Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Χρ. Βασιλούδη

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδης μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστούμε όλους αυτούς που ψήφισαν την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και στις δύο Κυριακές των εκλογών. Η στήριξή τους ήταν συγκινητική. Με την πρωτιά που μας έδωσαν στον α' γύρο απέδειξαν ότι εργαστήκαμε για το καλό της Σκοπέλου.
Συγχαίρουμε τον Γιώργο τον Μιχελή για την ανάδειξή του στο αξίωμα του Δημάρχου. Προσφέρουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη νέα δημοτική αρχή και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.»

14 σχόλια:

  1. Α’ γύρος: 1.123
    Β’ γύρος: 1.331 (+208) ↑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποτελέσματα Γλώσσας
    Α’ γύρος: 289
    Β’ γύρος: 258 (-31) ↓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο κ Βασιλουδη!Μπραβο για το ηθος σας και την αξια σας!Μπραβο γιατι μεσα απο αυτο τον ανισο αγωνα 3 εναντιον 1 καταφερατε απο τους ψηφους που πηρατε να αποδειξετε οτι υπαρχει και κοσμος σε αυτο το νησι που σας στηριξε και σας αγκαλιασε!Υπαρχουν τελικα ακομη αξιες!!!"δεν ξεπουλιωμαστε ολοι....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή το υπόλοιπο ποσοστό που στήριξε τον κ. Μιχελή είναι ξεπουλημένο; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Η πλειοψηφία του κόσμου ήθελε αλλαγή και την πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΧΕΛΗΣ - Αποτελέσματα Γλώσσας
    Α’ γύρος: 537
    Β’ γύρος: 680 (+143) ↑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @στον/ην 12:01
    Τελικά οι αριστεροί είναι παιδιά !


    Με τα παιδιά πρέπει να έχεις υπομονή.

    Θα σου σπάσουνε το βάζο, θα χαλάσουν την τηλεόραση, θα γεμίσουν λάσπες το σαλόνι κι εσύ δεν θα λυγίσεις.

    Λες, παιδιά είναι, τι να γίνει;

    Θα περιμένεις να μεγαλώσουν.

    Όπως τώρα στις δημοτικές εκλογές, που έβγαλαν ανακοίνωση την τοιχοκόλλησαν κιόλας , και όμως σκάσανε μύτη με τα μοτοσακό και ψήφισαν υποψήφιο που τους είχε γυρίσει την πλάτη!!!!! .

    Έβγαλαν δήμαρχο οι αριστεροί τον τεχνοκράτη και όλα είναι όπως πριν, αυτοί κομμουνιστές και οι άλλοι καπιταλάρες.

    Λίγο μπέρδεμα το θέμα, αλλά άμα παίζεις με παιδιά δεν ξέρεις πότε θα φας πέτρα.


    Μπορεί να παρασύρθηκαν πάλι, να φάγανε με άλλους σοκοφρέτα, να έπαιξαν μπάλα με τα άλλα παιδιά, αλλά επέστρεψαν στα στέκια τους, σίγουρα πως των παλιόφιλων η αγκαλιά θα είναι σαν το αερόθερμο, στο ΟΝ ακόμα……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχολιαστή 8/11, 10΄32 : Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ήταν σαφές. Το 66% των κατοίκων δεν ήταν ικανοποιημένο και δεν ασπαζόταν τις αξίες που εσείς ισχυρίζεστε στο σχόλιό σας. Μην γράφετε παρακαλώ για «ξεπούλημα», αφού από τον πρώτο γύρο φάνηκε καθαρά ποιον δεν ήθελε η πλειοψηφία του κόσμου. Το μήνυμα των ψηφοφόρων ήταν ξεκάθαρο. Οι εκλογές για τον κ. Βασιλούδη είχαν χαθεί δια παντός από τα ξημερώματα της 8ης Νοεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΧΕΛΗΣ – Συνολικά Αποτελέσματα
    Α’ γύρος: 949
    Β’ γύρος: 1.637 (+ 688) ↑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ 1- 1- 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 18/11, 6:39 M.M.
    Μα δεν καταλαβαίνω καθόλου τι εννοείς με τα «χτυπήματα πίσω από την πλάτη». Είχε γίνει κάποια συμφωνία και του την έφεραν πίσω από την πλάτη του; Ο Βασιλούδης πήρε +208 ψηφοδέλτια στον β΄ γύρο. Πόσα έπρεπε δηλαδή να πάρει; Του είχαν τάξει περισσότερα και δεν του τα έδωσαν; Εξήγησέ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρεπει να σταματησουμε με τις εκλογες επιτελους.Τα παγματα ειναι πολυ απλα.Καθε οικογενεια και καθε ανθρωπος μεσα στην οικογενεια ειχε τα δικα του κριτηρια και με αυτα ψηφισε αυτον που θεωρησε τον ιδανικο δημαρχο για το νησι.Το αποτελεσμα και η διαφορα των ψηφον τα λεει ολα.Ο κοσμος δεν ειναι προβατα οπως λενε μερικοι.Εγω ξερω ατομα απο ολους τους πολιτικους χωρους που ψηφισαν και τους δυο συνδιασμους και αυτο μου φαινεται πολυ καλο και δεν μου αφηνει περιθωριο για αλλες ερμηνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τη χασαν τη μπαλα πατριωτ. Αυτοι χασαν και αλληλοσυγχαιρονται. Ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι(ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ)!
    ASTERIX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 18/11, 8:47… Πες το μας καθαρά άνθρωπέ μου. Εγώ καταλαβαίνω πως είχαν κάνει συμφωνία με τα ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ Σκοπέλου, αλλά δεν πέρασε στην πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Πίσω από το παραβάν ότι θέλει κάνει ο καθένας, άντε εσύ να βρεις ποιος ψήφισε και ποιος όχι.
    Πάντως το αποτέλεσμα δεν ήταν οριακό. Δεν έχασε ο Βασιλούδης για 4 ψηφοδέλτια, όπως τότε το 2006 που κέρδισε με 4+. Η διαφορά των 306 σημαίνει πολλά.
    Οι εκλογές τελείωσαν. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον καινούργιο μας δήμαρχο. Η Σκόπελος και πάλι αλλάζει σελίδα. Και ευχόμαστε όλοι προς το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.