Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αιμορραγεί το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο

Αυτή την φορά από ανεπάρκεια βασικού ιατρικού υλικού.
Για ένα νοσοκομείο, το «Αχιλλοπούλειο», που έχει άμεση σχέση με τους κατοίκους των Βορείων Σποράδων, ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος κατέθεσε σήμερα, για μια ακόμα φορά, ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο.
Ο κ. Νάκος κάνει λόγο στην ερώτησή του για απαράδεκτη κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου, το οποίο κυριολεκτικά αιμορραγεί...
από σημαντικά προβλήματα και δυσλειτουργίες. Αυτή την φορά, σύμφωνα με καταγγελίες της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Βόλου και Κέντρων Υγείας Νομού Μαγνησίας που καταγράφηκαν στον τοπικό Τύπο, παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε βασικά ιατρικά υλικά, όπως ράμματα, σύριγγες ή ακόμη και ταινίες λευκοπλάστ και γάζες. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που παρουσιάζονται παρόμοιες ελλείψεις, καθώς και πριν από λίγους μήνες παρατηρήθηκαν ελλείψεις σε φλεβοκαθετήρες και γάζες. 
Ο κ. Νάκος ζητά από το νέο Υπουργό Υγείας, «σε αντίθεση με την προκάτοχό του, να σκύψει με πραγματικό ενδιαφέρον πάνω στα μεγάλα προβλήματα του νοσοκομείου Βόλου αλλά και των άλλων δημόσιων επαρχιακών  νοσοκομείων, γιατί αυτό που πλέον διακυβεύεται είναι η ίδια η ανθρώπινη ζωή και το δικαίωμα του ασθενούς σε μια αξιοπρεπή περίθαλψη.» 

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο Κος ΝΑΚΟΣ ΤΗΝ Κα ΚΑΡΡΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ Κ.Υ. ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ??? ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ SITE ΤΗς 5ης ΥΠΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΤΑΧΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ . ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.