Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη

Θέλω, για μια ακόμη φορά, να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου, τους χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλίας που με τίμησαν με την ψήφο τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στον προγραμματικό λόγο και το όραμά μας για μια Θεσσαλία στο επίκεντρο της ανάπτυξης, 3ο αναπτυξιακό πόλο της χώρας μας, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Αυτό το όραμά μας, ήταν όντως, και παραμένει, μια φιλόδοξη πνοή ελπίδας για όλους μας. Αξίζει κανείς να αγωνίζεται για τέτοια οράματα, για τέτοιες ελπίδες, ακόμη κι αν στον αγώνα του χάνει και ορισμένες μάχες.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω...
τους υποψήφιους του συνδυασμού μας και τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου κατά την προεκλογική περίοδο, που μοιράσθηκαν μαζί μου τους κόπους, τις αγωνίες, τις χαρές και τις λύπες της. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες: Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο, Λάρισας Λίτσα Λιακούλη, Μαγνησίας Δημήτρη Μεργιαλή και Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου. Δεθήκαμε στενά στην προεκλογική αυτή περίοδο, ανακάλυψα στο πρόσωπό τους ανθρώπινες αξίες πολύτιμες, που κατέχουν πια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα του πολίτες της οικολογίας, της αριστεράς, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προκοπής, που δεν ψήφισαν τον συνδυασμό μας στον 1ο γύρο των εκλογών, αλλά μας εμπιστεύθηκαν στο 2ο γύρο. Δεσμεύομαι απέναντί τους, ότι θα κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου αυτή η εμπιστοσύνη να αποτελέσει την αναγκαία πρώτη ύλη, προκειμένου όλες οι δυνάμεις της προόδου στον τόπο μας να συντονίσουν το βηματισμό τους για να κάνουμε πράξη τα κοινά μας οράματα και τους κοινούς μας στόχους.
Δώσαμε όλοι μαζί μια μάχη με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια, σεβόμενοι τις αρχές και την ιδεολογία που μας ενώνει, που υπηρετούμε και με βάση την οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μου τις δυνάμεις.
Αγωνισθήκαμε με όσες δυνάμεις διαθέταμε, προκειμένου να πείσουμε το εκλογικό σώμα, πρώτα απ΄ όλα για την αναγκαιότητα της εκλογικής νίκης του συνδυασμού μας, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης των «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ». Καταθέσαμε στους πολίτες της Θεσσαλίας το συγκεκριμένο μας πρόγραμμα και δεσμευτήκαμε με τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.
Λυπάμαι που οι προσπάθειές μας δεν ήταν ίσως αρκετές, αφού η μάχη χάθηκε οριακά για λόγους που δεν εξαρτώνται από τις δικές μας δυνάμεις. Σε κάθε όμως περίπτωση, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Θέλω, ακόμη, να συγχαρώ τον κ. Αγοραστό και τον συνδυασμό του για την εκλογική τους επιτυχία, καθώς και όλους τους συνυποψηφίους μου από όλους τους συνδυασμούς, στο βαθμό που δώσαμε έναν αγώνα όπου κυριάρχησαν τα πολιτικά χαρακτηριστικά και όχι τα προσωπικά. Ήταν πράγματι, ένας ωραίος και συγκινητικός αγώνας...
Θέλω τέλος, να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας ότι οι δεσμεύσεις μας ισχύουν μέχρι την τελική τους δικαίωση και να τους καλέσω να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα, για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Και πάλι σας ευχαριστώ.
Απόστολος Παπατόλιας

5 σχόλια:

  1. Στον β’ γύρο στη Σκόπελο η “ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ” πήρε 47,62% σε αντιδιαστολή με το συνολικό αποτέλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που πήρε 53,23%.
    Ελπίζουμε το μήνυμα να ήταν ηχηρό, αν και φοβάμαι ότι αυτοί στους οποίους στάλθηκε, δεν το κατάλαβαν. Απόστολε, πότε θα έρθεις από τη Σκόπελο να βάλεις σε τάξη μερικά πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο δεν κατάλαβαν το μήνυμα , αλλά στη Σκόπελο συνεχίζουν να εκτοξεύουν λάσπη στους οραματιστές Σοσιαλιστές λες και τους πήραν το ψωμί από το στόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οραματιστές σοσιαλιστές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. P.R. για βουλευτικές εκλογές! Το γνωστό παραμύθι των ευχαριστιών. Ναι! Και μεις ευχαριστούμε για τα ΕΣΠΑ και τις επιδοτήσεις από τον αναπτυξιακό που δεν πήρε κανείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 19 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2010 9:46 Μ.Μ.
    ο νοών νοείτω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.