Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Αρχίζει το ματς..!

Σέντρα για τις ομάδες μας
18 και 19 Σεπτεμβρίου
Aύριο Δευτέρα, 30 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Hotel Portaria στην Πορταριά θα γίνει κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄- Β' - Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ. καθώς και του κυπέλλου ερασιτεχνών της περιόδου 2010-2011. 
Το κύπελλο θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου και τα πρωταθλήματα Α' και Β' θα βρεθούν στη σέντρα στις 18 και 19 Σεπτέμβρη, ενώ η Γ΄ τον Οκτώβρη. 
Οι ομάδες που θα μετέχουν φέτος στα πρωταθλήματα θα είναι 46. 
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΑΕ Διμηνίου -Θησέας - Αίας Σούρπης - Ακρόπολη - Ιάσων Αλ. Μεριάς - ΑΕ Λεχωνίων -Πρωτεσίλαος -Κένταυρος - Αγία Παρασκευή - Μαγνησιακός - Απόλλων Καναλίων - ΓΣ Αλμυρού - Αγροτικός - Σκιάθος - Εθνικός - Α.Ε. 2002 - Χλόη - Σαρακηνός. 
Από την Α’ Κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει άνοδο στην Δ’ Εθνική, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν 15η, 16η, 17η και 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Β΄ κατηγορία για την περίοδο 2011 – 2012. (αν υποβιβαστεί μία ομάδα της δύναμης της Ε.Π.Σ.Θ. από την Δ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία, τότε οι ομάδες που υποβιβάζονται γίνονται πέντε).
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Αετός - Νέοι Αθλητές Νίκης - Ορμίνιο-Πανιώνιος - Μακρινίτσα-Πηλέας-Δήμητρα Άνθ. Γαζής-Ηρακλής - Αστέρας Ριζ.- Σκόπελος - Δόξα Αερινού - Δάφνη - Άρης Μελισσατίκων - Διαγόρας - Ηρακλής Α.Θ. - Αίας Τρικέρων - ΑΠΟΒ
Από την Β’ Κατηγορία η 1η, 2η και 3η στην τελικη βαθμολογία κερδίζουν άνοδο στην α', αφού για να είναι στο πρωτάθλημα 2011-12 οι ομάδες 16 θα υποβιβαστούν από την περίοδο 2010—11 απ’ ευθείας από την β΄ στην Γ’ 5 ομάδες (όσες καταλάβουν τις θέσεις 14-15-16-17 και 18 ). 
Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Παγασητικός - Μυρμιδόνες - Μικροθήβες - Ιωλκός - Δημητριάς - Τοξότης  - Απόλλων Κροκίου - Αγχίαλος - Αργαλαστή - Άρης Ανθοτόπου. 
Στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα ανέλθουν στη Β’ η πρωταθλήτρια ομάδα και αυτή που θα καταλάβει την 2η θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας. 
www.epsth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.