Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Mάθε παιδί μου γράμματα...

Iδιαίτερα σημαντικό είναι το πρόβλημα που έχει προκύψει στο Γυμνάσιο Σκιάθου το οποίο  εντοπίζεται κυρίως στην κάλυψη των διδακτικών ωρών. Τα κενά που παρατηρούνται αγγίζουν τις 21 για τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων και τις 18 στο μάθημα των Γερμανικών. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι υπάρχει τμήμα το οποίο δεν έχει διδαχθεί καθόλου Ιστορία, ενώ άλλα τμήματα σταμάτησαν να διδάσκονται Αρχαία και Νέα Ελληνικά από τις 13 Οκτωβρίου και έπειτα.
Ταυτόχρονα, έντονος είναι ο προβληματισμός που δημιουργείται εξαιτίας του γεγονότος ότι ακόμη δεν έχει αρχίσει το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας, ενώ κρίνεται αναγκαία και η δημιουργία τμήματος υποδοχής για την επιπρόσθετη στήριξη των μαθητών, ιδιαίτερα των αλλοδαπών, που παρουσιάζουν χαμηλότερο μαθησιακό επίπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.