Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση του Απ. Παπατόλια για την απώλεια των Μεσογειακών Αγώνων

Εδώ και 3 μήνες επεσήμαινα διαρκώς και με κάθε ευκαιρία στο δημόσιο διάλογο τον κίνδυνο να χαθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες, εξαιτίας της απουσίας ενός αξιόπιστου σχεδίου φιλοξενίας των αθλητών και των αποστολών, το οποίο θα τελούσε υπό την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Εις μάτην όμως…
Κατά την περίοδο που η ΝΑΜ πάσχιζε να συντονίσει τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα κοινό ρεαλιστικό σχέδιο «διάσωσης» των Αγώνων, κάποιοι επέμεναν να χρονοτριβούν, να αοριστολογούν και να πλειοδοτούν ανούσια, υπονομεύοντας το μέλλον των αγώνων. Η δυσμενέστατη αυτή εξέλιξη πέρα από την απαράδεκτη ολιγωρία, τη διγλωσσία, την αδράνεια και τις παλινωδίες της κεντρικής διοίκησης, καταδεικνύει επιπλέον τη γύμνια των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας στους τομείς του συλλογικού σχεδιασμού, της επαρκούς προετοιμασίας και της αναζήτησης κοινών και υλοποιήσιμων λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.