Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Θετικό ισοζύγιο δράσης και προσφοράς

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ
Με τη σημερινή τελευταία συνεδρίαση του Ν.Σ. πέφτει ουσιαστικά η «αυλαία» στο θεσμό της Νομαρχίας. Ένας ιστορικός και θεσμικός κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας νέος, πιο ελπιδοφόρος ίσως, αυτός της Αιρετής Περιφέρειας.
Τα συναισθήματα όλων μας είναι ανάμικτα, θα έλεγα χαρμολύπης. Χαράς, γιατί επιτέλους η Νομαρχία μετεξελίσσεται σε μία ισχυρή πολιτική...
και διοικητική μονάδα, όπως χρόνια τώρα διεκδικούσε το αυτοδιοικητικό κίνημα. Λύπης, αφού όλοι όσοι υπηρετήσαμε αυτό το θεσμό, με ανιδιοτελές αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, καταθέσαμε ουσιαστικά την ψυχή μας στους συλλογικούς αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε για να εκπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι στις τοπικές κοινωνίες.
Πιστεύω ότι διερμηνεύω τα συναισθήματα όλων, λέγοντας ότι παρά τις αδυναμίες, τις δυσκολίες, την ανεπαρκή υποστήριξη και τους λιγοστούς πόρους, την αγαπήσαμε τη Νομαρχία. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο Νομάρχη Μαγνησίας. Την αγαπήσαμε όχι μόνο γι΄ αυτό που ήταν , αλλά και γι΄ αυτό που διαρκώς πάσχιζε να γίνει, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Και σήμερα, κάνοντας έναν ψύχραιμο απολογισμό της διαχρονικής πορείας του θεσμού, μπορούμε χωρίς ενοχές να υποστηρίξουμε ότι αφήνει πίσω του ένα θετικό ισοζύγιο δράσης και προσφοράς. Και όλοι εμείς αφήνουμε πίσω μας ένα κομμάτι ζωής, πλούσιο σε εμπειρίες, αγωνίες, αλλά και πολλές συγκινήσεις.
Ένα κομμάτι ζωής, για το οποίο θα νιώθουμε πάντα υπερήφανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.