Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κραυγές και ψίθυροι για τη λιμνοδεξαμενή

Ερώτηση κάναμε σήμερα στον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδη για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι κινδυνεύει να χαθεί το έργο της λιμνοδεξαμενής Πανόρμου.(…)
Ο Δήμαρχος στις 21 Ιουλίου μας είχε πει ότι στη συνάντηση που είχε με τον Ειδικό Γραμματέα Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιο για τα έργα που θα ενταχθούν στο Δ' ΚΠΣ, ο κ. Ευ. Δίβαρης τον διαβεβαίωσε για ακόμα μία φορά  ότι το έργο έχει ενταχθεί στο Δ' ΚΠΣ και ότι δεν κινδυνεύει να απενταχθεί. Μάλιστα δε, συζητήθηκε και η ένταξη δύο νέων υποέργων. Αφενός της μεταφοράς του νερού από τον Πάνορμο στη Σκόπελο και αφετέρου της κατασκευής ενός ταχυδιηλιστηρίου, το οποίο είναι εντελώς απαραίτητο για τη λειτουργία της συγκεκριμένης δεξαμενής.
Ρωτάμε τον κ. Δήμαρχο:
α) αν άλλαξε κάτι,
β) γιατί τα συνεργεία δεν έχουν πιάσει ακόμα δουλειά και
γ) αν κινδυνεύει το έργο.
Διαβάστε εδώ παλαιότερες αναρτήσεις:
17 ΜΑΡΤΙΟΥ
11 ΜΑΡΤΙΟΥ

11 σχόλια:

  1. Μα καλά, ένα μήνα πριν αποχωρήσει από τη θέση του τον ρωτάτε τέτοια πράγματα...??? Θα μας τρελάνετε δηλαδή...??? Είστε ψυχροί εκτελεστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμάν πια με τους τίτλους που βάζετε. Σε ποιο σημειο μέσα στο κειμενάκι που γράφετε βλέπετε ή ακούτε κραυγές και ψιθήρους. Θα πείτε ότι είστε ο ιδιοκτήτης και γράφετε ότι και όπως σας αρέσει. Σωστά. Αν θέλετε όμως να κρατήσετε το επίπεδο υψηλό και να προσφέρετε και παιδεία στη κοινωνία των νησιών μας, τότε θα ήταν χρήσιμο να αποφεύγονται στο μέλλον οι τίτλοι εντυπωσιασμού. Επίσης νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι δε γράφουν τις φήμες, μέρος της δουλειάς τους είναι να τις ερευνήσουν και αν βρουν κάτι αυτό να γράψουν. Οι υπόλοιποι που σχολιάζουν στο blog πρέπει να σεβαστουν τους κανόνες της ευπρέπειας, αλλά μη ξεχνάτε ότι δεν είναι δημοσιογράφοι.

    Φιλικά
    Ηλίας Σκαβέντζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐγκαταλείψατέ μας εἴς τήν ἡσυχίαν μας, διά νά εορτάσομεν τά Χριστούγεννα.
    Μηδέ κραυγάς, μηδέ ψιθύρους περί λιμνοδεξαμενῆς.
    Τὸν δρόμον τετελεύκαμεν.
    Εἴς τόν ἑπόμενον (Δήμαρχον) οἱ ἐρωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 1:54. Kaλό το σχόλιο πaππούλη..!
    ... Εἴς τόν ἑπόμενον Δήμaρχον οἱ ἐρωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον κ. Σκαβέτζο.
    Όμως αγαπητέ κ. Σκαβέτζο, στην επαρχία δυστυχώς και ειδικά στη Σκόπελο, που οι επιλογές είναι ελάχιστες, παίρνεις ότι σου δίνουν και πρέπει να λες κι Ευχαριστώ (με κεφαλαίο Ε).
    Όσο για την προσφορά παιδείας στην κοινωνία των νησιών μας, αφ’ ενός δεν φάνηκε τέτοια πρόθεση μέσα από τις αναρτήσεις του παρόντος blog, αφ’ ετέρου δεν είμαστε τόσο αφελείς να περιμένουμε κάτι τέτοιο .
    Το blog ανήκει σε ιδιωτική εφημερίδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
    Ευχαριστώ (τον admin για τη δημοσίευση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aν είχε παιδεία αυτή η κοινωνία θα απαιτούσε να πληροφορηθεί γιατί τα έργα της λιμνοδεξαμενής έχουν σταματήσει εδώ και δύο(!) χρόνια... Μπορείτε να μας πείτε γιατί 22 μήνες δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο γι' αυτό το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tο γιατι εδω και 22 μηνες δεν εχει γινει καμια συζητηση στο δημοτικο συμβουλιο για το θεμα της λιμνοδεξαμενης καλο θα ηταν να ρωτησετε τον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου που επιλεγει ποια θεματα θα συζητηθουν στο δ.σ. και τον δημαρχο που κανει τις εισηγησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απάντηση στον αδικημένο αναγνώστη αυτής της άθλιας ιδιωτικής εφημερίδας που η εγκληματική της ενέργεια να μας δώσει βήμα και πληροφόρηση πρέπει να καταδιακαστεί. Εμεις κ ανώνυμε. 4.10, 7 χρόνια τώρα κρατάμε αρχείο της εφημερίδας και πολλές φορές έχουμε ανατρέξει σάυτό. Μη ξεχνάτε πως όταν βγήκαν οι Β. Σποράδες δεν είχαμε καμία αξιόλογη τοπική εφημερίδα στα νησιά. Οι άνθρωποι ούτε έχουν ζητήσει ποτέ Ευχαριστώ, αλλά από όσο θυμάμαι δεν τους έχει τουλάχιστον ευχαριστήσει ποτέ κανείς δημόσια τόσα χρόνια, ούτε για την ανάδειξη πολιτιστικών δρώμενων στα νησιά ούτε για την παρουσίαση προσώπων ούτε για τη συμβολή στη λύση αρκετών προβλημάτων στον τόπο μας. Όσο για τους τίτλους για μας που ξέρουμε και τυχαίνει να είμαστε συνάδελφοι, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στη δημοσιογραφία, χωρίς να παραπληροφορούμε, να «παίζουμε» με αυτούς. Δεν είναι παραπλάνηση οι ψίθυροι για τη λιμνοδεξαμενή υπήρξαν και υπάρχουν, όσο για τις κραυγές, έτσι πρέπει να είναι αν χαθεί το έργο. Καταλάβατε; Εσείς τι θα θέλατε αν όχι μια ιδιωτική εφημερίδα μια δημοτική ή μια κρατική, κατευθυνόμενες θα ήταν όλες. Πάντως δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι πλούτισαν από αυτή την έκδοση, το αντίθετο μου φαίνεται. Όσο για την προσφορά παιδείας, παιδεία προσφέρει με αξιοπρέπεια και ευθύνη και το blog, όταν αναπτύσσεται ενδιαφέρον και προβληματισμός, ρίξτε γύρω σας μια ματιά να δείτε το επίπεδο των περισσότερων blogs, τα σκουπίδια των ΜΜΕ και του εξαρτημένου Τύπου. Και τέλος, αν εσείς διαθέτετε τόσο φοβερό επίπεδο και παιδεία, ή συμβάλετε θετικά να την μεταδώσετε σε έναν τέτοιο μαζικό χώρο και σέβεστε κάθε έντυπο γιατί πραγματικά αυτό είναι πολιτισμός, ή το πιο απλό αφού τον απαξιώνετε κι αυτό και τους αναγνώστες, μην τους διαβάζετε και μη συμμετέχετε στο blog που εμείς οι υπόλοιποι ήδη το αγαπήσαμε και το αγκαλιάσαμε γιατί επιτέλους μπορούμε να μιλάμε και να ακουγόμαστε μέσα από έναν αξιοπρεπή χώρο. Τέλος η παρένθεση και το ευχαριστώ στον Admin για τη δημοσίευση, ήταν πολύ ύπουλη και από εκεί φαίνεται το επίπεδό σας. Εγώ πάντως αν ήμουν ο admin δεν θα σας δημοσίευα.
    Κ.Σ συνάδελφος δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαμένος/η*
    στις 30 Νοεμβρίου 4:10 επιτίθεται στο blog γιατί -όπως λέει- μέσα από τις αναρτήσεις δεν προσφέρει στην παιδεία των νησιών!
    766 αναρτήσεις υπάρχουν σε αυτό το ιστολόγιο για τα προβλήματα στην παιδεία, την υγεία, την ακτοπλοϊκή σύνδεση, το περιβάλλον
    Δεκάδες παρουσιάσεις ντόπιων καλλιτεχνών και εκδηλώσεων.
    Το blog ανέδειξε την ανεξέλεγκτη καύση πλαστικών στο «πάρκο» κυκλοφοριακής αγωγής, τα λύματα που επί μήνες πέφτουν στο λιμάνι και μας ντροπιάζουν, τα προβλήματα με τον ΧYTA και τόσα άλλα.
    Γιά ένα, ίσως, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Έπρεπε να είναι πιο μαχητικό - αποκαλυπτικό...
    Πάντως το Ευχαριστούμε (με κεφαλαίο Ε) γιατί οι χαμένοι έφυγαν...
    Ευχαριστώ (τον admin για τη δημοσίευση).
    * Χαμένος/η στις εκλογές (και οι υποτακτικοί αυτών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα με τον/την 1.12.2010 7:02 Μ.Μ.Σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο αποκαλυπτικό blog.
    Φιλικά σε όλους τους αναγνώστες και στους admin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νιώθω την υποχρέωση να παρακαλέσω να μην γίνονται αβίαστα σκληρές και ανυπόστατες κριτικές που δεν ωφελούν τίποτα και κανένα, παρά μόνο κακό κάνουν.

    Έχουμε αγαπήσει αυτό το blog και θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του για τον άψογο επαγγελματισμό τους και για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή μας.

    Είναι ευχή όλων μας να συνεχίσει δυναμικά και να μην φοβάται τίποτα.
    Η πλειοψηφία των αναγνωστών θέλει να ενημερώνεται σωστά, να προβάλλονται τα προβλήματα του νησιού μας, να μαθαίνουμε τα πολιτιστικά δρώμενα και το σημαντικότερο να αποκαλύπτεται η αλήθεια.

    Για ακόμα μια φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια σας.

    Με εκτίμηση
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.