Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Βακράτσειο Ίδρυμα//Γνωστοποίηση

Ο Πρόεδρος του Βακράτσειου Ιδρύματος Σκοπέλου και Δήμαρχος Σκοπέλου προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωσης των Δημοτών.
Σας γνωστοποιεί ότι:
Η ετήσια αμοιβή της υπαλλήλου για την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δ.Σ. καθώς και κάθε είδους γραμματειακή υποστήριξη του Ιδρύματος κατά το έτος 2010, ανήλθε στο ποσό των 2.250,24€, ήτοι 187,52€/μήνα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

25 σχόλια:

  1. Που είναι τώρα αυτοί που ωρύονταν για τα 750 ευρώ ανα συνεδρίαση;
    Και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι επέμεναν πεισματικά. Για να δούμε τώρα και τα υπόλοιπα τι δόση αλήθειας έχουν. Μπράβο στον δήμαρχο που έσπευσε για την αποκατάσταση της αλήθειας και μπράβο στους κ. διαχειριστές που μας ενημερώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μιχελή, είστε αρκετά οξύνους και το γνωρίζουμε.
    Όμως, παρακαλούμε, να μην «ταλαιπωρείτε» τη δική μας νοημοσύνη.
    Το Βακράτσειο Ίδρυμα συνεδρίασε μόνον 3 φορές κατά το έτος 2010, ΗΤΟΙ: 750 ΕΥΡΩ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστα τα γραφει ο νεος προεδρος για τα 2,250 ευρω, αλλα να μας πει και ποσες φορες συνεδριασε το ιδρυμα τους 12 μηνες… τοτε θα εχουμε ολοκληρωμενη εικονα… γιατι εμεις ξερουμε ότι συνεδριασε μονο 3 φορες στον χρονο μεσα, και τότε είναι αλήθεια πως πηρε 750 ευρω για την καθε συνεδριαση
    γονιος φοιτήτριας,
    δικαιουχου υποτροφίας που δεν πηρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλούμε τον κ. Ραμαντάνη να ζητήσει φωτοτυπια από τον τραπεζικό λογαριασμό του ιδρύματος για να ξερουμε ποσα λεφτα υπήρχαν μεσα και παρελαβε ο νεος προεδρος στις 31-12-2010.
    Μανώλη ακούς, αυτό θα πει αληθινη αντιπολιτευση και όχι να ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον οποιοδηποτε στο όνομα της ΣΥΜΠΝΟΙΑΣ και της ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω κι εγώ με τη σειρά μου "ΜΠΡΑΒΟ στους κ. διαχειριστές που μας ενημερώνουν, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ και ΠΑΘΟΣ" και ο νοών νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω κι εγώ μια extra δουλειά να παίρνω 187,52 ευρώ το μήνα και να δουλεύω μόνο 3 φορές το χρόνο…

    Μου θύμισε γνωστό άσμα που τραγουδούσε η Βουγιουκλάκη σε παλιά Ελληνική ταινία:
    «Κυριακή, γιορτή και σκόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη,
    κι’ η Δευτέρα να ‘ταν μόνο, κάνα δυό φορές το χρόνο»

    Το βιντεάκι παρακάτω αφιερωμένο εξαιρετικά:
    http://www.youtube.com/watch?v=yrWR7CNBNR8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 24 Ιανουαρίου 2011 6:06 μ.μ. δυστυχώς φίλε μου, μάλλον βιάστηκες να γράψεις το σχόλιό σου περί δόσης αλήθειας και τα λοιπά για μας τους γονείς που "ωριόμαστε"...
    και ξέρεις κάτι;
    έχουμε δίκιο και ωριόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @24 Ιανουαρίου 2011 6:34 μ.μ.γονιο φοιτήτριας,
    δικαιουχου υποτροφίας που δεν πηρε..

    Για να καταλάβω...το προβλημά σου είναι η αμοιβή του υπαλλήλου ή το γεγονός ότι η το παιδι σου δεν πήρε υποτροφία;Ομολογώ ότι μας έχεις μπερδέψει λίγο....
    Επιπλέον εσυ έχεις "κολλήσει" στις συνεδριάσεις... το "καθώς και κάθε είδους γραμματειακή υποστήριξη του Ιδρύματος κατά το έτος 2010", που αναφέρει ο νυν πρόεδρος το παραλείπεις....

    «Οι ζηλότυποι τα βλέπουν όλα με μεγεθυντικό φακό, που κάνει τα μικρά να φαίνονται μεγάλα, τους νέους γέροντες και τις υποψίες πραγματικότητες.»
    Μιγκέλ Ντε Θερβάντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μικρά φράσις: «ήτοι 187,52 € / μήνα» είναι κουτοπονηριά και δύο τινά έχω να δηλώσω περί αυτής:
    Πρώτον ότι εκπλήσσομαι κ. Πρόεδρε καθότι δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους τερτίπια εκ μέρους σας… και δεύτερον ότι σας εκθέτει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ με τον Θερβάντες ποιος είσαι;
    Φίλος ή συγγενής του υπαλλήλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα πού πήγαν τα λεφτά δε νομίζω οτι θα κάτσουμε και να τα ψάξουμε! Φαγωθήκανε! Δε θα χωλομανίσουμε γι'αυτά. Αυτό νομίζω ότι θα το σκέφτηκαν πολλοί!! Μήπως πρέπει να τους διαψεύσουμε; Όχι στο να το παίξουμε Ηρακλής Πουαρό και Αγκάθα Κρίστι για να βρούμε "πού επιτέλους πήγαν τα λεφτά" αλλά να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν ... και είναι πραγματικά περισσότερα από την υποτροφία Βακράτσα! Δε λέω ότι δεν υπάρχουν φοιτητές που χρειάζονται την υποτροφία, τη χρειάζονται και πολύ μάλιστα, ωστόσο και να σπουδάσουν, εάν επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η λυσσαλέα επίθεση οι πτυχιούχοι μας θα είναι άνεργοι και με τη βούλα! τα παιδιά μας απ'το Δημοτικό μέχρι και τη σύνταξη(χαχαχα.. ποιά σύνταξη...αν πάρουν)θα πρέπει να είναι συνέχεια μ'ένα βιβλίο στο χέρι. Και δε θα βγαίνουν γιατροί ή φυσικομαθηματικοί αλλά 5 πιστωτικές μονάδες γιατροί, λίγο μαθηματικοί και 7 μονάδες φυσικοί. Θα είναι ανασφάλιστοι, άνεργοι,με μισθοί πείνας... Αυτό μωρέ θέλουμε για τα παιδιά μας; Μαύρα χρόνια; Ας παλέψουμε μαζί με τα παιδιά μας, μαζί με τους φίλους και τους γείτονες.
    Η υποτροφία Βακράτσα να δοθεί στους νέους που την έχουν ανάγκη! ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γραμματειακή υποστήριξη είπατε;
    Εδώ είναι να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    Το 2010 δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ… ας βγει ένας γονιός (ακόμα και ανώνυμα) να πει πως πήρε έστω και ένα σεντ, να καταλάβουμε αυτήν την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

    Τι έκανε ο υπάλληλος 12 μήνες, ποιους υποστήριζε γραμματειακά;
    Τους απλήρωτους δικαιούχους;
    Πως ακριβώς μας υποστήριζε;
    Θα μας τρελάνετε τώρα;

    Μόνον αποκατάσταση της αλήθειας δεν λέγεται το κείμενο που αναρτήσατε, και λυπούμαστε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @24 Ιανουαρίου 2011 11:05 μ.μ.

    Φίλος και συνάδελφος...τραβας κανα ζόρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γραμματέας του Ιδρύματος ορίζεται από τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου,ο οποίος συντάσσει τα πρακτικά,τηρεί την αλληλογραφία και διεκπεραιώνει κάθε είδους γραφειοκρατική εργασία που αφορά το Ιδρυμα.
    Τον σκέφτομαι τον άνθρωπο,γιατί μετά τα ανωτέρω σχόλια προβλέπω την παραίτηση της και αντε να βρεις υπάλληλο να στηρίξει γραμματειακά το Ιδρυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @24 Ιανουαρίου 2011 11:21 μ.μ.
    Εσύ τι ζορι τραβας ρε φίλε;
    "Δεν υπάρχει αίσθημα τόσο βαθιά ριζωμένο στην καρδιά του ανθρώπου, όσο η κακία."
    Ρίτσαρντ Σέρινταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ουάσιγκτον, πριν περίπου 50 χρόνια, προκήρυξε διαγωνισμό με χρηματικές αμοιβές για τον επιτυχέστερο χαρακτηρισμό των διαφόρων λαών και της ψυχολογίας τους. Το βραβείο απέσπασε ο δικαστικός Ν. Κέλλυ, με τον εξής χαρακτηρισμό του Έλληνα...

    «Μπροστά στο Δικαστήριο της αδέκαστης Ιστορίας, ο Έλληνας αποδείχτηκε ανέκαθεν κατώτερος από τις περιστάσεις, παρότι από άποψη διανοητική κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά και οιηματίας, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά και γεμάτος από προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής.

    Έχτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των ερίδων. Ανέδειξε το Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει. Θαύμασε το Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει. Υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον κυνηγήσει.

    Γέννησε το Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει. Έφερε το ’21 για να το διακυβέψει. δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει. Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να την κηδέψει.

    Τη μια στιγμή κόβεται για την αλήθεια και την άλλη μισεί εκείνον που αρνείται να υπηρετήσει το ψεύδος. Παράδοξο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, ημίκαλο, ημίκακο, με αβέβαιες διαθέσεις, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Έλληνας.

    Οικτίρατέ τον, θαυμάστε τον, αν θέλετε. Ταξινομείστε τον, αν μπορείτε»…

    Ο δικάστικός Ν. Κέλλυ μάλλον τον Σκόπελίτη περιέγραφε και όχι κάθε Έλλήνα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι φίλοι και οι συνάδελφοι καταποντίζουν δημάρχους... Μιχελή το νου σου, θα σε φάνε και σενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εσύ επιμένεις για αλληλογραφία.
    ούτε ένα γράμμα δεν λάβαμε το 2010.
    τι μας λες καλε μου άνθρωπε.
    σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ απόλυτα πως ο νέος μας δήμαρχος πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με τις ανακοινώσεις του ώστε, αφ’ ενός να μην εκτίθεται άσκοπα και αφ’ ετέρου να μην συγκαλύπτει έστω και το παραμικρό.
    Ίσως να είναι καλύτερα που προέκυψε αυτό στην αρχή της θητείας του και ελπίζω να έχει τον χρόνο να «μελετήσει» τα παραπάνω σχόλια για να φυλάγεται στο μέλλον.
    Το συνολικό συμφέρον πρέπει να είναι πάντοτε υπεράνω του ατομικού, παρ’ όλα αυτά οι «ατομιστές» καραδοκούν ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα χρήματα για την αμοιβή της υπαλλήλου είναι οφειλόμενα και αυτά όπως και οι υποτροφίες και έξοδα δικηγόρων για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα,για να μην χαθούν τα οικόπεδα από τους "ατομιστές" που καραδοκούν ανά πάσα στιγμή.
    Για κοιτάξτε να ενημερωθείτε και να δείτε που βρίσκεται το πρόβλημα.
    Η Βακράτσα με την διαθήκη της έχει δεσμεύσει το κεφάλαιο.
    Το κεφάλαιο δεν μπορεί να το πειράξει κανείς,μόνο με δικαστικές αποφάσεις και αν έχουν θετική έκβαση υπέρ του αιτήματος.
    Η μόνη λύση είναι η εκμετάλλευση των περιουσιακών στοιχείων που άφησε η δωρήτρια στο Ιδρυμα,γιατί ακόμη και το κεφάλαιο να μπορέσουν να ρευστοποιήσουν για πόσα χρόνια θα παίρνουν υποτροφίες τα παιδιά για 3, για 4, ήδη οφείλονται 50.000€.
    Σταματήστε να ρίχνετε λάσπη έχετε χάσει τον έλεγχο και την ουσία του προβλήματος.
    Λυπάμαι πολύ.
    Συνάδελφος της κατηγορουμένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όπως στρώσεις , κοιμάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο Σπυριδούλα που βγαίνεις και υποστηρίζεις την συνάδελφο σου. Για μάθε το αυτό και στους άλλους υπαλλήλους του Δήμου... γιατί δυστυχώς η συναδελφικότητα είναι το στοχείο που τους λείπει. Ο ένας κοιτάει να φαει την μπουκιά του άλλου. Εγω να δεις ποσο λυπάμαι...
    Συνάδελφος σου γένους θηλυκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ 25 Ιaν. 8:15 μμ - ΣΩΣΤΟΟΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά ότι καλά έκανε ο κ. Ραμαντάνης και ζήτησε γραπτώς την οικονομική κατάσταση του Δήμου και των επιχειρήσεων. Διότι στις 31/12/2010 το Βακράτσειο Ίδρυμα δεν είχε 12 ευρώ στο λογαριασμό του, αλλά πολύ περισσότερα. Αν κάποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν το ίδιο βιολί με τους προηγούμενους, ας μας το πουν να το ξέρουμε. Να πληρωθούν πρώτα οι υποτροφίες στα παιδιά μας και μετά οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η αλήθεια «αποκαταστάθηκε» στα μάτια του καθένα, όπως ο καθένας μας θέλει να την εκλάβει. Προσωπικά, ως δημότης και κάτοικος Σκοπέλου, ευχαριστώ τους διαχειριστές για την πλήρη ενημέρωση και ανάρτηση όλων των σχολίων και από τις δυο πλευρές. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.