Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Βακράτσειο Ίδρυμα

Δικαστήριο έχει, αύριο 11 Ιανουαρίου, το Βακράτσειο Ίδρυμα Σκοπέλου, με «διεκδικητές» οικοπέδων, από την κληρονομιά που άφησε η Αντιγόνη Βακράτσα στο Ίδρυμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Σκοπέλου είναι αρκετά προετοιμασμένος για την αυριανή δίκη και με ισχυρή νομική εκπροσώπηση.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόεδρος του Ιδρύματος είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος Σκοπέλου.

8 σχόλια:

  1. Να διερευνηθει επισης η υπθεση του προσωπου που πηρε την υποτροφια χωρις να το δικαιουτε κυριε δημαρχε. Αυτοι ειναι πατριωτες (ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΚΡΑΤΣΑ), τα αφησε στο δημο και πεφτουνε ολα τα ληγουρια να τα φανε. Α ρε ΔΝΤ που σας χρειαζετε ορισμενοι...για να μη πω τιποτα αλλο. Προχωρα κυριε Μιχελη και κανε καθαρση. ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ,
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΦΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υποθεση ειναι γνωστη φιλε 3:11. Εστω και αν ειναι οπως τα ενοεις και εγω ειμαι προβοκατορας, δε καταλαβαινω που το προβλημα να διερευνηθει η υποθεση, να δημοσιευθει η αληθεια και να τη μαθει ο κοσμος ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ... να με βρισεται ολοι μαζι, να δικαιοθεις εσυ και να παμε παρακατω. Μηπως ομως εισαι διαπλεκομενος και εσυ; Παντως και εσυ ανωνυμα γραφεις βλεπω... Για να τελειωνει αυτο περι ανωνυμιας ειναι γνωστο οτι σε μικρες κοινωνιες ο κοσμος δε μιλαει. Αν η ανωνυμια ειναι ο τροπος να μεθευτει η αληθεια τοτε ΝΑΙ τη θελω!!! Εσυ τι καιγεσε να μαθεις το ονομα μου η την αληθεια ; Μονο αυτοι που εχουν να κρυψουν κατι βρισκουν τετοιου ιδους προφασεις κυριε 3:11 !!!!!!!! Ο κοσμος εχει ματια, μυαλο και κρινει..δεν χειραγωγειτε οπως θες εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΣΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΕ 3:11!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έγραψε αναγνώστης σε προηγούμενη ανάρτηση, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Ατασθαλίες έγιναν στο Βακράτσειο Ίδρυμα, όπως:

    1. Κάκιστη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας.
    2. Παράνομες αναλήψεις από το αρχικό κεφάλαιο.
    3. Λάθος διαχείριση των χρημάτων με ομόλογα που δεν δίνουν τόκους.
    4. Υπέρογκες αμοιβές (750 ευρώ για τα πρακτικά ανά συνεδρίαση).

    Σε ότι αφορά όμως τα παιδιά που πήραν τις υποτροφίες, μην τα μπερδεύετε με ένα άλλο Ίδρυμα που λειτουργεί στη Γλώσσα -Ίδρυμα Τσουκαλά (?) νομίζω πως λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εστω και ετσι να ειναι κυριε 11/1/11 11:04. Οι 4 λογοι που αναφερεις δεν ειναι αρκετοι να ψαχτει η υποθεση και να τιμωρηθουν οι ενοχοι για να μη μας κλεβουνε το ονομα μας οπως ισχυριζεται ο 10/11/11 3:11 για δικους του λογους????? Αν και υπαρχει μια περιπτωση που πρεπει να διερευνηθει.... στο χερι του Δημου ειναι... γιατι ου κοσμους εχ' βουηξ.... και δεν το αντεχει πια το αδικο!!!! Δε φτανει μονο να προχωρησουμε παρακατω αλλα να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!!! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ 11:04 Π.Μ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 11 Ιαν. 8:08 μμ - Όποιος γράφει με κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζει γιατί... μάλλον έχασε τη "μπάλα" και γενικά τον έλεγχό του. Όσο για το ίδρυμα, θα τα μάθεις όλα επώνυμα από τον ίδιο τον Πρόεδρο σύντομα. Μόλις 12 μέρες έχει αναλάβει η νέα δημοτική αρχή. Κάνε λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.