Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Με πρόβλημα η τελευταία συνεδρίαση...

Η τελευταία τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Στην έναρξη της συνεδρίασης ο από το νέο έτος δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γιώργος Μιχελής έθεσε...
υπόψη του προέδρου του Δ.Σ. κ. Πανταζή Σκλάβου και του νυν Δημάρχου κ. Χρ. Βασιλούδη το άρθρο 93 παρ. 6 του ν. 3463/2006 και το άρθρο 65 παρ. 5 του ν. 3852/2010 σύμφωνα με το οποίο: «Ένα μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης».
Ο κ. Μιχελής αλλά και ο κ. Σκούρας ζήτησαν να αναβληθούν πολλά θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία δεν ήταν εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης και να συζητηθούν από το νέο έτος γιατί όπως είπαν οι αποφάσεις αυτές θα είναι παράνομες.
Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τη σημερινή πλειοψηφία...

12 σχόλια:

  1. Επειδή φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνω, το πρόβλημα στη τελευταία συνεδρίαση ήταν ότι ο νεοεκλεγής Δήμαρχος ζήτησε την εφαρμογή του νόμου? ή οτι η τωρινή πλειοψηφία παρανόμησε?

    Ηλίας Σκαβέντζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαινεται πως η τωρινη πλειοψηφια δεν πηρε το μηνυμα απο τις εκλογες και συνεχιζει το ιδιο βιολι μεχρι το τελος της. Ας μαθει ο κοσμος επιτελους πια ηταν τα επειγοντα θεματα που επρεπε να συζητηθυον τωρα.Μηπως ηταν οικονομικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ακόμα μία φορά, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή Σκοπέλου μας εκπλήσσει με τις ενέργειές της. Εξαντλώντας και τα τελευταία αποθέματα αξιοπρέπειας που της απέμειναν, συγκαλεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ... Συνεχίζει, δηλαδή, να ερμηνεύει τη νομοθεσία κατά το δοκούν, ακόμα και όταν ο νόμος δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μιχελή ποιά ήταν τα θέματα που έπρεπε να μη συζητηθούν; Οφείλουμε να γνωρίζουμε. Κάντε λοιπόν την αρχή για το τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συνεδρίασης του Δ.Σ από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κακία είναι αυτή με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή....χαλαρώστε τελείωσαν οι εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εκλογές τελείωσαν μα η πραγματικότητα είναι εδώ, πιο πραγματική από ποτέ και το να λες τα πράγματα με το όνομά τους δεν είναι κακία, είναι αντικειμενικότητα. Κι επί τέλους τέρμα τα κουκουλώματα και τα τερτίπια, αυτά μας φτάσανε εδώ που βρισκόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την οικονομική κατάσταση τουδημου δεν θα έπρεπε να την ανακοινώνουν κάθε χρόνο , έξοδα έσοδα , έλλειμα πλεόνασμα ;; Ωστε οι κάτοικοι που αποτελούν τον δήμο να γνωρίζουν το ταμείο τους και πως αυτο διαχειρίζεται ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, όχι και κακία ΣΜ…! Αυτές είναι εκφράσεις κουτσομπολίστικες…
    Γιατί επιτέλους δε μπορείτε να γίνετε συγκρατημένοι, φωνάζοντας λιγότερο και σκεπτόμενοι περισσότερο; Είσαστε πάντα έτοιμοι να μετατρέψετε και το πιο σοβαρό θέμα σε κουβέντες του καφενείου.
    Και το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί επιτέλους εσείς δεν σταματάτε το κυνήγι μαγισσών, γιατί δεν σταματάτε να δημιουργείτε εντυπώσεις αρνητικές για τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ήταν αιρετοί στο κάτω - κάτω. Ο πρώην Δήμαρχος καλά κάνει και θέλει να κλείσει και να τακτοποιήσει ο ιδιος τις εκκρεμότητες του. Όσο για το κουτσομπολίστικο το αντιπαρέρχομαι, ύπηρξαν στο παρελθόν πολύ πιο σοβαρά θέματα που τα βλέπουμε ακόμη και σήμερα όλοι, είναι ορατά και δεν σας ένοιαξε τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας αφήσετε τις αερολογίες και τον σχηματισμό εντυπώσεων.Αν οι δημότες ενδιαφέρονται πραγματικά για την οικονομική κατάσταση του Δήμου,το πλεόνασμα, το έλλειμμα, το οικονομικό αποτέλεσμα.Ας είναι εντάξη στις υποχρεώσεις τους, ας εξοφλήσουν αυτά που οφείλουν που ανέρχονται πάνω από 1.000.000 ευρώ.Ας δηλώσουν τα κανονικά τετραγωνικά των σπιτιών τους για να έχουν σωστές παροχές καθαριότητας και άλλα πολλά.Ας αποκτήσουμε επιτέλους συνείδηση.
    Δημοτική Αρχή είμαστε όλοι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ΣΜ όπως το γράφεις ακριβώς… ο πρώην Δήμαρχος θέλει να κλείσει και να τακτοποιήσει ο ιδιος τις εκκρεμότητες… τις εκκρεμοτητες όμως μόνο με τους ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια εικονα ισον χιλιες λεξεις.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ αλλο εκει πιστοι στο ΚΑΘΗΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.