Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς εφημερεύοντα γιατρό το Κ.Υ. Σκιάθου;

Φίλοι του blog από τη Σκιάθο επικοινώνησαν μαζί μας για να διαμαρτυρηθούν γιατί το Σαββατοκύριακο κινδυνεύει το Κ.Υ.  Σκιάθου να μείνει χωρίς γιατρό! Μεταξύ άλλων μας γράφουν: 
«Παρακαλώ να κάνετε μια ερώτηση στους υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της Σκιάθου καθώς και στους αντίστοιχους περιφερειακούς αν γνωρίζουν ότι το Κέντρο Υγείας του νησιού μας αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει ούτε έναν γιατρό σε εφημερία.
Ναι καλά το διαβάσατε!.. Κέντρο Υγείας χωρίς γιατρούς. Ας μας πουν τί έκαναν αυτοί όλο αυτό το διάστημα αν και ενημερωμένοι εγγράφως:
α) ο Δήμος Σκιάθου - σύμβουλοι του είναι υπάλληλοι στο κέντρο υγείας.
β) οι άλλοι υποψήφιοι, που κάθε μέρα περνάνε από εκεί και κανένας δεν μιλάει. Τόσο πολύ ενδιαφέρονται για τους δημότες τους, δηλαδή όλους εμάς.
Παρακαλώ κάντε την ερώτηση αυτή δημόσια προς αυτούς.»
Επικοινωνήσαμε με το Κ.Υ. της Σκιάθου όπου μας είπαν ότι υπάρχει μία -μικρή όμως- πιθανότητα να μην έρθει γιατρός το Σαββατοκύριακο στη Σκιάθο επειδή η Πολιτεία έχει βάλει σαν όριο τις 15 εφημερίες τον μήνα και πέραν αυτών οι γιατροί δεν πληρώνονται!
Μάλιστα κατά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, όπου το νησί ήταν αποκλεισμένο λόγω κακοκαιρίας, οι γιατροί κα Δημάκη Μαρία και κ. Παναγιωτίδης Χρήστος εφημέρευσαν δωρεάν μόνο και μόνο από φιλότιμο και συνείδηση...

2 σχόλια:

  1. Σε λίγο που θα αρχίσουν να απολύονται, δε θα έχει ούτε την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο, κάπως σα να λέμε "και που να σφίξουν οι ζέστες" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.