Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς περί Δημάρχων... Εγώ έχω να πω ότι την Τετάρτη πήρα το flyingcat από Βόλο για Σκόπελο και αυτό έπιασε Αγνώντα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών... Παρέμεινα στο λιμάνι του Αγνώντα για μία ώρα μέχρι να βρεθεί κάποιος να με πάει στη Σκόπελο.
Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για η μεταφορά των επιβατών. Αίσχος! Άσε που η τιμή του εισιτηρίου είναι 45 ευρώ!

5 σχόλια:

  1. Το αλλο? Οσοι ερχοντουσαν απο Αθηνα, οταν εφτασαν στον Αγιο Κωνσταντινο, πληροφορηθηκαν για τη μη εκτελεση του δρομολογιου λογω κακοκαιριας και ανεβηκαν Βολο!Το δρομολογιο απο Βολο εγινε κανονικα!
    Απορια: Κακοκαιρια υπηρχε μονο στο κομματι Αγιο - εισοδο Παγασητικου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε δικαιο ....τα εισητηρια ειναι πανακριβα ...και εφόσων επιασε σε αλλο λιμανι επρεπε να επιστραφουν χρηματα....αλλα ποιος τα κανει αυτα ????μονο για την ''Παρο''......για την Ναξο τιποτα...!!!!!!!!!!!ντροπη μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο δεν ειναι καινουριο αλλα πολυ παλιο συστημα!!!Ετσι λειτουργουμε εδω και δεκαδες χρονια !!!!!!!!!!!!!!Επιλεγουμε δημαρχους που ποτε δεν ασχολουνται με αυτες τις λεπτομεριες γιατι ασχολουνται με πολυ σοβαρα ζητηματα!!!!!!
    Γι αυτο και ολα στο νησι λειτουργουν αψογα!!!!
    Κ ομως μας αρεσει γιατι αν δεν μας αρεσε θα ειχαμε επαναστατησει και θα ειχαμε αλλαξει πολλα!!!Ολοι λεμε στην καλπη ομως παμε παντα με το προσωπικο συμφερον και οχι ΓΕΝΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον κακό τους το καιρό...... Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί. Και πως το λένε στο σποτάκι τους; Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρία μας ! Λες και μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαθηκε ενα ταξι πληρομενο βεβαια απο την εταιρια.Πριν απο χρονια εβαζαν λεωφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.