Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αγώνας Ωρεών



O Nαυτικός, Ιστιοπλοϊκός, Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου (ΝΙΚΟΣ), θα πάρει μέρος στον αγώνα που διοργανώνει η επιτροπή ανοικτής θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με την ονομασία «Αγώνας Ωρεών» που θα πραγματοποιηθεί  το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου.
Το σκάφος Γλάρος Κ που θα πάρει μέρος στον αγώνα θα έχει πλήρωμα τον Θανάση Φαδάκη, Χαράλαμπο Κοχύλη, Κώστα Σκούρα, Βάσω Κοσμά, Βαγγέλη Δρόσο, Μιχάλη Κοσύφη, Ελένη Λιασκοβίτη και κυβερνήτη τον Σπύρο Κοσμά.

2 σχόλια:

  1. Αέρα στα πανιά σας . Θυσία στον Ποσειδώνα και στον Αίολο θα έπρεπε να κάνουν για εσάς οι τοπικοί άρχοντες μια και διαφημίζετε την Σκόπελο στης Θάλασσες ,αλλά πού μυαλό για την προβολή της Σκοπέλου. Να δούμε ποιος θα ξανά τολμήσει να βάλει στο πρόγραμμα του «Μόνο εμείς μπορούμε » το περίφημο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.