Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τελικά οι αριστεροί είναι παιδιά!

Με τα παιδιά πρέπει να έχεις υπομονή.
Θα σου σπάσουνε το βάζο, θα χαλάσουν την τηλεόραση, θα γεμίσουν λάσπες το σαλόνι κι εσύ δεν θα λυγίσεις.
Λες, παιδιά είναι, τι να γίνει;
Θα περιμένεις να μεγαλώσουν.
Όπως τώρα στις δημοτικές εκλογές, που έβγαλαν ανακοίνωση την τοιχοκόλλησαν κιόλας...
και όμως σκάσανε μύτη με τα μοτοσακό και ψήφισαν υποψήφιο που τους είχε γυρίσει την πλάτη!..
Έβγαλαν δήμαρχο οι αριστεροί τον τεχνοκράτη και όλα είναι όπως πριν, αυτοί κομμουνιστές και οι άλλοι καπιταλάρες.
Λίγο μπέρδεμα το θέμα, αλλά άμα παίζεις με παιδιά δεν ξέρεις πότε θα φας πέτρα.
Μπορεί να παρασύρθηκαν πάλι, να φάγανε με άλλους σοκοφρέτα, να έπαιξαν μπάλα με τα άλλα παιδιά, αλλά επέστρεψαν στα στέκια τους, σίγουρα πως των παλιόφιλων η αγκαλιά θα είναι σαν το αερόθερμο, στο ΟΝ ακόμα...
«αναγνώστης»

18 σχόλια:

  1. Ίσως άμα παίζεις με παιδιά να μην ξέρεις πότε θα φας πέτρα… σίγουρα όμως άμα παίζεις με τη φωτιά θα καείς…
    Ο κ. Βασιλούδης ίσως έφαγε πέτρα από κάποια παιδιά… κάηκε όμως σίγουρα από τη φωτιά. Ας πρόσεχε και ας μην έπαιζε με κανέναν. Ούτε με τα παιδιά, ούτε με τη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτο δεν παμε μπροστα. Τα βλεπουμε ολα δεξια αριστερα, κοματα κτλ... Και πισω απο ολα αυτα κρυβονται τα συμφεροντα του καθενος. Και εσυ που εγραψες το παραπανω αρθρο για τα αριστερα παιδια εχεις τα δικα σου συμφεροντα και τα γραφεις. Δε πειθεις αδερφε, αλαξε ροτα... Παει πεθανανε αυτες οι αντιληψεις παρτο χαμπαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σέβεστε την ψήφο του λαού.
    Και εκτός από το μνημόνιο υπάρχει και η Νήσος Σκόπελος που αφορά όλους τους Σκοπελίτες ανεξάρτητα κομματικής γραμμής.
    Αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε παλι με τον Ko Βασιλουδη!!!!!!!!!......... ειπαμε ο λαος εκανε τις επιλογες του !
    Και ολοι πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση και να προχωρησουμε μπροστα για το καλο μας και ως συνεπεια για το καλο του τόπου!
    Τα ονοματα και τα προσωπα που εναλλασονται στην εξουσια ισως δεν εχουν τοση σημασια!
    Όταν καποιος κερδιζει καποιος χανει ετσι παει !!!!
    Το νου σας σ Αυτον που στηνει το παιχνιδι……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:59 M.M. ΑΥΤΟΣ που έστησε το παιχνίδι, το πήρε το μήνυμά του…
    Έχασε… (προς το παρόν)
    Σε 3 ½ χρόνια πάλι θα ξαναπροσπαθήσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορισμενοι φιλοι μας μετα τις εκλογες εχουν παθει τυφλοση και δεν μας βλεπουν στο δρομο ισως επειδη δεν ειχαμε τις ιδιες αποψεις και δεν τους δικαιωσε το αποτελεσμα.Πιστευω αυτο να εινα προσορινο και περαστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Βασιλούδης έχασε τις εκλογές γιατί ήταν ένας απλός άνθρωπος. Δεν ήταν πολιτικός και δεν είχε πολιτική σκέψη και κρίση, ούτε αυτός ούτε οι απλοί άνθρωποι που με τόση χαρά και αυταπάρνηση μπήκαν στον συνδυασμό του για να τον στηρίξουν για τη νέα του νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 18/11, 8:34 >> Ναι φίλε μου, είναι ακριβώς όπως τα λες…
    ---
    Ο απλός άνθρωπος είναι κατάλληλος για απλά και εύκολα πράγματα. Δεν είναι κατάλληλος για σύνθετα και δύσκολα πράγματα, όπως τα δημοτικά.
    ---
    Επίσης, όποιος δεν έχει πολιτική σκέψη και κρίση, δεν είναι κατάλληλος για τέτοιου είδους πολιτικά εγχειρήματα, όπως η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    ---
    Καταλαβαίνεις ίσως τώρα τον πιο βασικό λόγο, για το οποίο επικράτησε άνετα και με τόσο μεγάλη διαφορά ο «τεχνοκράτης», όπως τον αποκάλεσε ο «απλοϊκός» κύριος δήμαρχος στον τελευταίο προεκλογικό του λόγο, την περασμένη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οι δυο συνδυασμοί-ρυθμιστες της δεύτερης Κυριακής έκαναν τις συμφωνίες τους και αναλόγως το πάρε ρυθμισαν το δωσε. Φυσικά αυτό θα φανεί παρακάτω. Τι θα μας πουν τότε;"ω! ηταν τυχαίο;". Σημασία έχει ότι τα μεγάλα κεφάλια θα ψιλοβολευτούν , οι υπόλοιποι εχω απορία τι θα απολαύσουν. Θα αρχίσουν οι γκρίνιες με όλες τις γνωστές συνέπειες. Καινούργιε Δήμαρχε, κράτα γερά ο κόσμος περιμένει απο εσένα για αρχή τις πρωτες 100 ημέρες! Γιατί κακα τα ψέματα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να εισαι ενας απλος ανθρωπος δεν ειναι προσον. Οι ελληνικοι Δημοι εχουν χασει 2,5 δις επειδη δεν ειχαν εναν οικονομολογο να διεκδικησει τα κονδυλια απο τις βρυξελες. Ο Δημος Σκοπελου δεν ειχε ανθρωπους να υποστηριξουν μια αποστολη σε μια απο τις σημαντικοτερες τουριστικες εκθεσεις....

    Αν εισαι ενας απλος ανθρωπος τοτε θα πρεπει να ασχολεισαι με απλα πραγματα. Εκτος αν σε χαρακτηριζει μεγαλορρημοσύνη και αυτο που σε ενδιαφερει ειναι η προβολη του μετριου εγω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 18 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2010 8:34 Μ.Μ.
    Προσέξτε μην σκοντάψετε στην απλότητα.
    Του Μιχελή κυκλοφορούσαν με τα «ζιμπιλια» στο ώμο και του Βασιλουδι με της «λουις βιτον».
    Ο απλός λαός ξέρει να τιμωρεί αυτούς που «καβάλησαν» το καλάμι ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάνετε λάθος, συγκεκριμένα το ΚΚΕ, όταν λέει πως είναι ενάντια του Μνημονίου (και μας πρήζει) και έχει δική του γραμμή, πρέπει να το αποδεικνύει κιόλας. Αυτοί επιμένουν ότι είναι ενάντια στον καπιταλισμό, ενάντια στην κυβέρνηση, ότι κάνουν αντίσταση κ.τ.λ., δεν τα λέμε εμείς. Είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα πρασίνισαν? δεν νομίζω.....το ΚΚΕ φέτος ψήφισε πανελλαδικά ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ δεν ψήφισε μόνο υπερ του μνημονίου αλλά και υπερ της ηθικής του πτώσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μερικοι ανθρωποι δεν μπορουν η δεν θελουν να καταλαβουν κατι πολυ απλο.Ο τεως ειχε απεναντι του τρεις συνδιασμους που αυτο σημαινει οτι σε πολλους κατι δεν αρεσε η κατι δεν πηγαινε καλα.Πως γινεται λοιπον ολοι αυτοι οι ανθρωποι να πανε στο β γυρο με καποιον που δεν τους αρεσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό λέμε ότι κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν κάτι πολύ απλό....το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο έχει πολλές ερμήνειες και όχι μόνο μία όπως υποστηρίζετε, στην Σκόπελο ζούμε όλοι και εν καιρώ κάποιοι θα διαψευστούμε και κάποιοι θα επιβεβαιωθούμε. Το θέμα όμως είναι οι θέσεις και οι επιλογές του ΚΚΕ και όχι ο Βασιλούδης και ο Μιχελής, τις επιλογές του ΚΚΕ Σκοπέλου σχολιάζουμε εδώ, οι οποίες είναι ξεκάθαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θυμηθείτε το ΚΚΕ, όταν κάποτε είχε πάει σύσωμο στην κ. Κρικίδη για να μην εκλεγεί ο κ. Περίσσης, δεν νομίζω ότι του άρεσε κ. Κρικίδη απλά δεν του άρεσε καθόλου ο κ. Περίσσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι γυρεύουμε εμείς μέσα στην νύχτα των άλλων !!!!!!!!!

    Κάθε φορά που γίνονται εκλογές στο νησί, τουλάχιστον αυτές που εγώ θυμάμαι παίζεται το ίδιο έργο

    Ξεσηκωνόμαστε κάνουμε την επανάσταση μας να διώξουμε τον κακό τον πρώην Δήμαρχο ……. Συνθήματα, υποσχέσεις και πάει λέγοντας
    Φυσικά, στο τέλος, η επανάστασή ολοκληρώνεται, όλοι χαίρονται που το παλιό αφεντικό νικήθηκε, Το αποτέλεσμα; Όλοι χορεύουν χαρούμενοι (!), αφού κάποιος δικός τους ανήκει πλέον κι αυτός στην «ανώτερη τάξη». Ποιος ξέρει, ίσως να έρθει και η σειρά τους μια μέρα.
    Αλλά … αλλάζει κάτι ;, ή στη θέση του μπαίνει απλά κάποιος που μέχρι χτες ήταν ο δικός μας προσκείμενα άνθρωπος φίλος γνωστός μας …… (…….και που σαι μη σε νοιάζει ότι θες εδώ είμαι ΕΓΩ θα του μιλήσω εκ μέρους σου και ο δρόμος θα γίνει, το φως στο παλιό ακίνητο θα το πάρεις και το παιδί σου θα μπει με φωτογραφική προκήρυξη στο Δήμο ) Οπότε μπορούν την άλλη μέρα να πάνε στη δουλειά τους, χαρούμενοι ότι όλα θα πάνε καλά !!!
    ...Πότε μας δόθηκε κάτι δωρεάν και χωρίς αντάλλαγμα και μάλιστα χωρίς καν να το ζητήσουμε? Ποτέ!
    Γ αυτό αν πραγματικά μας νοιάζει αυτός ο τόπος ! Να βρίσκουμε λόγο για να είμαστε μαζί και όχι λόγο για να σκοτωνόμαστε, άλλωστε δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε...
    Γιατί αλλιώς θα συνεχίσουν να κλείνουν επιχειρήσεις θα ανεβαίνει η ανεργία να πηγαίνει πίσω ο τουρισμός…

    Και στο τέλος δεν θα μας μείνουν λεφτά ούτε για να αγοράσουμε τσίχλες! Μάλιστα, είπα τσίχλες που θυμάμαι πως μικρός όταν ήμουν αντί για δρχ μας έδινε ο μπακάλης ρέστα σε τσίχλες, αυτές τις ατομικές! Τώρα οι τσίχλες έχουν κοντά στις 500-700 δρχ...(1:30 -1:70 ευρω )
    ΣΠ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν δεν τον στήριζε το ΚΚΕ, πως εξηγείς το γεγονός ότι αυξήθηκαν οι ψήφοι του Βασιλούδη κατά 208, παρότι έχασε 31 ψήφους από τη Γλώσσα; Στην ουσία δηλαδή πήρε παραπάνω 239 ψήφους. Τόσους μπορούσαν, τόσους έδωσαν. Αν βάλεις και τα παραπανίσια άκυρα και λευκά (+42) και την αποχή (+281), έφτασαν τα 323 ψηφοδέλτια. Το ξεπεράσαμε δηλαδή το πεντακοσάρι.
    Εξ’ άλλου σε όλες τις προεκλογικές συναντήσεις που έκανε ο Ραμαντάνης σε σπίτια, τους δύο άλλους συνδυασμούς κατηγορούσε και όχι του νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ απόλυτα με τον/την ανώνυμο/η 2:22 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.