Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Για τη τοποθεσία «Σπάσματα» στο Κλήμα

Eνας Γλωσσώτης ρωτάει το blog:
«Ο αγροτικός δρόμος για τη τοποθεσία «Σπάσματα» στο Κλήμα, τι προϋπολογισμό έχει, αν υπάρχει μελέτη, αν βγήκε δημοπρασία και ποιος ο εργολάβος; Αλλά πέρα από όλα αυτά αν έχει περιβαλλοντική μελέτη εγκεκριμένη, γιατί χωρίς αυτή δεν επιτρέπεται να κοπεί ούτε σπιθαμή εδάφους.»

4 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον υπεύθυνο ΚΑΙ για την αγροτική οδοποιία, αντιδήμαρχο κο. Βαφίνη. Ο ίδιος το δήλωσε στην Παρθενική του Εμφάνιση
    στο άλλο blog, όπου μας ζητάει να τον στηρίξουμε και να τους πιστέψουμε. Διανοίξεις δρόμων, μονοπατιών, καθαρισμοί όπου έπρεπε, και ΕΙΔΙΚΑ παρεμβάσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ότι αφορά τον αγροτικό δρόμο προς την τοποθεσία «Σπάσματα» στο Κλήμα, σας ενημερώνω ότι περιβαλλοντική μελέτη ΔΕΝ υπήρξε ΠΟΤΕ. Κι αν υπήρξε, ας βγει κάποιος, έστω και ανώνυμα να μας πει τον αριθμό της μελέτης και την ημερομηνία.
    “Έκ τών ένδων”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δ/ντά της εφημερίδας. Εχω στείλει διάφορες απόψεις μου σήμερα στις 11-10-2010 και δεν τις δημοσιεύσατε διότι αφορά συνεργάτες του κ.Βασιλούδη, όπως επίσης και πρόταση για της λειτουργία της Πολεοδομίας.Μερικές δε χθεσινές τις δημοσιεύσατε και στη συνέχεια της αποσύρατε.
    Γιατί το κάνετε αυτό; Είναι σωστό; Το προβλέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά μονόπλευρα.
    Ενας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε
    όταν στέλνετε τις απόψεις σας, όπως λέτε, και αναφέρεστε σε ονόματα που δεν είναι πολιτικοί, νομίζω πως δεν είναι σωστό να δημοσιεύονται. Αν είστε φίλος όπως υπογράφετε και έχετε στοιχεία ελάτε να μιλήσουμε.
    Την άποψή σας για την πολεοδομία έκρινα σκόπιμο να την κάνω κύρια ανάρτηση και όχι σχόλιο. Θα την δείτε σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.