Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο «Κουνενές» στη Γλώσσα

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, μετά τη θεία λειτουργία, θα γίνουν τα εγκαίνια και ο αγιασμός της νέας στέγης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας. Η αίθουσα που θα στεγάζει στο εξής το Σύλλογο, είναι το πρώην Νηπιαγωγείο Γλώσσας, το παλιό παντοπωλείο του Σταματίου (Καραγιώργος).
Επίσης, το βράδυ της ίδιας μέρας στις 8, στην Αγία Τριάδα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάνω Πολεμιδίων Κύπρου, θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Κουνενές», μια κωμωδία που έγραψε ο προικισμένος Κώστας Πρετεντέρης λίγο πριν το θάνατό του, το 1978. Πρόκειται για μια γνήσια ελληνική κωμωδία, με συνεχείς ανατροπές και σπαρταριστούς διάλογους, που θυμίζει κλασσικό λατρεμένο κινηματογράφο της δεκαετίας του '60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.