Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Άμεση οικονομική ενίσχυση του Δήμου Σκοπέλου…

ζητά ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος
για την αποκατάσταση των ζημιών
από τις πρόσφατες πλημμύρες

Ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος κατέθεσε σήμερα αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση, με θέμα την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Σκοπέλου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι πρόσφατες πλημμύρες στο νησί.
Συγκεκριμένα με την αναφορά του κ. Νάκου, επισημαίνονται τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε πολλά σπίτια στον Πάνορμο, τον Αγνώντα, τη Σκόπελο, το Στάφυλο,...
τον Άγιο Τρύφωνα και τον Άγιο Αρτέμιο. Επίσης, αναφέρεται σε ζημιές που συνέβησαν στο επαρχιακό δίκτυο αλλά και σε αγροτικούς και δασικούς δρόμους που είχαν συντηρηθεί κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και στις βλάβες που προκλήθηκαν στο δίκτυο του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και στις πινακίδες σήμανσης του οδικού δικτύου.
Με την αναφορά του ο βουλευτής ζητάει την άμεση έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Σκοπέλου από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ, έτσι ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα αποκατάστασης, όπως είναι η οριοθέτηση και διευθέτηση των ρεμάτων, η εγκατάσταση αγωγών απορροής όμβριων υδάτων, η ασφαλτόστρωση, η επισκευή των πινακίδων και οποιοδήποτε συμπληρωματικό τεχνικό έργο. Με την αναφορά τονίζεται ότι η τουριστική περίοδος στο νησί δεν έχει λήξει ακόμη και ως εκ τούτου είναι σημαντικό η πολιτεία να παρέμβει και να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές ώστε να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην τουριστική κίνηση από αυτό το απρόβλεπτο γεγονός. 
Για όλους τους παραπάνω λόγους ο κ. Νάκος ζητά από  τον αρμόδιο Υπουργό την άμεση ενίσχυση του Δήμου Σκοπέλου, έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να εξαλειφθούν τα προβλήματα στο νησί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.