Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες

Η επιτυχία τους και μόνο δικαιώνει τον μέχρι σήμερα κόπο τους και απλά ένα μπράβο δεν είναι αρκετό. Αυτά τα παιδιά είναι οι μελλοντικοί ειδικοί και οι επιστήμονες που όταν με το καλό τελειώσουν τις σπουδές τους θα γυρίσουν πίσω στον τόπο τους να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους. Ο δρόμος που έχουν μπροστά τους είναι ακόμα μακρύς και χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων μας.
Δήμητρα Α. Ρέκκα
Δημοτική Σύμβουλος

3 σχόλια:

  1. Ενταξει συγχαρητήρια σε όσους τα καταφεραν αλλά δε χρειαζεται κάθε συμβουλος και καθε υποψήφιος να κάνει και μια συγχαρητηρια ανάρτηση. Ελεος πια, το καταλάβαμε ερχονται εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε 27/08,
    τα μπραβο πρεπει να λεγονται και ασ ειναι μονο λογια και ας μη το εννοουν,ασχετα με το αν ερχονται εκλογες.
    Παψτε πλεον να προσπαθητε να σπυλωσετε τον καθε συνανθρωπο σας και απλα βοηθηστε ολοι εμας τους νεους να παμε τον τοπο μας μπροστα,γιατι το δικο μας μελλον κρινεται.\
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα γνωρίζει μάλλον ο blogger 27/08 που επικαλείται το «έλεος» του «κάθε δημοτικού συμβούλου» ότι τα ίδια ακριβώς λόγια και ακόμα περισσότερα τα έγραψα πρώτη φορά πριν 15 περίπου χρόνια, για τους επιτυχόντες του 1995. Και τότε δεν είχαμε εκλογές.

    www.skopelos.net/dimitrarekkas/articles/1996/1996-01.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.