Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Αλόννησος // Μαρπούντα

Aφίσα για την Αλόννησο (1970;)
Φρέντυ Κάραμποττ, Αγνή και Μιχάλης Κατζουράκης
Κ&Κ Διαφημιστικό Κέντρον Αθηνών
(K&K – Athens Publicity Centre). Ιδρύθηκε το 1962.

Η εργασία των σχεδιαστών για τον Ελληνικό Τουρισμό, για αρκετά χρόνια πριν την δικτατορία του 1967, δεν αποτέλεσε μόνο ένα ισχυρό επικοινωνιακό εργαλείο για τον οργανισμό, αλλά έφερε και το Πρώτο και Δεύτερο βραβείο Τουριστικής Αφίσας, για να ακολουθήσει το Πρώτο βραβείο Τουριστικής Προβολής από την International Advertizing Association.
Λογότυπα, συνθήματα και εικόνες που παρήχθησαν από το δημιουργικό γραφείο Κ&Κ, αποτελούν αναγνωρίσιμα στοιχεία της κοινωνικής ζωής για δεκαετίες και αναγνωρίζονται σαν αναπόσπαστα μέρη του αστικού μας περιβάλλοντος. Παπούτσια “sportex”, αναψυκτικά «Ηβη», παιδικά καλλυντικά «Προδέρμ», λογότυπα του μαιευτηρίου «Μητέρα», της τράπεζας «Κρήτης», του «Κουρτάκη», της «Εταιρίας Σπαστικών» κλπ, αποτελούν την «Εθνική κληρονομιά» του ελληνικού design.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.