Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Παρελθόν, παρόν και μέλλον της Ναυτιλίας...

Ομιλία με θέμα «Παρελθόν Παρόν και Μέλλον της Ναυτιλίας στη Νήσο Σκόπελο και στην Ελλάδα, Καραβομαραγκοί, Καρνάγια, Ναυπηγική» προτίθεται να διοργανώσει ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ με ομιλητές τον πρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Καλλιανό και τον ναύαρχο ε.α. κ. Ιωάννη Κολλινιάτη, μηχανολόγο - ναυπηγό του Μ.Ι.Τ. την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρου του Αρχοντικού Βακράτσα.
Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος του ΝΙΚΟΣ κ. Θ. Φαδάκης ζητάει με επιστολή του προς το Δ.Σ. του «Παλιού Αρχοντικού» τη διάθεση του προαύλιου χώρου του Αρχοντικού καθώς και τον απαιτούμενο για διάλεξη εξοπλισμό, που διαθέτει (καθίσματα, μεγαφωνική, projector, σύνδεση με laptop, κλπ). Επίσης, σημειώνει, ότι εφόσον υφίσταται θέμα συμμετοχής του ΝΙΚΟΣ στα σχετικά έξοδα να ενημερωθεί ο Σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.