Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Γ. Μιχελής σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο νέος Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο οποίος αύριο Τετάρτη στις 11:30 π.μ θα παρευρεθεί στη συνάντηση των Δημάρχων της Ελλάδος με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Athens Imperial.
Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην αυτοδιοίκηση, στην προσπάθεια για έξοδο από την κρίση και επιστροφή στην ανάπτυξη.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης.

15 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Γιώργο κάνε την διαφορά και πέρνα τα σύνορα δείξε τους ποιος είναι ο Μιχελής , σε εσένα πιστεύουμε γιατί το αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός, μιας και στη συνέχεια της ανάρτησης αναφέρεται ότι πρόκειται για συνάντηση των Δημάρχων της Ελλάδος με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Παρακαλείστε να κάνετε σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ολο το νησί στηρίζει το νέο δήμαρχο.

    Υ.Γ.Το σχόλιό μου δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπολιτευτικού χαρακτήρα.

    Η.Σκαβέντζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όπως λέει η παροιμία….. Όπου ………..Κράτα και μικρό καλάθι !!!!!!!!!
    Και μην κάνετε την τρίχα τριχιά γιατί άλλο συναντώ τον πρωθυπουργό και άλλο πάω να ακούσω τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό σto ξενοδοχείο Athens Imperial.
    Γιατί εκεί το μονό που θα πάρει θα είναι κανένα απεριτίφ, άντε και κανένα Gourmet καναπεδάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι κάλεσμα- επίσκεψη εν όψει του νέου αυτοδιοικητικού μηχανισμού του Καλλικράτη που εφαρμόζεται για πρώτη φορά.Επίσης, θα τους μιλήσει για τα νέα μέτρα και τις τεράστιες περικοπές στους ΟΤΑ χάριν Μνημονίου. Και να μην ξεχνάμε ότι ο Επίτροπος εφεξής θα ελέγχει και τους Δήμους. Δεν θα υπογράφει για κονδύλια δαπάνης εάν δεν προκύπτουν σαφέστατα αυτά. Τέρμα τα έργα μαϊμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στα προηγούμενα σχόλια.
    Δίνεται πολύ μεγάλη έκταση στη χρήση της ελληνικής (στο συγκεκριμένο άρθρο) και πολύ λίγη στο απεριτίφ και το καναπεδάκι.
    Κύριοι, αν υπάρχει ένας που μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο, ένα καναπεδάκι και ένα απεριτίφ σε μια συνάντηση, όποιουδήποτε είδους, είναι αποδεδειγμένα αυτός.
    Ο Δήμαρχός σας είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, προβεβλημένος λόγω γνώσεων, επαγγελματικής πορείας και αξίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
    Προσευχηθείτε λοιπόν για τους υπόλοιπους Δήμους της Ελλάδας, την επόμενη φορά ο Θεός να τους στείλει έναν/μια παρόμοιο υποψήφιο στις εκλογές, και για τους ψηφοφόρους να έχουν την φώτιση που είχατε εσείς να τον/την ξεχωρίσουμε από το σωρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:07 λέμε οτι ο τίτλος δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικοτητα. Απορώ γιατί δεν έχει ακόμα διορθωθεί, τόσο δύσκολο είναι? ή ο admin θέλει να γίνεται κουβεντούλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητέ 3:06
    το blog δεν είναι δημόσιο ή δημοτικό για να απαιτείς διόρθωση. Είναι ιδιωτικό και βάζει όποιον τίτλο νομίζει...
    Δεν μπορώ να αντιληφθώ πού θίγεστε και αν τελικά θίγεστε μην διαβάζετε αυτό το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ο δήμαρχος συναντήθηκε με το Πρωθυπουργό? Αφού επιμένετε πάω πάσο,εσείς είστε ο ιδιοκτήτης και μπορείτε να γράφετε τα πραγματα όπως θέλετε. Εμείς απλά σωστή ενημερωση ζητήσαμε και όχι τίτλους εντυπωσιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ναι βρε αφού οι συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας έχουν καταντήσει ρουτίνα ρε παιδιά για τον εκάστοτε Δήμαρχο του Νησιού μας . Τι μας γράφεις βρε Γιώργο αυτά είναι συνηθισμένα για εμάς . Άμα συναντηθεί με τον Μπαρόζο ή με τον Ομπάμα τότε θα μας ιδρώσει το αυτί θα μας πει κάτι βρε παιδί μου . Της βαρεθήκαμε αυτές της συναντήσεις , κάτι καινούριο δεν έχει;

    Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ
    και βαθιά σ' ευχαριστώ
    γιατί μ' έμαθες και ξέρω
    ν' ανασαίνω όπου βρεθώ
    να πεθαίνω όπου πατώ
    και να μην σε υποφέρω

    Ένας Οραματιστής Ιστιοπλόος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το υπουργείο Εσωτερικών διοργάνωσε, σε διημερίδα (24 και 25 / 11) για τη διοικητική αναδιάρθρωση του κράτους, επιμορφωτικό σεμινάριο για τους νεοεκλεγέντες δημάρχους και περιφερειάρχες, όπου παραβρέθηκε και μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός. Ο Υπ. Εσ. Γ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα "ΕΛΛΑΔΑ" (που συνοδεύει τον Καλλικράτη) είναι ύψους 4 δισ. ευρώ και ότι με αυτό θα χρηματοδοτηθούν έργα σε δήμους και περιφέρειες με στόχευση στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας για την περίοδο 2011 -2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παλαιολογος χρηστος25 Νοεμβρίου 2010 στις 1:24 μ.μ.

    Νομιζω οτι ο κ. Μιχελης μεχρι στιγμης, εχει δωσει συνευτευξη στις εφημεριδες Ημερισια και κυριακατικη Θεσσαλια καθως και σε γνωστα ραδιοφωνο του Βολου.Εννοειται πως και με αυτον τον τροπο προβαλεται το Νησι μας.

    Καθολου ασχημα για 1η εβδομαδα νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tι έχουμε πάθει ;

    κάθε φορά που γίνεται αναφορά στον νέο Δήμαρχο αρχίζουμε να ……
    και κοίτα τι μού ρθε στο μυαλό

    Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα.

    Όλα τα ζώα του δάσους έτρεξαν και με σειρά ιεραρχίας παρατάχτηκαν το ένα πίσω από το άλλο για να ψωνίσουν.

    Μετά από λίγη ώρα να σου σκάει και ο λαγός.

    Βλέπει την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί και πολύ άνετα τους προσπερνάει και πηγαίνει πρώτος πρώτος μπροστά από το λιοντάρι.
    -Τι κάνεις ρε Μ.....κα λαγέ, λέει το λιοντάρι...
    -Να, εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντάει ο λαγός..
    -Κι εμείς τι είμαστε εδώ που περιμένουμε στην σειρά, Μ.....ΕΣ; αποκρίνεται το λιοντάρι και του τραβάει μια ανάποδη και τον στέλνει πίσω.


    Σηκώνετε ο λαγός εκνευρισμένος και αφού προσπερνάει όλα τα ζώα, πάει και μπαίνει δεύτερος μπροστά από την αρκούδα..
    -Τι κάνεις ρε Μ.....ΚΑ λαγέ, λέει η αρκούδα..
    -Να, εγώ για την καντίνα ήρθα..
    -Καλά ρε , και ποιος νομίζεις ότι είσαι και έρχεσαι δεύτερος λέει η αρκούδα και του κόβει μια μπουνιά και να σου ο λαγός τελευταίος.
    Σηκώνεται στραβωμένος ο λαγός και γυρίζει την πλάτη του να φύγει φωνάζοντας..
    -Δε Γ.....στε όλοι σας μωρέ... Δεν την ανοιγω σημερα .....
    ΣΠ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ26 Νοεμβρίου 2010 στις 10:32 π.μ.

    σε καποιους πειραζει το ηθος και υφος του καινουργιου Δημαρχου λογικο αρκει μην αρχισουν οι επισκεψεις των ενδοτρωκτικων και ενδωσει κ Μιχελη σας ψηφισα την2 κυριακη δεν μετανοιωνω αγαπατε και συνεχιστε ν αγαπατε το νησι και ολα θα πανε καλα ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...!!!!!!!
    Γι'αυτό τόσα χρόνια η Σκόπελος πάει πίσω...από νοοτροπίες τέτοιες..! Αντί να επικροτήτε την προσπάθεια του νέου Δημάρχου να παρευρεθεί στη συνάντηση Δημάρχων με τον πρωθυπουργό, (όποια και να ναι αυτή), σχολιάζετε αρνητικά και ειρωνικά..και ζητάτε από τον admin να διορθώνει τίτλους...ΑΙΣΧΟΣ...! ¨Οπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος πιο πάνω...είμαστε πολυ συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους συναντήσεις....βέβαια...!!!!!! Πόσες φορές Δήμαρχος Σκοπέλου έχει πάει σε παρόμοια συνάντηση....??????? Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και μόνοι μας θα συνεχίσουμε να τα βγάζουμε αν δεν αλλάξουν νοοτροπία, (κομματική και αντιπολιτευτική), μερικοί - μερικοι.....! ΞΥΠΝΗΣΤΕ...!!!!!!!!!!

    ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.