Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεκτέλεστο..!


Έδεσε στη Σκόπελο το Express Skiathos. Τα καύσιμα που έχει στις δεξαμενές τους φθάνουν για ένα δρομολόγιο, το οποίο προτίμησε να κάνει αύριο Κυριακή για Βόλο. Την Δευτέρα, σύμφωνα με τον πίνακα των δρομολογίων δεν θα γίνει δρομολόγιο και από Τρίτη βλέπουμε, ανάλογα με την εξέλιξη της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών - βυτιοφόρων.
Την ίδια τύχη είχαν και τα προγραμματισμένα δρομολόγια του «Αλκυόνη» από Βόλο προς Σποράδες, που και αυτό, για τον ίδιο λόγο, δεν έκανε το δρομολόγιο...

4 σχόλια:

  1. Τα παράπονα στη Δημοτική Λαϊκή Συσπείρωση και στα συντρόφια που νομίζουν ότι με τους αποκλεισμούς θα κερδίσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΟΙΚΤΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΩΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΜΗΡΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ . ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιον κοροιδευουν για τα καυσιμα. Πρεπει να ξυπνησουμε καμια φορα επιτελους.Ο ιδιος εφοπλιστης που εχει τα πλοια ο ιδιος εχει και πετρελαια,λετε αν ηθελε να εφοδιασει τα πλοια του με καυσημα δεν θα μπορουσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανεφοδιασμός της αγοράς σε καύσιμα γίνεται κανονικά.

    Το δρομολόγιο του Σαββάτου ανεκτέλεστο. Το δρομολόγιο της Δευτέρας ανεκτέλεστο. Το δρομολόγιο της Κυριακής γίνεται κανονικά. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.