πουν οι διαχειριστές , κακόβουλους! Δεν είμαστε! Επειδή τίποτα δεν θα γίνει φίλε ανώνυμε 11.1 2.35 με τα μηχανάκια στη Γλώσσα. Κι αυτό επειδή , πολλά υπάρχουν πίσω απ΄ αυτό. Γιατί υπάρχουν ανήλικα παιδιά δημοτικών συμβούλων , επειδή ο Διοικητής είναι Γλωσσιώτης και δεν θέλει προφανώς να γίνει κακός με τους χωριανούς του ( αφού οι ίδιοι οι γονείς δεν βάζουν μυαλό στο παιδιά τους , αυτός θα τους βάλει; ) επειδή η Αστυνόμευση είναι ελλειπής , επειδή ΄΄πέφτει πάντα σύρμα΄΄ όταν τα περιπολικά βρίσκονται εκεί κοντά , επειδή , επειδή... Προτάσεις μπορεί να υπάρξουν , αποτέλεσμα θα έχουν? Είδωμεν και ευχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.