Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ζητούν χώρο για την έκθεση καλλιτεχνών

Tην παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου (ή άλλου κατάλληλου χώρου, όπως ο πρώην κινηματογράφος Ορφέας) για το διάστημα από 12/8 έως 10/9, καθώς και την παροχή κάθε δυνατής πρακτικής υποστήριξης για τις ανάγκες του στησίματος και της λειτουργίας της έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων ζητάει, με αίτηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών.
Ακόμα στην αίτηση επισημαίνεται η πρόθεση του Συλλόγου για αναβάθμιση της συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή, γι΄αυτό και προτείνουν την ένταξη της έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου και στη σχετική καμπάνια ενημέρωσης και προβολής.

4 σχόλια:

  1. Αγαπητοί κύριοι,
    έχω την γνώμη ότι το κλειστό γυμναστήριο έγινε για την άθληση των νέων και δεν είναι χώρος εκθέσεων. Δεν είναι σωστό να κλεισει ένα μήνα το γυμναστήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο κλειστό γυμναστήριο πάντοτε (από τότε που δημιουργήθηκε) γινόντουσαν εκθέσεις και άλλες παρόμοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις τα καλοκαίρια.
    Όλα τα σχολεία είναι κλειστά και όπως γνωρίζουμε το Υπουργείο Παιδείας δεν διαθέτει γυμναστές την καλοκαιρινή περίοδο.
    Εξ’ άλλου υπάρχει και το ανοιχτό Στάδιο, ένας χώρος στον οποίο μπορούν να αθληθούν οι νέοι το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονον οι μαθητες αθλουνται....? Κλειστο ειναι και το δημοτικο σχολειο το καλοκαιρι. Εκει πιστευω ειναι το σωστο μερος για την εκθεση, που φυσικα πρεπει να απολαμβανει της στηριξης και του Δημου και των δημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η έκθεση των καλλιτεχνών, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, είναι σωστό να γίνεται σε κεντρικό σημείο της Σκόπελου, έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό, η ιστορία μας έδειξε ότι το κλειστό γυμναστήριο δεν είναι το καταλληλότερο μέρος, ο κόσμος δύσκολα το αναγνώριζε σαν χώρο έκθεσης όπως επίσης δεν ήταν και εύκολο να σταματήσουν με τα αυτοκίνητα τους, ο ΟΡΦΕΑΣ όμως πληρεί τις προδιαγραφές για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, πίστευω ότι αν γίνει εκεί θα είναι προς όφελος των καλλιτεχνών, ο χώρος είναι καλοκαιρινός και κεντρικότατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.