Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Οι οφειλές του Δήμου Σκοπέλου

3.5 ως 5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται να είναι, στις αρχές του 2011, οι οφειλές του Δήμου Σκοπέλου και των επιχειρήσεών του, σύμφωνα με διαρροές.
Οι οφειλές είναι από δάνεια, ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά ταμεία, κατασκευαστικές εταιρίες, προμηθευτές κλπ.
Μακάρι να είναι φήμες...

8 σχόλια:

  1. Επειδή άλλες φήμες μιλούν για συστηματικά απλήρωτους λογαριασμούς νερου απο ιδιώτες , χρήματα που ποτε δεν έχουν πληρωθεί για πλατείες, δημόσια έργα που έγιναν σχεδιασμένα προς ωφελος ιδιωτών ανεβαζοντας το συνολικό κόστος κατασκευών και πολλα αλλα ας βγει καποιος υπεύθυνος είτε να δώσει στοιχεία , είτε να διαψεύσει είτε να επιβεβαίωσει , διαφορετικά όλο αυτο το κλίμα είναι λυπηρό και ως κάτοικος Σκοπελου το θέωρω ανήθικο σε περίπτωση που ισχύει κάτι Απο τα παραπάνω , Άν ισχύει , και η λαμογιά επιτέλους ας κατακεραυνωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Το παραπάνω σχόλιο και γενικά το θέμα θυμίζει περίοδο ακριβώς πριν οχτώ χρόνια. Ακούστηκαν ανάλογα πράγματα, φοβερά και τρομερά. Απάντηση επίσημα δε δόθηκε ποτέ. Μπορεί άραγε ν' αλλάξει κάτι τώρα; Ο κόσμος με την ψήφο του στις εκλογές του Νοέμβρη έκανε την ανατροπή. Ελπίζω και εύχομαι εκτός από υγεία και κουράγιο μέσα στο δύσκολο κλίμα της εποχής να τα καταφέρουμε. Και, πολλά το δείχνουν, θα τα καταφέρουμε αρκεί κι εμείς οι απλοί πολίτες ν' αλλάξουμε νοοτροπία, να γίνουμε πιο ενεργοί και πιο απαιτητικοί...
    Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Δευας κανει εξαιρεσεις σε οποιον πελατη θελει και ειναι και χρονια χρεοφηλετης και οταν εμφανιστει ενασ αλλος να χρωσταει στην Δευας 1000 ευρω πανε να του κοψουν το νερο...δεν θελω να αναφερω ονοματα...παντως αυτο συμβαινει αυτη τη στιγμη...και καλο θα ειναι με το καινουριο ετοσ και Δημαρχο μας να αλλαξιυν αυτα και να εχουν πιο πολυ κατανοηση..!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν κατοικος Σκοπελου θα ηθελα να μαθω,
    αν οι καλοκαιρινες παραλιες αυτα τα τεσσερα χρονια εχουν πρηρωθει? Γτ φημες λενε οτι οι εμπλεκομενοι δεν εχουν δοσει (μια)...
    Αν αυτο ισχυει τρεπομαι για την υπαρχουσα αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι που χρωστανε στο δημο και στις υπηρεσιες του δεν ειναι οι απλοι πολιτες αλλα οι δηθεν μεγαλοεπιχειρηματιες με τα μεγαλα αυτοκινητα που μας το παιζουν πετυχιμενοι.Ας λειτουργησει σωστα ο εισπρακτικος μηχανισμος χωρις εξαιρεσεις και ας γινει σωστη διαχειρηση απο τον νεο Δημαρχο και θα δουμε μετα αν θα εχει χρεη ο δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο δημοτικο συμβουλιο πλεον, υπαρχει ενας πρωην εισαγγελεας. Εχει συναδελφους που μπορουν να ασχοληθουν με το θεμα της ΔΕΥΑΣ. Ειναι πραγματικα αποριας αξιο, πως μεγαλοι οφειλετες συνεχιζουν και εχουν νερο, ενω κινδυνευουν με διακοπη οι μικροι. Σε συζητηση που ειχα καποτε με καποιον... υποστηρικτη των επιχειρηματιων-φεσαδων, μου ειπε πως πρεπει να βοηθαμε αυτους τους τυπους, γιατι αν δεν ηταν αυτοι, δεν θα ειχαμε μεγαλες μοναδες στο νησι.

    Εγω λεω πως αυτο που συμβαινει ειναι απλα αθεμιτος ανταγωνισμος. Δεν ειναι σωστο αυτος που χρωσταει σε νερο, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ, να υπαρχει στον επιχειρηματικο χαρτη και ο τυπικος με τις υποχρεωσεις του να κινδυνευει με λουκετο. Στο κατω-κατω οταν επιχειρεις ρισκαρεις. Την χασουρα δεν πρεπει να την πληρωνουμε ολοι.
    (...)
    STP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να μάθω αν οι παραλίες στην περιοχή "Αντρίνες" ενοικιάζονται από τον Δήμο ή μερικοί τις έχουν κάνει "κτήμα" τους και έχουν βάλει σύρματα παντού και έχουν τοποθετήσει ομπρέλες και καθίσματα για τους πελάτες τους έτσι αυθαίρετα, μήπως είναι μια ευγενική χορηγία του Δήμου για το καλό του τόπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.