Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Νησιώτης ασθενής…

Αναφορά για τα προβλήματα που εντοπίζονται στον τομέα της παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Σκόπελο κατέθεσε η Ροδούλα Ζήση, διαβιβάζοντας προς τον Υπουργό Υγείας σχετικό υπόμνημα του Διευθυντού του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Γιώργου Τριανταφύλλου.
Ακόμη η κα Ζήση ρωτάει για πολλοστή φορά...
τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο σε ποιες άμεσες ενέργειες πρόκειται να προβεί προκειμένου να καλυφθούν οι σημαντικές ελλείψεις που καταγράφονται στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, σε ό,τι αφορά τις ειδικότητες του ιατρικού προσωπικού και του πληρώματος ασθενοφόρου, στην κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου σε ιατρικό προσωπικό και αν υπάρχει μέριμνα για την πρόσληψη δεύτερου αγροτικού ιατρού για την στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Γλώσσας Σκοπέλου, αλλά και αυτού του Κλήματος Σκοπέλου.
Εντύπωση μας κάνει το ότι δεν υπάρχει καμμία αναφορά – ερώτηση για την πολύπαθη από πλευράς ιατρικής μέριμνας Αλόννησο... Μάλλον εκεί όλα πάνε καλά!
Τέλος μια παρατήρηση σε σχέση με τις αναφορές – ερωτήσεις «καρμπόν» των βουλευτών μας εδώ και 7 χρόνια που εκδίδεται η εφημερίδα, προς τους αρμόδιους υπουργούς: Βαρεθήκαμε και μεις να τις γράφουμε και ο κόσμος να τις διαβάζει. 'Ιδιες ερωτήσεις για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, την παιδεία, την υγεία και αποτέλεσμα μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.