Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση του νέου Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Θανάση Νάκου

«Η εμπιστοσύνη του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπό μου αποτελεί για εμένα τιμή αλλά συνάμα και μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στον ίδιο, στη μεγάλη μας παράταξη και στους Έλληνες πολίτες, που αναμένουν από εμάς προτάσεις και λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο τομέας της Προστασίας του Πολίτη...
είναι εξαιρετικά κρίσιμος, γιατί αφορά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, το οποίο αποτελεί μείζον ζήτημα για κάθε κοινωνία. Ιδιαίτερα σήμερα, εν μέσω κρίσης, αλλά και υπό το βάρος καταστάσεων που όλοι βιώνουμε, όπως η αύξηση της εγκληματικότητας και των κρουσμάτων βίας και η αδυναμία ελέγχου της λαθρομετανάστευσης, που διαταράσσουν το αίσθημα αυτό και απειλούν την κοινωνική συνοχή, οφείλουμε να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών και της χώρας.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Ν.Δ. εργάστηκε συστηματικά τον τελευταίο ένα χρόνο. Στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθούμε και τώρα, με αίσθημα ευθύνης, ξεκάθαρο στόχο και ισχυρή βούληση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.