Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Νίκος o μελισσάς...

...μελισσονίκος ή μελόνικος, κατά κόσμο Νίκος Αγγελέτος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009. Ο Νίκος ήταν (κι έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα) ένας σπάνιος άνθρωπος. Με ό,τι καταπιανόταν το έκανε με μεράκι κι ενθουσιασμό, αλλά προ πάντων μετά από πολλή μελέτη. Οι γνώσεις του γύρω από την μελισσουργία ήταν παροιμιώδεις, ενώ τελευταία ανέπτυσσε αντίστοιχη εμπειρία γύρω από την αμπελουργία (που δυστυχώς δεν πρόλαβε να απολαύσει).
Ο Νίκος όμως ήταν γενικώς πολύπλευρος και δημιουργικός. Χειριζόταν άνετα τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας blogs και sites στο διαδίκτυο, μέσω των οποίων ενημέρωνε αλλά και συνομιλούσε με όσους ήθελαν να μοιραστούν εμπειρίες γύρω από τις επαγγελματικές του ενασχολήσεις, ενώ συχνά-πυκνά «ανέβαζε» σπαρταριστές ιστορίες και μύθους της Γλώσσας που μάζευε υπομονετικά από τους απλούς ανθρώπους του χωριού.
Ο Νίκος ήταν ενεργό άτομο της τοπικής κοινωνίας και ακούραστος υπηρέτης των πολιτιστικών, κοινωνικών και πολιτικών δρώμενων. Είχε ξεκάθαρη πολιτική ιδεολογία, την οποία δεν παζάρευε με τίποτε. Η ζωή του ήταν λιτή και απέριττη και ταίριαζε απόλυτα σε αυτά που πολιτικά και κοινωνικά πίστευε...
Λίγο πριν το ατύχημά του το blog του είχε καταστραφεί από λάθος και έγινε προσπάθεια διάσωσης κάποιων άρθρων του, όπως αντιγράφησαν απο το rss feed του. Οι ημερομηνίες ανάρτησης των άρθρων αναγράφονται μέσα στα post ενώ τα αυθεντικά σχόλια δυστυχώς δεν διασώθηκαν. Ας μείνει έστω αυτό το blog να μας θυμίζει τον Ν. Αγγελέτο και ας είναι καλά οι αγαπημένοι του να τον θυμούνται.
ΓΝΩΡΙΣΤΕ Ή ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΕΔΩ:
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ»: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ
ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ
19/9/2010: 'Οπως μας πληροφορεί η κόρη του Νίκου, Βάσω Αγγελέτου, η διάσωση του blog οφείλεται στον κ. Κώστα Κουτσούκο (beekeeper), ο οποίος έκανε σχετικό αφιέρωμα στο site του (www.bees.gr

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τη διάσωση του blog του πατέρα μου την οφείλουμε στον κ. Κώστα Κουτσούκο (beekeeper), ο οποίος έκανε σχετικό αφιέρωμα στο site του (www.bees.gr).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.