Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Εκδρομή στις Κουκουναριές

Ο Δήμος Σκιάθου οργάνωσε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΣΚΙΑΘΟΣ» και την Πρόεδρο της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων SPECIAL OLYMPICS– Αθήνα 2011 κα Βίκυ Σαντίκου εκδρομή στις Κουκουναριές το πρωί του Σαββάτου στις 9 Οκτωβρίου 2010 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Προγράμματος «ΠΟΛΙΣ – ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ», που ο Δήμος Σκιάθου συμμετέχει.
Αυτή η εκδήλωση οργανώθηκε για τα άτομα με ειδικές ανάγκες που βρίσκονται στο νησί.
Συμμετείχαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης ο Σύλλογος «ΑΛΚΗ» με την Πρόεδρό του κα Δέσποινα Μιτζέλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΣΚΙΑΘΟΣ» με τον Πρόεδρό του κ. Θ. Τζούμα, ο δασολόγος του Δήμου Σκιάθου κ. Βασίλης Ταμπάκης, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σκιάθου με υπεύθυνη την κα Πόλλυ Κουτσίκου και οι εκπαιδευτικοί και μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου. Συντονιστής της όλης διοργάνωσης ήταν ο κ. Α. Ζλατούδης.

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν όλοι μαζί να φυτέψουν δενδρίλια στην περιοχή κάτω από την καθοδήγηση του κ. Β. Ταμπάκη, τα οποία είναι προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΣΚΙΑΘΟΣ». Στη συνέχεια  ξεκουράστηκαν και  γεύτηκαν ωραία εδέσματα που πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΣΚΙΑΘΟΣ» και μετά  ζωγράφισαν όλα τα παιδιά μαζί κάτω από την καθοδήγηση της κα Δ. Μιτζέλου. Η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κα Πόλλυ Κουτσίκου  οργάνωσε το παιχνίδι των παιδιών με μπάλες και στεφάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.