Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νέα ακτοπλοϊκή γραμμή

Μια νέα ακτοπλοϊκή γραμμή συνδέει τη Σκιάθο με την Αθήνα. Πρόκειται για το δρομολόγιο Σκιάθος - Ψαροπούλι (Βασιλικά Ευβοίας) το οποιό πραγματοποιείται καθημερινά, διαρκεί 1 ώρα και κοστίζει 13 ευρώ το άτομο.
To καραβάκι μεταφέρει 45 άτομα, ενώ από την άνοιξη προβλέπεται να αντικατασταθεί με άλλο, μεγαλύτερης χωρητικότητας.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:
ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ (ΑΝΑΧ.) 8 π.μ.
ΣΚΙΑΘΟΣ (ΑΦΙΞΗ) 9π.μ.
ΣΚΙΑΘΟΣ (ΑΝΑΧ.) 2 μ.μ.
ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ (ΑΦΙΞΗ) 3 μ.μ.
ΚΟΣΤΟΣ: 13 ΕΥΡΩ
Πληροφορίες:
Βασιλικά Ευβοίας: τηλ. 22260 43341
Σκιάθος: 24270 22209

7 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως μπορείτε να βάλετε και μια φωτογραφία από το Ψαροπούλι, που έχει τόσο ωραίο όνομα; Δεν έχω πάει ποτέ και θα ήθελα να δω πως είναι. Επίσης να μας πείτε κάθε πότε έχει λεωφορείο για Αθήνα, τιμή εισιτηρίου κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To εισιτήριο έχει 13 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της ανάρτησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Μιχελή....παρακαλούμε να τα δείτε αυτά...περιμένουμε το λιγότερο....κάτι ανάλογο που να συνδέει και τη Σκόπελο....! Υπάρχει σίγουρα ο τρόπος...αν κρίνουμε από την άρτια οργανωμένη Σκιάθο...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά το καραβάκι δέν είναι Σκιαθίτικο αλλά Ευβοιότικο. Επέλεξαν τη Σκιάθο για τον απλούστατο λόγο ότι είναι αρκετά πιό κοντά απο όποιοδήποτε άλλο νησί. Φυσικά όμως δέν είναι λόγος αυτός να μήν πούμε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διαλεξανε την Σκιαθο γιατι εμεις το μονο που ξερουμε να κανουμε ειναι να τρωγομαστε μεταξι μας ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στους Σκιαθητες που πετυχαν αυτη τη γραμμη με τη συνεργασια της Ευβοιικης γραμμης. Ευχομαι να το υποστηριξει ο κοσμος της Σκιαθου και να επεκταθει σταδιακα και στα στα αλλα Νησια. Εγω παντος που ειμαι απο τη Γλωσσα θα το χρησιμοποιησω στην επομενη μου επισκεψη στην Αθηνα. Πρεπει να τις βοηθαμε ολοι αυτες τις προσπαθειες για να σπανε τα κατεστημενα των μεγαλων ακτοπλοικων που εχουν τα νησια μας σε Ομηρια. Μπραβο Ξανα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.