Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση του Νομάρχη Μαγνησίας Απ. Παπατόλια

Για τις βροχοπτώσεις και τις ζημιές που
προκλήθηκαν σε Σκιάθο και Σκόπελο
Να ξεκινήσει επιτέλους η κατασκευή
της λιμνοδεξαμενής στον Πάνορμο
Οι προχθεσινές έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσαν ζημιές και σε περιοχές της Σκοπέλου έφεραν στην επιφάνεια ένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας η κατασκευή του οποίου «καρκινοβατεί» εδώ και πολλά χρόνια στο νησί. Πρόκειται για κατασκευή της λιμνοδεξαμενής στην περιοχή του οικισμού Πάνορμος που υλοποιεί από την Αθήνα, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κυριολεκτικά με ρυθμούς χελώνας. Ένα φράγμα που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί αφενός μεν για ύδρευση, αφετέρου δε για την αντιπλημμυρική θωράκιση του ίδιου του οικισμού...

και των υποδομών της περιοχής.
Το έργο θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί. Η έλλειψη όμως απαλλοτριώσεων και οι αλλαγές στη μελέτη, που προέκυψαν κατά την έναρξη της κατασκευής του καθώς και οι αργοί ρυθμοί υλοποίησης δεν επέτρεψαν, μέχρι σήμερα, την κατασκευή του.
Ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας δήλωσε ότι:
«Ένα ακόμη περιφερειακό έργο που διοικείται και επιβλέπεται από την Αθήνα "καρκινοβατεί". Παρά τις προσπάθειές μας, το προηγούμενο διάστημα, για την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων προέκυψαν νέα προβλήματα που δεν επέτρεψαν την κατασκευή ενός ακόμη σημαντικού έργου. Αν το έργο είχε ολοκληρωθεί θα είχαν αποφευχθεί οι προχθεσινές ζημιές στις υποδομές και τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής. Η νέα αιρετή Περιφέρεια καλείται να δώσει ένα τέλος σ’ αυτό το συγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό κρατικό τομέα. Από το 2011 αλλάζουμε σελίδα. Η ανάπτυξη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των υποδομών στη Θεσσαλία θα είναι στις βασικές αρμοδιότητες του νέου θεσμού. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτή τη νέα εποχή».
Να ολοκληρωθούν
τα αντιπλημμυρικά στη Σκιάθο
Για ένα μέρος των χείμαρρων της Σκιάθου η Νομαρχία χρηματοδότησε τη σύνταξη μελετών αντιπλημμυρικής προστασίας οι οποίες έχουν κατατεθεί στις υπηρεσίες της περιφέρειας για έγκριση.
Η πρόσφατη πρόσκληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υποβολή προτάσεων κατασκευής έργων αντιπλημμυρικής προστασίας δίνει τη δυνατότητα να ενταχτούν και κατασκευαστούν τα απαιτούμενα έργα όπου υπάρχουν μελέτες.
Ήδη η ΝΑΜ έχει ήδη καταθέσει και έχει εγκριθεί η κατασκευή των προβλεπόμενων από τις μελέτες έργων στους χείμαρρους του ΠΣ. Βόλου Ξηριά και Κραυσίνδωνα με προϋπολογισμό 20 εκ ευρώ.
Η πρόσκληση της περιφέρειας είναι ανοιχτή μέχρι να απορροφηθεί το ποσό των 25 εκ που διατίθεται σε πρώτη φάση.
Ο Νομάρχης δήλωσε ότι «οι Δημοτικές Αρχές τόσο στη Σκιάθο όσο και στο Ν. Πήλιο πρέπει να εντείνουν τη συνεργασία τους με τις υπηρεσίες ώστε, σύντομα, να ολοκληρωθούν και να εγκριθούν οι μελέτες αντιπλημμυρικών έργων στις περιοχές τους, που είναι στην τελική φάση, για να υποβληθούν στη συνέχεια αντίστοιχα αιτήματα, στην Περιφέρεια, για χρηματοδότηση».

40 σχόλια:

  1. Οι αργοί ρυθμοί υλοποίησης σε ότι αφορά τη Σκόπελο, οφείλονται αποκλειστικά στον κ Βασιλούδη και στους αρμόδιους συμβούλους του, που στην ουσία ποτέ δεν «κυνήγησαν» αυτό το έργο. Η απάθειά τους ήταν εξοργιστική! Σαν να μην τους αφορούσε. Το είχαν βάλει στο ράφι με τα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ακούσαμε αμέτρητες φορές αυτές τις ημέρες για τον Πάνορμο και για το Λιμνονάρι:
    «η φύση εκδικείται τους βιαστές της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλε μας δουλεύεις? Τέσσερα χρόνια ποιός ήταν Νομάρχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 13/9 - 5:01 μμ. Στα ράφια του δήμου Σκοπελου με τα ”αζήτητα” είναι και άλλα πολλά έργα και ΛΗΓΜΕΝΕΣ μελέτες για να τα βρουν οι επόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε μεγάλος πόνος που σας πιάνει με την λήξη κάθε τετραετίας.Και μετά σιγή.Ποιά είναι η συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας κατά την διάρκεια της τετραετίας.Ωραία η πληροφόρηση της καφετέριας αλλά αναρρωτηθήκατε ποτέ αν ισχύει και αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Μόνο η ενεργή συμμετοχή και η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου σας θα σας βγάλει από την ημιμάθεια, που σας διαβεβαιώ ότι είναι χειρότερη από την αμάθεια.
    Το blog περιμένατε τόσα χρόνια για να μιλήσετε έστω και ανώνυμα.
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9΄58 πμ / Με την τρομοκρατία που επικρατεί στη Γλώσσα, μόνο ανώνυμα μπορούμε να μιλάμε ακόμα… δυστυχώς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη 16 Σεπτ. 11:57μμ, έχουν και οι μελέτες ημερομηνία λήξης σαν τα τρόφιμα, ή είναι λόγια «καφενείου» αυτά που γράφετε;
    Γιατί αν είναι λόγια «καφενείου» καλύτερα θα είναι το blog να τα διαγράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ συγχωριανέ για ποιά τρομοκρατία μιλάς;Εγώ είμαι Δημοτική Υπάλληλος και μέχρι σήμερα εκφράζω ελεύθερα αυτά τα οποία πιστεύω και κανένας δεν με τρομοκράτησε,ούτε μου είπε να κλείσω στο στόμα μου.Μήπως ζω στον δικό μου κόσμο;'Οταν αυτά τα οποία λέτε είναι αληθινά και καλόβουλα, και μόνο σκοπό έχουν το καλό του τόπου δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
    Τακτικές του παρελθόντος δεν περνούν πιά.
    Μόνο η γνώση και η ενημέρωση θα σας δώσουν τα εφόδεια να κρίνετε και να αξιολογείτε καταστάσεις, ώστε κανένας να μην μπορεί να σας κοροιδεύει και να σας παραπλανεί.
    Το blog είναι ένα εργαλείο ανταλλαγής ουσιαστικών απόψεων και ενημέρωσης.Δεν είναι ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό για να περνάμε την ώρα μας και να βγάζουμε τις κακίες μας και τα αποθειμένα μας, αυτό πρέπει να το δει σοβαρό ο διαχειριστή του.
    Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πριν γράψετε σκεφτείτε....
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ συγχωριανέ, μήπως διαβάζεις τα σχόλια επιλεκτικά; Στη Γλώσσα δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε… ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ…
    --
    Διάβασε σε παρακαλώ πρόσφατο σχόλιο στις 15 Σεπτεμβρίου, 7΄58 μμ, στην ανάρτηση
    Κοπή δένδρων στη Γλώσσα
    efimerida-sporades.blogspot.com/2010/09/blog-post_3022.html
    «Και ποιος είσαι εσύ που δεν του το επιτρέπεις? Τοπικός Σύμβουλος ή ο Πρόεδρος?...»
    --
    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΑΠΑΞΙΩΣΗ του ΑΠΛΟΥ ΔΗΜΟΤΗ σε όλο της το μεγαλείο, από μια ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 17/9, 5΄35 μμ…
    Ούτε λόγια καφενείου είναι, ούτε λόγια της καφετέριας…
    Δυστυχώς οι μελέτες όταν λήξουν απαιτείται επικαιροποίηση με το ανάλογο κόστος κάθε φορά…
    Και δεν είμαι ημιμαθής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο που να σας απαγορεύει να μιλάτε;Ενας ανώνυμος έγραψε, ότι ήθελε, όπως κάνεις και εσύ και πολλοί άλλοι.
    Μόνο όταν βάζουμε την υπογραφή μας προσέχουμε τι λέμε.
    Θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου.
    Δεν διαβάζω τα σχόλια επιλεκτικά.Ξέρω να σέβομαι τις απόψεις και τις θέσεις των άλλων.Τους διαβάζω όλους και βγάζω τα συμπεράσματά μου,όπως οφείλει να κάνει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος.
    Αν η παρούσα Δημοτική Αρχή,όπως αναφέρεις, είναι αυταρχική και τρομοκρατεί τον κόσμο σε λίγες μέρες θα κριθεί.Τα αξιώματα αυτά δεν είναι κληρονομικά.
    Και επειδή φοβάσαι, αν το επιθυμείς.Ξέρεις που θα με βρεις, έλα να το συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι οι μελέτες επικαιροποιούνται όταν λήξουν και χωρίς κανένα κόστος γιατί την δουλειά την κάνουν οι μηχανικοί του Δήμου.Τα έργα όμως δεν υλοποιούνται μόνο με μελέτες χρειάζεται η ένταξή τους σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.Γνωρίζετε τις περικοπές και την απένταξη έργων από το ΘΗΣΕΑ και το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων καθώς και την μείωση των εσόδων από τη ΣΑΤΑ στο βωμό του μνημονίου.
    Οσον αφορά το ΕΣΠΑ η Κεντρική Εξουσία ψάχνεται ακόμη να βρεί την φόρμουλα και τις προυποθέσεις χορήγησης της διαχειριστικής επάρκειας στους Δήμους,για να δουλεύουν οι εταιρείες οι οποίες ετοιμάζουν τις προτάσεις.
    Μην βαράτε λοιπόν έτσι απαίδευτα ένα Δήμο 5.000 κατοίκων,και μη μιλάτε για μελέτες που σκονίζονται στα ράφια του Δημαρχείου,πράγμα που δεν ισχύει σήμερα,ούτε ίσχυε στο παρελθόν.
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλο ο δήμος σαν ΘΕΣΜΟΣ κ. Καρβέλη και άλλο η εκάστοτε δημοτική αρχή.
    Αυτά τα δύο τις τελευταίες τετραετίες, δυστυχώς, δεν ταυτίζονται.
    Βαδίζουν σε δρόμους παράλληλους.
    Ποιος και που έγραψε για τον δήμο;
    Για την αυταρχική δημοτική αρχή έγραψε ο σχολιαστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς αυτό το θεσμό που υπηρετώ 26 χρόνια τον ταυτίζουν οι δημότες με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 18/9, 5:41 μμ – ο χρόνος που απαιτείται για να επικαιροποιηθούν οι «ληγμένες» μελέτες, είτε γίνονται από μελετητικά γραφεία, είτε από υπαλλήλους του δήμου, είναι πληρωμένος.
    Η εργασία της επικαιροποίησης (η δουλειά όπως την αποκαλείτε) έχει κόστος, δεν είναι τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας πείραξε που αποκάλεσαν την εργασία, δουλειά; Α ξέχασα την δουλειά την κάνουν οι εργάτες και όχι οι "Ανωτάτης Εκπαίδευσης" άνθρωποι.
    Κυρία Καρβελη,είστε από τους λίγους που γράφει επώνυμα στο Blog και όπως φαίνεται δεν θέλουν να μιλάτε,γιατί γράφετε αλήθειες.Θέλουν να χτυπήσουν τις πόρτες σε μας τα χαιβάνια,και να μας τρελάνουν στις υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί τσακώνεστε;θα έρθουν οι καινούριοι και θα γεμίσουν το Δήμο μελέτες και θα τις εντάξουν σε ανάλογα χρηματοδοτικά προγράμματα τώρα που είναι η εποχή των παχιών αγελάδων.
    Ετσι δεν θα προλάβουν να λήξουν και θα κερδίσουμε χρόνο και χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12΄19 και 12΄45…
    Ποιος τσακώνετε;
    Γιατί παντού βλέπετε τσακωμούς και εχθρούς;
    Γιατί «ανάβετε» τα αίματα;
    Γιατί σας αρέσει να διασπάτε τον κόσμο;
    Ο αντίλογος είναι απαραίτητος στη δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σίγουρα οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ 12:45 θα είναι καλύτεροι
    τους τωρινούς τους είδαμε,
    ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν…
    χορτάσαμε πρόοδο…
    δε σου λέω τίποτα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό θα είναι όποια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ δημοτική αρχή ψηφιστεί να πάει στο ράφι με τα αζήτητα και να επικαιροποιήσει τις μελέτες που ήδη υπάρχουν. Είναι αρκετές για αρχή… και είναι κρίμα ο δήμος να γεμίζει με μελέτες ανεκτέλεστες, που δυστυχώς, όπως διαβάζουμε έχουν «ημερομηνία λήξης». Μην πιάνεστε από λεπτομέρειες του λόγου… είτε ΕΡΓΑΣΙΑ, είτε ΔΟΥΛΕΙΑ λέγεται αυτό… η ουσία μετράει και το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν μου λέτε και εμένα, να μάθω ποιές είναι αυτές οι μελέτες που βρίσκονται στα ράφια με τα αζήτητα του Δήμου;Γιατί όσο και αν έψαξα δεν τις βρήκα.
    Για σοβαρευτείτε και μην λέτε αερολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω κι εγώ πως είναι έτσι όπως τα λέτε κυρία Καρβέλη.
    Δεν υπάρχουν μελέτες στα ράφια του δήμου, γι’ αυτό όσο κι αν ψάξατε δεν βρήκατε καμία, όπως δηλώνετε δημόσια.

    ---

    Και συνεχίζω το σχόλιό μου, χωρίς πλέον να συσχετίζω από δω και κάτω την κυρία Καρβέλη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η νυν δημοτική αρχή, αναχωρώντας από το δήμο, δεν θα αφήσει ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ πίσω της για να βρουν οι επόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δέν μας λές και μάς απο πού τις μαθαίνεις αυτές τις πληροφορίες ?
    Τί είναι αυτά που λές? είσαι σοβαρός? να τις πάρουν να τις πάνε που? στο σπίτι τους? δηλαδή θ'ανοίξουν τα αρχεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, θα ανοίξουν τις ντουλάπες των υπαλλήλων και τα συρτάρια τους, τους φακέλους τους και θα τις εξαφανίσουν. Πώς θα γίνει αυτό?. Κλοπή δηλαδή.
    Αυτό εννοείς? Άν υπάρχουν λοιπόν υποψίες - πληροφορίες για ενδεχόμενη κλοπή δημοσίων εγγράφων, τότε πρέπει να ενημερώσετε να παρέμβει η εισαγγελική αρχή για την φύλαξη του χώρου του Δημαρχείου. Εκτός βέβαια και άν εννοείς ότι θα υπάρξει βοήθεια από μέσα στο να βγούν έξω δημόσια έγγραφα.
    Δέν διαβάζεις τί σου απαντά η Δ/ντρια του Δήμου? Δέν βρήκε σου λέει επειδή δέν υπάρχουν και όχι ότι υπήρχαν πιό πρίν και τώρα εξαφανίστηκαν. Ρίχνεις ευθύνες στο πρόσωπό της και αφήνεις την εντύπωση ότι δέν μπορεί να ελέγχει τα αρχεία του Δήμου.
    Αυτά τα οποία λές είναι συκοφαντίες χωρίς βάση και βλάπτουν μόνο τους υπαλλήλους του Δήμου σου, επειδή δέν μπορούν να διαφυλάξουν κατά τα λεγόμενά σου έγγραφα του Δήμου.
    Το έχω αναφέρει παλαιότερα μέσα από την σελίδα της εφημερίδας και σας το λέω ξανά.. μήν μπλέκετε του υπαλλήλους του Δήμου με τους υποψήφιους Δημάρχους. Μπορείτε να σχολιάζετε αυτούς επειδή είναι δημόσια πρόσωπα, αλλά όχι τους εργαζόμενους.

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Σύρο, είστε τόσο πωρωμένος και επιπλέον τόσο απολιτίκ που δεν ξέρετε ούτε να διαβάζετε, αλλά ούτε και να απαντάτε.
    Δεν θα αφήσουν καμία μελέτη πίσω τους, γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ.
    Το αντιληφθήκατε τώρα κύριε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το θέμα συζητήσεως είχε τις ληγμένες μελέτες και την επικαιροποίηση αυτών και όχι την ανυπαρξία μελετών.Ο καθένας βέβαια τα λεγόμενα και στην περίπτωσή μας τα γραφόμενα του άλλου τα εκλαμβάνει κατά πως θέλει.Μην θυμώνεις Κώστα,τον ανώνυμο σχολιαστή δεν τον ενδιαφέρουν οι υπάλληλοι του Δήμου.
    Σ.Καρβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ανυπαρξία μελετών είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα όμως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κος Σύρος ποιους ακριβώς εκπροσωπεί με τέτοιο πάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 12:12 π.μ. Αν λοιπον αυτά που λέτε ευσταθούν τότε γράψτε το επωνύμως. Τότε θα έχει κάποια ουσία αυτό που μας μεταφέρετε ως πληροφορία. Οι κατινιές και τα λόγια του καφενείου δεν χωρούν προεκλογικά και μάλιστα μας αφήνουν εμάς τους ψηφοφόρους αδιάφορους.Αυτά είναι για άρρωστα και νοσηρά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Από πού καταλάβατε ότι είμαι πωρωμένος και με τι? άν πραγματικά εννοούσατε με τα λεγόμενά σας διαφορετικά πράγματα γιατί δέν το λέτε καθαρά? Βλέπετε υπάρχουν και άνθρωποι που δέν ξέρουν να διαβάζουν αλλά ούτε και να απαντούν!!
    Σας ενημερώνω δέν είμαι με τίποτα και με ΚΑΝΕΝΑΝ πωρωμένος και το λέω δημόσια και επώνυμα !! Οι πωρωμένοι συνήθως γράφουν ανώνυμα.
    Όσον αφορά το σχόλιο του σχολιαστή 1,24πμ. Δέν εκπροσωπώ ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε μου έχει δωθεί ποτέ τέτοια αρμοδιότητα παρά μόνο τον εαυτό μου.
    Θα δανειστώ τα λόγια κάποιου άλλου σχολιαστή.
    Γράψτε επώνυμα. Τί φοβάστε? αλλα μάλλον θα συνεχίσετε την ίδια τακτική.

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ 8:23, @ Κ. Σύρο…
    Αν δεν ευσταθούν αυτά που γράφτηκαν για τις μελέτες, μπορείτε εσείς, να μας αναφέρετε ποια έργα έχουν ΩΡΙΜΕΣ μελέτες, ώστε στη συνέχεια τα έργα αυτά να ενταχθούν σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα; Εμείς από ότι γνωρίζουμε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καταρχήν αγαπητέ σχολιαστή δέν ανέφερα ποτέ άν υπάρχουν ή δέν υπάρχουν μελέτες. Το ότι υπάρχουν ή δέν υπάρχουν το αναφέρουν άλλοι ανώνυμοι σχολιαστές και όχι εγώ.
    Δέν είμαι ούτε μηχανικός του Δήμου ούτε και αρχιτέκτονας αλλά ούτε και εργάζομαι στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να σου απαντήσω άν υπάρχουν μελέτες ή όχι. Εγώ πιό πάνω απάντησα σε σχόλια διαφορετικά και όχι επί του θέματος των μελετών, επειδή μου έγινε επίθεση
    ( ανώνυμη βέβαια ) σε προσωπικό επίπεδο.

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριε Σύρο επικοινωνείτε;
    Ποιος σας έκανε επίθεση;
    Πρώτος κάνατε επίθεση, κατηγορώντας για συκοφαντίες…
    Διαβάστε ξανά το παραπάνω επώνυμο σχόλιό σας (27/9/8:47 ΜΜ). Εσείς ο ίδιος γράφετε: «Δέν διαβάζεις τί σου απαντά η Δ/ντρια του Δήμου? Δέν βρήκε σου λέει επειδή δέν υπάρχουν και όχι ότι υπήρχαν πιό πρίν και τώρα εξαφανίστηκαν.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σε ποιόν επιτέθηκα, στον ανώνυμο?
    Υπάρχουν στο κείμενό μου κοσμητικά επίθετα του είδους πωρωμένος - απολιτικ - ή του είδους φράσεων δέν ξέρω να διαβάζω και να απαντώ ή ποιόν εκπροσωπώ ?
    Τη λέξη συκοφαντία γιατί την θεωρήτε επίθεση από την στιγμή που δέν τεκμηριώνετε αυτά που λέτε?
    Ασφαλώς συνεχίζετε να μου απαντάτε ανώνυμα.
    Εγώ τουλάχιστον δέν φοβάμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συγνώμη, ξέχασα να υπογράψω τα παραπάνω

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και για να κλείσω αγαπητέ σχολιαστή 11,54 27/09/2010. Διάβασε τα κείμενα 12,58 22/09/2010 - 6,55 22/09/2010 και 5,34 27/09/2010 και πές μου τί συμπέρασμα βγάζεις εσύ από αυτούς τους διαλόγους? Υπάρχουν μελέτες τελικά ή όχι ? τελικά ξέρω να διαβάζω?

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. OXI,δεν υπάρχουν, και όσες υπάρχουν αν υπάρχουν, πρέπει να επικαιροποιηθούν.
    Γειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. το ΑΠΟΛΙΤΙΚ σε όλο του το μεγαλείο…
    γεια σου και από μένα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΦΥΓΗ πάντα ήταν μία λύση για όσους έχαναν τη μάχη.
    Γειά σας και απο μένα φίλοι και φίλες ανώνυμοι/ες.
    Ακόμη δέν φοβάμαι την επωνυμία. Εσείς ?

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πιστεύω ότι όλοι καταλάβαμε ότι εδώ μερικοί γράφουν ετσι... γιατί πρέπει να γράψουν με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και την ίδια ανοησία την συνεχίζουν έξω στα καφενεία.
    Νάστε καλά υπάλληλοι του Δήμου που μας ανοίγετε τα μάτια και μας ενημερώνετε με ορθό τρόπο έτσι ώστε να προφυλασσόμεθα απο κάτι τετοιους επιτήδειους.
    ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
    ΝΙΚΟΣ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητοί φίλοι
    ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
    Νομίζω ότι το θέμα «έκλεισε» και μαζί του και τα σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή