Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

0.82 ως 0.86 λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης

Aφίσα του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν
στην αντιπολίτευση (2008)
0.857 λεπτά το λίτρο στην Αλόννησο και
0.82 στη Σκόπελο το πετρέλαιο θέρμανσης!
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

9 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....

    ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΤΥΧΑΙΟ ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρεεεεεε ξυπνατε κοσμε ξυπνατεεεε σταματηστε να ψηφιζετε πασοκ, νδ , κκε λαος κτλ.... διαβαστε
    και κανα βιβλιο να μορφωθειτε και μη κοιμαστε μπροστα στη τηλεοραση κουνηστε τον κ..... σας επιτελους σταματειστε το γλυψιμο και την κακομοιρια αξιοπρεπεια ρεεεεεε. πατε και κουνιεστε στο καθε νεοεκλεγεντα κοπρο για μια θεσουλα ως ποτε ρε δε προλαβενετε να διοριστειτε μερικοι θα πεθανετε νωριτερα
    εσυ που βλεπεις πχ στο δρομο στη σκοπελο 5 υδραλικους του δημου μπορει και περισσοτερους να πανω απο ενα ρολοι της υδρευσης και λες δε βαριεσε ετσι κοπριτες ειναι ολοι ε!!!εσυ εισαι αυτος που φταις αφου τους πληρωνεις και σου λενε πχ οτι παραλαβανε βιολογικο ελατωματικο και εσυ κουνας το κεφαλι συγκαταβατικα αντι να εκνευριζεσε και να τους λες μααα μαμακες ειστεεε τελος παντος αυτα γιατι ντροπη!!! να μη λεμε και κακες λεξεις δε κανει ειμαστε και ευαισθητοι ρεεεεε ξυπνατεεεε
    και μη σας πειραζει αμα γραφω ανωνυμος αφου τελικα δεν αλλαζεις τιποτα γιατι η αυτοκρατορια της βλακειας που σας δερνει ειναι μεγαλη τουλαχιστο στελτε τα παιδια σας σχολειο να μαθουνε γραμματα και παλεψτε και εσεις μαζι τους για μια καλυτερη παιδεια επισης εσεις οι γονεις πρεπει να τραβατε και καμια φορα το αυτι μερικων δασκαλων που δηθεν δε προλαβανε να προετοιμαστουνε για το μαθημα και στελνετε εσεις μετα τα παιδια φροντιστηριο μα καλα πως να προλαβουνε αφου εχουνε τοσες αλλες δουλειες ο ενας εχει να φροντισει τα δωματια για το καλοκαιρι ο αλλος κανει κατι αλλο κλπ καλα ρε εχεις δει ποτε δασκαλο να κανει rooms το καλοκαιρι στο δρομο ε εγω εχω δει και γελασα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 6:04 Μ.Μ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ.....

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ROOMS TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τι του φταινε τα παιδια του χειροτερα αμοιβομενου δασκαλου και δε τα μαθαινει γραμματα τοτε θες να μας πεις οτι οποιος ειναι χειροτερα αμοιβομενος δε πρεπει να κανει καλα τη δουλεια του ...!αλλα δε περιμενα να ακουσω κατι διαφορετικο ...μιζερη κοινωνια οπως λεει και ο φιλος μας πιο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α κατι αλλο που ξεχασα ελπιζω να μη τυχει σε κανενα να χρειαστει εναν χειροτερα αμοιβομενο γιατρο γιατι μαλλον φανταζεσε τι θα συμβει!!!
    ε δεν ειναι και καιροι για φακελακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα ήταν το πετρέλαιο θέρμανσης και οι τιμές των καυσίμων. Έχετε φύγει εντελώς από το θέμα όπως πολύ συχνά συμβαίνει στο παρόν blog.
    Σωστά αυτά που λέτε αλλά είναι ένα άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω συμφωνω με τον 5:49 να μην τους ψηφιζουμε αλλο αυτους τους αλητες που μας κλεβαν τοσα χρονια, αλλα και ΝΑΙ να τραβαμε το αυτι των δασκαλων και ολων αυτων που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους και τους πληρωνουμε οι υπολοιποι και εχουν δημιουργησει παραπαιδιες και παραοικονομιες γενικα...,γιατροι, δικηγοροι κλπ. Οσο για το φιλο που λεει οτι οι δασκαλοι ειναι απο τους χειροτερα αμοιβομενους υπαλληλους να του θυμισω οτι οι ιδιοι πρωτα υποβαθμιζουν τη παιδεια για να δουλευουν τα φροντιστηρια τους. Οι αδικημενοι της κοινωνιας ειναι οι ναυτικοι που ενω πληρωνουν και μεταπολεμικα χτισανε την ελλαδα που το μονο που ειχε ηταν ναυτικοι και μεταναστες τωρα εχουν γινει πολιτες β κατηγοριας γιατι δεν εχουν εκλογικη δυναμη, Τις κυβερνησεις τις ανεβαζουν οι δασκαλοι και γενικα του δημοσιου. Γιαυτο το Ανδρεας τη δεκαετια του 80 επαιρνε τα λεφτα απο το ΝΑΤ και εκανε κοινωνικη πολιτικη χτιζοντας το δημοσιο που πληρωνουμε τωρα. ΠΑΣΟΚ δε θελατε, πληρωστε το πετρελαιο 0,85 τωρα για να μην ειμαστε εκτος θεματος. Οχι βεβαια οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι απλα για να μην ξεχναμε απο που ξεκινησαν ολα.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ....... αλλα το βολεμε ειναι γλυκο ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 0.84 λεπτά σήμερα το θέρμανσης στη Σκόπελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να μου εξηγίσει κάποιος γιατί μεταξύ δύο πρατηρίων καυσίμων με προμήθεια από την ίδια εταιρεία ΕΛΙΝ οι τιμές δέν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους?
    Η αισχροκέρδια είναι μπροστά στα μάτια μας (...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.