Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιό είναι το πολιτικό του στίγμα;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
Η Τοπική Οργάνωση Σκιάθου του ΠΑΣΟΚ έστειλε στις «Βόρειες Σποράδες» την παρακάτω ανακοίνωση:
«Αναφέρθηκε από τον κ. Νομάρχη ότι το ιστορικό - ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Σκιάθου Φώτης Ζεμπέκης δεν εκφράζει τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ καθώς και την παράταξη της πλειοψηφίας στη ΝΑΜ. Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σκιάθου παίρνει θέση και απαντά στον κ. Νομάρχη ότι ο Φώτης Ζεμπέκης είναι μέλος της οργάνωσής μας από το 1974 και βρέθηκε πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων του ΠΑΣΟΚ καθώς και στους αγώνες για την ανάπτυξη του νησιού μας Ο Φ. Ζεμπέκης υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, Γραμματέας της Τ.Ο., Δημοτικός Σύμβουλος Σκιάθου, Σύμβουλος Επιμελητηρίου Δ.Σ., Νομαρχιακός Σύμβουλος Σποράδων.
Είμαστε αντίθετοι σε τακτικές ακύρωσης της ιστορίας που κάθε σύντροφος, με ανιδιοτέλεια, έχει γράψει στο χώρο μας και γι' αυτό το λόγο εκφράζουμε τη λύπη μας και την αποστροφή μας για τη θέση του κ. Νομάρχη ενάντια στο σύντροφό μας Φ. Ζεμπέκη, προσθέτοντας και το μεγάλο ερωτηματικό: ποιο είναι το πολιτικό στίγμα του κ. Νομάρχη Μαγνησίας, ενόψει την εκλογών, στα πλαίσια του Καλλικράτη;»

1 σχόλιο:

  1. Γιατί από το 1:34 έως το 1:38 λεπτό αυτού του μικρού βίντεο, και ενώ ο κος Παπατόλιας κάνει την τοποθέτησή σε ένα σοβαρό θέμα που προέκυψε, ο δήμαρχος Σκοπέλου ΓΕΛΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.