Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Το πέρασμα από τις συμπληγάδες...

Είναι άθλος να κυκλοφορείς πεζός στη Σκόπελο!

6 σχόλια:

  1. Λιμάνι Σταφυλος χρειάζεται τουλάχιστον Ένα μεγάλο φαρδύ πεζοδρόμιο το ίδιο στον περιφερειακό

    Γενικά το πεζοδρόμιο στο επαρχιακό δίκτυο θα ήταν πολιτισμός ας ελπίσουμε Άν ποτε διαπλατυνθει το επαρχιακό δίκτυο να αποκτήσει πεζοδρόμια και ποδηλατοδρομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαράλαμπος Κοχύλης24 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:26 μ.μ.

    Σίγουρα θα ήταν πολύ σημαντικό έργο η πεζοδρόμηση του δρόμου Σκόπελος –Στάφυλος.
    Επειδή όμως η δημιουργία πεζοδρομίου σε ένα τόσο στενό δρόμο φαντάζει δύσκολο έργο μέχρι και αδύνατο, η πιο εφικτή λύση για την ασφάλεια των πεζών και των ποδηλατιστών θα ήταν ο σωστός φωτισμός και ο περιορισμός της ταχύτητας σε όλο του το μήκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει ενναλακτικα να πεζοδρομηθει και να φωταγωγηθει ο χωματοδρομος που είναι παράλληλης όρος τον επαρχιακό και φτάνει ως τον Σταφυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβως απεναντι απο την πυροσβεστικη βρισκεται ενα κτημα το οποιο θα μπορουσε να νοικιασει ο Δημαρχοσ για parking τησ Πυροσβεστικης και οχι μονο. Αφου το κυριο προβλημα δημιουργηται απο τα σταθμευμενα οχηματα τησ Πυροσβεστικης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με τον 5:17...αυτό το οικόπεδο θα μπορούσε να ενικοιαστεί για την χρήση της Πυροσβεστικής....είναι αίσχος σε εναν τέτοιο στενό δρόμο, να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με τα τεράστια στάγιερ της Πυροσβεστικής...και μάλιστα..δίπλα από το Κ.Υ. Σκοπέλου, όπου υποτίθεται πρέπει να υπάρχει άμεση και ανεμπόδιστη πρόσβαση...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.