Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η «Πράσινη Αλεπού» ανακυκλώνει...

Η Διεθνής Ένωσης Γυναικών Σκιάθου σε ανοιχτή συγκέντρωση που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου ανακοίνωσε την έναρξη του εγχειρήματος «Πράσινη Αλεπού», που αποσκοπεί στην ανακύκλωση, με πρώτο βήμα την περισυλλογή και αποστολή για ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών. Η ανταπόκριση των παραβρισκόμενων ήταν συγκινητική και έδειξε την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την ανάγκη δρομολόγησης σχετικών πρωτοβουλιών.
Ήδη οι διαδικασίες ξεκίνησαν με την τοποθέτηση 10 καλαθιών σε κεντρικά σημεία του της Σκιάθου. Στη συνέχεια τα πλαστικά μπουκάλια θα τα μαζεύουν οι γυναίκες - μέλη του συλλόγου, θα τα αποθηκεύουν αρχικά και αργότερα, με δικά τους έξοδα, θα τα στέλνουν για ανακύκλωση.
Η «Πράσινη Αλεπού» βρήκε ήδη στέγη στο διαδίκτυο http://prasinialepou.wordpress.com/ για να μπορεί να ενημερώνει συνεχώς όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή.
Ευχόμαστε να υιοθετήσει κάθε συμπολίτης μας την «πράσινη Αλεπού» και να γεμίζουν καθημερινά τα καλάθια της με άδεια πλαστικά μπουκάλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.