Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ενθουσιασμένοι όσοι ήρθαν στη Σκόπελο

Αναγνώστης -μάλλον επιχειρηματίας-
μάς έστειλε το παρακάτω σχόλιο:
«Κάθε καλοκαίρι μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω με χιλιάδες τουρίστες - επισκέπτες του νησιού και το 99,999% είναι κατενθουσιασμένοι τόσο από τις ακρογιαλιές της Σκοπέλου με τα γαλαζοπράσινα νερά τους, όσο και με την ευγένεια και την φιλοξενία των ανθρώπων που συναντούν στο νησί.
Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, με την υπόσχεση πως θα ξαναεπισκεφθούν οπωσδήποτε το νησί και δεν άκουσα κανένα αρνητικό σχόλιο για οτιδήποτε.
Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για όλους λόγου της οικονομικής κρίσης και δυστυχώς μέσα σε όλα τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες της Σκοπέλου ήταν και ένα 0,001% κακοπροαίρετων και ιδιότροπων ατόμων, που όπου κι αν βρεθούν όλα τους φταίνε και ψάχνουν να βρουν αφορμή για να δείξουν τον χαρακτήρα τους.
Ευτυχώς το ποσοστό αυτών των ανθρώπων είναι ελάχιστο και σχεδόν η απόλυτη πλειοψηφία των τουριστών που πέρασε από το νησί, νιώθουν τυχεροί που κατάφεραν να περάσουν έστω και λίγες μέρες σε ένα πανέμορφο και φιλόξενο επίγειο παράδεισο

11 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ..? ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΠΩ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΝΤΡΕΠΟΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβω επισκέπτη με έκανες και γέλασα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ. ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ.
    ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ τι αστείο! χαχαχα... ποιός είσαι άραγε, τυχερέ επιχειρηματία, που κάθε καλοκαίρι σου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις με ΧΙΛΙΑΔΕΣ (!) τουρίστες - επισκέπτες του νησιού, εκ των οποίων μόνο το 0,001% έχουν πρόβλημα, ενώ το 99,999% είναι κατενθουσιασμένοι; Πες και σ' εμάς τη συνταγή, μπας και "λόγου" της οικονομικής κρίσης βοηθηθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι επιχειρηματίας για να έχεις άποψη για τους τουρίστες, οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι με την Σκόπελο.
    Το νησί μιλάει από μόνο του.Είναι περιττό να μιλάτε εσείς με κακεντρέχεια για τον τόπο που σας γέννησε και σας έθρεψε.
    Ακούστε την συμβουλή του γείτονα Σκιαθίτη και δεν θα χάσετε.Αυτή είναι η συνταγή μια γροθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... όταν μιλάς με ΧΙΛΙΑΔΕΣ (!) τουρίστες όμως, κάθε καλοκαίρι… όπως μας λέει ο αναγνώστης της ανάρτησης, τι μπορεί να είσαι στη Σκόπελο αν όχι επιχειρηματίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α χα χα χα χα. Τι παίρνεις ή από που τα παίρνεις? Μας κοροϊδευεις επιχειρηματία; Το νησί είναι ωραίο. Αλλά δεν βοηθάει κανείς για την ανάδειξη του. Δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε ρωτάτε και την αστυνομία και το υγειονομικό επιχειρηματίες να δείτε πόσες καταγγελίες από τουρίστες είχαμε εκτός από την ξεφτίλα τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν μέσα στον οικισμό ανενόχλητα (πορτοκαλή πινακίδες)και με της ευλογίες τον Δημοτικών συμβούλων και αρχόντων του μόλου μια και πάρκαραν έξω από το σπίτι τους . (Έδιναν το καλό παράδειγμα).Και τα σκουπίδια στοίβες στο χωρίο , πως την καταντήσατε έτσι την Σκόπελο.
    Τουρίστας που έρχεται χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τελευταιο σχολιο με καλυπτει πληρος και επιπλεον θα επρεπε να εχετε καταλαβει ολοι οσοι γραφετε σχολια στην εφημεριδα οτι το νησι εδω και πολυ καιρο ειναι στον αυτοματο πιλοτο δηλαδη παει μονο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε 10:30 μμ…
    Γνωρίζεις ότι ο «αυτόματος πιλότος» επιμένει να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλοι,πρεπει να ξυπνησουμε και να γινουμε μια γροθια οπως λεει και ο γειτονας Σκιαθιτης(που δεν το λεει μονο αυτος αλλα ολοι οι νεοι του τοπου αυτου που ανησυχουμε για το μελλον μας).Πρεπει ολοι μαζι να αναγεννησουμε τη Σκοπελο και μιλαω για ΟΛΟ το νησι(δεν ειμαι Γλωσσωτης Σκοπελιτης ειμαι απλα πρεπει αυτη η εχθρα να σταματησει πλεον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.