Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Επανακαταμέτρηση

Επανακαταμέτρηση των σταυρών ζήτησε ο Μανώλης Πασχάλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του εκλεγμένου περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα πρώτος περιφερειακός σύμβουλος βγήκε ο σκοπελίτης Φίλιππος Χήρας (1220+), ο οποίος και εκλέγεται, με δεύτερο τον σκιαθίτη Μανώλη Πασχάλη (1206+).
Η μικρή μεταξύ τους διαφορά (14+) είναι και ο λόγος της επανακαταμέτρησης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι, αν ο Κώστας Αγοραστός τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση, ο τελικά εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος θα είναι και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βορείων Σποράδων.

4 σχόλια:

  1. Και σεις φοβόσαστε το Πασχάλη και δε βγάζετε σχόλια μη τον θίξετε!!!
    Που πήγε το "Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης";
    ΟΙ ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπογράψτε αυτές τις σοβαρές καταγγελίες, που αναφέρετε στο γραπτό σας και 'μεις θα τις κάνουμε πρωτοσέλιδο. Δεν μπορείτε ανώνυμα να γράφετε για τόσο σοβαρά θέματα και να απαιτείτε να δημοσιευθούν. Σε λάθος blog απευθύνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την απάντηση του Πασχάλη τη βάλατε όμως χωρίς να καταλαβαίνει κανείς σε τι απαντα!
    Καταθέσαμε την άποψή μας με βάση τα σχόλια αυτού του αισχρού blog. Έχουν γράψει άτομα στην εφημερίδα σας που λοιδορούσαν ενάντια σε κάποιους και παρόλα αυτά τα δημοσιευατε. Κυρία που γράφει μόνιμα έχει εκφράσει τα χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 12:30 π.μ.
    Δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Ποιός λοιδορούσε ποιόν, ποιά κυρία που γράφει μόνιμα έχει εκφράσει τα χειρότερα και τι σχέση έχουν με τον Πασχάλη. Μήπως απευθύνεστε σε λάθος blog. Στείλτε e-mail ή τηλεφωνήστε μας. Αν υπάρχει αποδεδειγμένο θέμα θα το δημοσιεύσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.