Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας παραδοσιακός γάμος στη Γλώσσα

Το Σάββατο 28 Αυγούστου στο ξωκκλήσι της Αγίας Τριάδας, η κόρη του αξέχαστου Νίκου Αγγελέτου, Βάσω, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γλύπτη Μιχάλη.
Ο γάμος τελέστηκε σύμφωνα με το παραδοσιακό εθιμοτυπικό: Οι συγγενείς ξεκίνησαν απο το σπίτι της νύφης, με τη συνοδεία της παραδοσιακής πατινάδας, προς το  σπίτι του γλωσσώτη κουμπάρου, που φιλοξενούταν και ο Χιώτης γαμπρός και κουμπάρος. Αφού κεράστηκαν τα παραδοσιακά χιώτικα και γλωσσώτικα γλυκά καθώς φυσικά και λικέρ μαστίχας επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι της νύφης για να ξεκινήσουν για το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας όπυ για πρώτη φοά ύστερα από τριάντα χρόνια τελέστηκε ο γάμος απο τον π. Αλέξιο σε κατανηκτική ατμόσφαιρα με φόντο την υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα.
Έπειτα στήθηκε το γλέντι στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας με ζωντανή μουσική που νεόνυμφοι, κουμπάροι και καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας. 
Κουμπάροι ήταν ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Κώστας Φατσής.
Η εφημερίδα εύχεται στη Βάσω και τον Μιχάλη η χαρά και η ευτυχία αυτής της ημέρας να κρατήσει για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.