Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Ο. Σκοπέλου: Κάθε χρονιά και καλύτεροι..!

Tον πρόεδρο του Α.Ο. Σκοπέλου συναντήσαμε, μετά τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας εναντίον του Διαγόρα με 5-1 και τον ρωτήσαμε για την προετοιμασία, το  έμψυχο υλικό και τους στόχους της ομάδας. Ο κ. Γιώργος Κοχύλης μας είπε:
«Μετά από τις εκλογές που έγιναν πριν ένα περίπου χρόνο προέκυψε ένα 11μελες διοικητικό συμβούλιο που ανέλαβε την ομάδα. Δυστυχώς ό,τι συμβαίνει σε πολλούς συλλόγους συμβαίνει και στον Α.Ο. Σκοπέλου. Δεν υπάρχει η συλλογική προσπάθεια την οποία περιμέναμε και το βάρος δεν μοιράζεται. Τρέχουν λίγοι και κάθονται πολλοί... Παρ' όλα αυτά, αυτοί οι λίγοι έκαναν καλή δουλειά, γι΄αυτό και τερματίσαμε στην πρώτη πεντάδα και μπορούσαμε, αν θέλαμε, ακόμα και την άνοδο. Αντί για την άνοδο στην Α΄κατηγορία προτιμήσαμε την παραμονή μας στην ίδια κατηγορία με ταυτόχρονη ανανέωση της ομάδας.
Εμείς αποφασίσαμε να μην κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά αθλητισμό και να μπει «νέο αίμα» στην ομάδα από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου όπου αυτή τη στιγμή έχουν 80 πιτσιρικάδες...

Στόχοι
Για τη φετινή περίοδο στόχο έχουμε την 4η ή 5η θέση στην Β' κατηγορία και στο χέρι μας είναι, ανάλογα με το έμψυχο υλικό που θα έχουμε το χειμώνα, αν θα θελήσουμε να ανέβουμε ή όχι.
Έμψυχο υλικό
Διοίκηση χωρίς έμψυχο υλικό δεν είναι τίποτα. Γι' αυτό στηριζόμαστε στους ποδοσφαιριστές, υπολογίζουμε σε αυτούς και ζητάμε τη γνώμη τους.
Ο Δημήτρης Καριοφύλης τα τελευταία χρόνια ήταν και είναι το Α και το Ω της ομάδας, γιατί αν δεν υπήρχε δεν θα υπήρχε και ομάδα. Πολυτιμός βοηθός στην ομάδα και ο Καραθανάσης.
Προετοιμασία
Ξεκινήσαμε την προετοιμασία νωρίς και πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε καθημερινά στις προπονήσεις περίπου 20 άτομα. Στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών βοήθησε πάρα πολύ, με τις γνώσεις του, ο Σκοπελίτης Θανάσης Πετρίτης, ο λεγόμενος «μαφιόζος», επειδή ζει τουλάχιστον 40 χρόνια στην Ιταλία και έχει γυμνάσει ιταλικές ομάδες της Α' κατηγορίας στην Ιταλία.
Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής κερδίσαμε με 5-1 τον Διαγόρα, μια ομάδα που θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην Α'.
Η καινούργια μεταγραφή, ο Σόνι Ιζακέμε, πήγε καλά, φάνηκε ότι ξέρει μπάλα. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτή τη στιγμή είναι ικανοποιητικός και βέβαια έχουμε και ποδοσφαιριστές κάτω από 17 ετών, όπως ο Κων. Κοχύλης, ο Νίκος Καραθανάσης, ο Γιάννης Κερμελής, ο Δημήτρης Χριστίδης, ο Θοδωρής και Έρνεστ Παπαλάπας
Ακαδημίες
Περιμένουμε ένα γυμναστή για το Γυμνάσιο Σκοπέλου, ο οποίος έχει ποδοσφαιρική εμπειρία και θα είναι γυμναστής στην πρώτη ομάδα και προπονητής στους μικρούς.
Για πρώτη φορά για το 2010-11 όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ασφαλιστούν για τυχόν τραυματισμούς.
Για τις άδειες κερκίδες
Ο κόσμος είναι, δυστυχώς αδιάφορος για όλα τα κοινωνικά δρώμενα της Σκοπέλου. Το φαινόμενο δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον πολιτισμό, τις κοινωνικές συναναστροφές... Δυστυχώς υπάρχει μια απαξίωση για όλα. Περιμένουμε τον κόσμο, τους παλιούς ποδοσφαιριστές, όλους του φίλους του αθλητισμού, να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα...
Ευχαριστίες
Ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί τον Δήμο για την οικονομική ενίσχυση, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Ακόμη πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη Σπύρου για για την πλήρη εμφάνιση για 25 ποδοσφαιριστές που προσέφερε στην ομάδα, τον Ριγίνο Πατσή για τα 25 σακίδια των ποδοσφαιριστών, τον Γιώργο Χήρα και Μανώλη Βλαχάκη για τα 25 μπουφάν που έκαναν δώρο στην ομάδα και τους Λάκη και Γιάννη Ροδοπούλο για τα 25 αντιανεμικά. Περιμένουμε ακόμα ένα χορηγό για μία χειμερινή στολή το όνομα του οποίου θα ανακοινώσουμε...
Ακόμα να ευχαριστήσουμε και κάποιους που δίνουν χρήματα και θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.»

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥ,,, ΚΥΡΙΕ ΚΟΧΥΛΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΕΙΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ,ΛΟΓΩ ΑΜΑΘΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.