Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Έλλειψη υποψηφίων..!

Απροθυμία υπάρχει από το σύνολο των κατοίκων της Σκοπέλου, όπως έχουμε επισημάνει και άλλη φορά, για συμμετοχή στα κοινά. Τελευταίο κρούσμα η άρνηση των γονέων να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. Στην ανακοίνωσή τους γράφουν, μεταξύ άλλων:
«Αγαπητοί γονείς
Εξαιτίας της έλλειψης υποψηφίων για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, δίνεται παράταση μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε εκλογές για νέο Δ.Σ. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός υποψηφίων το σημερινό Δ.Σ. θα παραδώσει τα βιβλία στη διευθύντρια και το σχολείο θα μείνει χωρίς σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την μη εκπροσώπηση γονέων στα τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν στα παιδιά μας...»

5 σχόλια:

  1. Η απροθυμία δείχνει αηδία. Αηδία που έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας της εικόνας που έχουν δείξει οι ταγοί μας όλα αυτά τα χρόνια τόσο τοπικά όσο και πανελλήνια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε οι υποψηφιότητες ήταν πάρα πολλές, και πάντοτε περισσότερες από τον αριθμό των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου. Σήμερα δεν υπάρχει καμία. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά.
    Όταν υπάρχουν υποψήφιοι πρόθυμοι να προσφέρουν, κάποιοι τους βάζουν τρικλοποδιές… και να τώρα το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mήπως το πρόβλημα εντοπίζεται στο συγκεκριμένο σχολείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι γονείς κάτι θέλουμε να πούμε -κομψά- αλλά δεν ξέρουμε πώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγώ πάντως το έφαγα το ban επειδή έγραψα οτι κανείς δεν επιθυμεί να μπλέξει με την απολυταρχική διεύθυνση άλλων εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.