Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας στην κεντρική Πλατεία του χωριού από 17/12 - 31/12/2010, με τη συμμετοχή και άλλων φορέων.
Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου // «Φτιάχνουμε κουλουράκια για τον ΑΪ-Βασίλη»Τα παιδιά έφτιαξαν κουλουράκια, στην αίθουσα της Αγιογραφίας, για να... 
τα προσφέρουν στον Άγιο Βασίλη, την Πρωτοχρονιά.
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου: Πραγματοποιήθηκε παράσταση κουκλοθεάτρου στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου και τραγούδησε κάλαντα η παιδική χορωδία του Συλλόγου.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου // Το Δέντρο των Ευχών: Τα παιδιά μετά από συζήτηση με τον πατέρα Αλέξιο και τον αγιογράφο κ. Β. Δερβένη έγραψαν σε καρτούλες που κατασκεύασαν, ευχές για τον καινούριο χρόνο, για όλους τους συνανθρώπους μας, τις οποίες κρέμασαν στο δέντρο. Ευχές έγραψαν και στο βιβλίο των ευχών.
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου // Χριστουγεννιάτικη Ιστορία: Αφήγηση από τον κ. Δερβένη.
Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου // Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Κεντρική ΠλατείαΜπροστά στη Φάτνη τα παιδιά θα συγκεντρώσουν παιχνίδια και διάφορα δωράκια, τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό (Φωλιά της Αγάπης). Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εδέσματα προσφορά του Γυναικείου Συνεταιρισμού, της «Κυρα-Λένης» και της κας Ελένης Πολυχρόνη καθώς και σανγκρία, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά γράφοντας και αυτοί τις ευχές τους στο βιβλίο των Ευχών. Κάλαντα θα τραγουδήσουν τα παιδιά του χωριού με την επιμέλεια της κ. Γιώτας Μπέλλα, ενώ θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού με το Bazaar του.
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου // Γιορτή του Κατηχητικού: στο χώρο της εκκλησίας, με τη χορωδία που διευθύνει η κ. Κατ. Καραγιάννη.
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου: Ολοκλήρωση των εκδηλώσεων με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, μοίρασμα δώρων απ' τον Άγιο Βασίλη και την κυρία Αη-Βασίλη, συνέχεια του Δέντρου των Ευχών και της συγκέντρωσης δώρων για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας ευχαριστεί το Σύλλογο των Απανταχού Γλωσσωτών με έδρα το Βόλο, την Εκκλησία, τους Συλλόγους Γονέων και ΟΛΟΥΣ όσοι εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθειά τους για να πραγματοποιηθούν οι όμορφες εκδηλώσεις μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.