Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο δήμος Σκοπέλου έκοψε την πίτα του

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα 6 Ιανουαρίου, αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων, ο Δήμος Σκοπέλου.
Ο κ. Μιχελής σε ένα σύντομο λόγο – χαιρετισμό είπε στους Σκοπελίτες που βρέθηκαν, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, στο δημαρχείο:
«Καλή χρονιά με υγεία.
Γνωρίζουμε όλο πόσο δύσκολη χρονιά θα είναι το 2011 όχι μόνο για τη Σκόπελο, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Για το νησί μας, αυτό που θέλω να πιστεύω είναι ότι με τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων θα κάνουμε μία δύσκολη προσπάθεια για αντιστροφή του κλίματος, προς όφελος όλων των κατοίκων αυτού του πανέμορφου νησιού.»
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, εν μέσω ευχών, έκοψε την πίτα...

5 σχόλια:

  1. Καταθέτω την ιδέα ο Δήμαρχος να απευθύνει πρόσκληση για εθελοντική συστράτευση των ντόπιων επιστημόνων και φίλων του νησιού μας σε πόστα που μπορούν να φανούν χρήσιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί και εσείς που μέχρι τώρα δεν βρίσκατε ανταπόκριση σε τίποτα προοδευτικό...! Μην διστάσεται να συζητάτε με τη νέα δημοτική αρχή μας.Έχει μόνο αξιόλογα άτομα σε όλους τους τομείς! Περιμένετε είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δείτε τα αποτελέσματα της καταξίωσης του νησιού μας!!! Εγώ από το πεζοδρόμιο τα βλέπω όλα. Ακούω τα βογγιτα του κόσμου...! Τώρα έχουν αλλάξει όλα. Μόνο χαμόγελα υπάρχουν και αναμονή αξιών απο αυτούς που έχουν μορφωτικό επίπεδο άξιο να κρίνουν! Νικ. Καρβέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε δεν θέλουμε , θα τους λουστούμε τα επόμενα χρόνια. Είδαμε κι απ΄ τους πρώην τι έγινε στο νησί μας. Αυτοί που ήρθαν ΄΄μετά βαίων και κλάδων΄΄ και με περγαμηνές στο κεφάλι τους , θα περιμένουμε να μας δείξουν την αξία τους. Κι έπειτα θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Τώρα αν θα θυμηθούμε αυτούς που έφυγαν ή όχι , η ιστορία θα το δείξει. Ας μη βιαζόμαστε . Το πλήρωμα του χρόνου θα δικαιώσει την απόφαση του λαού. Ή απ΄ τις πράξεις τους και την διαχείρησή τους , δεν θα ξέρουν που να βρούν τρύπα να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κάθε δημοτική αρχή υπάρχουν αξιόλογα άτομα. Το θέμα είναι το κατα πόσο θα τα αξιοποιήσει ο εκάστοτε Δήμαρχος και το κατα πόσο θέλουν αυτά να ασχοληθούν. Οι καρέκλες και οι τίτλοι , έχουν τόνους ευθύνης και το βάρος πολύ μεγάλο. Όταν τα κάστανα και οι πατάτες θα καίνε , εκεί θα πρέπει να αποδεικύονται παλικάρια. Καλά τα φρου φρου και τ΄ αρώματα , αλλά το δια ταύτα είναι η καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και οι δημότες του. Η κάθε δημοτική αρχή , συνεχίζει ό,τι δεν πρόλαβε η άλλη και καταθέτει και νεες δικές της προτάσεις. Γιατί να μηδενίζεται το έργο και οι προσπάθειες του κου Περίσση , του κου Παχή , του κου Βασιλούδη? Λιθαράκι στο οικοδόμημα της Σκοπέλου αυτοί δεν έβαλαν? Ας τραβήξουμε λοιπόν όλοι μαζί μπροστά κι ας παίρνουμε και μαθήματα κι απ΄ το παρελθόν. Πότε προς αποφυγή , πότε προς μίμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας λέτε κ. Καρβέλη να περιμένουμε γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα, τότε γιατί δεν περιμένετε να δείτε και εσείς και μετά να γράψετε τους διθυράμβους σας. Πως γίνετε να υμνείτε χωρίς να έχει γίνει τίποτα ακόμη.....και κάτι άλλο οι υπόλοιποι που δεν κρίνουν όπως εσείς θέλετε τι είναι χωριάτες αμόρφωτοί.....αυτό δεν σας τιμά, ούτε ανεβάζει το επιπεδό σας σαν άνθρωπο¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.