Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γ. Καραγκιόζο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος
κ. Γ. Καραγκιόζος
Φίλες επιτυχούσες και φίλοι επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.  Γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τον κόπο, την αγωνία και τις στερήσεις σας προκειμένου να επιτύχετε το στόχο σας,  δεχθείτε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς και τις οικογένειές σας για την επιτυχία σας.  Είστε πλέον ακαδημαϊκοί πολίτες και ανοίγετε ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας. Σας εύχομαι τα φοιτητικά σας χρόνια να είναι παραγωγικά ως προς την επιστήμη σας, γεμάτα από γνώσεις και εμπειρίες, που θα ωφελήσουν εσάς στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας, αλλά  θέλω να πιστεύω και το  ευρύ κοινωνικό σύνολο μέσα από την κοινωνική σας δράση και προσφορά. Όλοι οι κάτοικοι του νησιού μας είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία σας.  
Αλλά και όσα παιδιά δεν πετύχατε απόλυτα το στόχο σας, μην απογοητεύεστε. Γεμίστε με κουράγιο και αυτοπεποίθηση, συνεχίστε την προσπάθεια με μεθοδικότητα και επιμέλεια και να είστε  βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα ανταμειφθούν  και οι δικοί σας κόποι.
Γιάννης Καραγκιόζος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου
Δικηγόρος - υπ. Διδάκτωρ Εγκληματολογίας

27 σχόλια:

  1. Αρχισε το "γλυψιμο"...Συγχωρεστε με για την εκφραση μου αλλα δεν βρισκω καταλληλότερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Καραγκιοζος ειναι κοντα στους νεους και το αποδεικνυει ακομα μια φορα.
    Ειναι η πρωτη φορα που ενας υποψηφιος δειχνει οτι υπολογιζει τη νεολαια του νησιου.
    Το μελλον του νησιου μας ανηκει στη νεολαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To γλυψιμο ειναι κυριως για παγωτα,ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρακι.
    Ασχετα αν η Δημοτικη Αρχη μας εκανε να νομιζουμε οτι ειναι για να καθομαστε πανω!
    Αν θελετε να συνεχισουμε να καθομαστε στο παγωτο για αλλα πεντε χρονια,σορυ,εμεις δεν θελουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι νέοι δεν "γλύφουν". Συγχωρέστε και μένα για την έκφραση. Ο κ. Καραγκιόζος είναι νέος. Ψάξτε αλλού για τα "γλυψίματα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια περί γλυψίματος προφανώς,και δικαιολογημένα κατ'εμέ,βασίζονται στο γεγονός ότι ο κ.Καραγκιόζος τα προηγούμενα έτη,απλώς από τη θέση του δημοτικού συμβούλου βεβαίως,δε φάνηκε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους επιτυχόντες των εξετάσεων...Πώς αλλάζουν οι καιροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ 10.27, συμφωνώ με το πνεύμα σας αλλά επιτρέψτε μου μια μικρή παρατήρηση. Δεν άλλαξαν καθόλου οι καιροί και αυτό ακριβώς ήθελα να υποδείξω με το αρχικό μου σχόλιο περί "γλυψίματος". Πόσο δίκιο έχετε όμως, δεν θυμάμαι άλλοτε να επιβραβεύει τους επιτυχόντες... Όσο για την νεολαία, μια δημόσια ευχή για καλή σταδιοδρομία δεν νομίζω να υποδηλώνει οτι "αποδεικνύει" την εκτίμηση του προς το πρόσωπο τους. Ας μην είμαστε αφελείς! Προεκλογική περίοδος είναι τι περιμέναμε να ακούσουμε?! Και για να μην θεωρηθεί οτι έχω εμπάθεια προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου κυρίου, έχω την ίδια γνώμη για όλους τους υποψηφίους που προεκλογικά τάσονται όλοι με το μέρος του "λαού" γτ όλοι είναι "ένας απο μας" "με ονειρα κ κοινούς στόχους για τον τόπο μας" και πάει λέγοντας...
    Δυστυχώς, δεδομένης της υπάρχουσας κατάστασης, αλλαγή δύσκολα επέρχεται και πρέπει να το συνηδειτοποιήσουμε όλοι. Θα έρθουν τα πρώτα ρουσφέτια, οι γύρες και τα λογίδρια για εναν ενωμένο αγώνα και μετά θα επανέλθουμε όλοι στην πραγματικότητα. Θέσεις στον ξάδερφο και στην κόρη του μπατζανάκη, παιδιά σε θέσεις χωρίς τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, δρόμοι που δε θα φτιαχτούν, σχολεία που τα λεφτά δε θα φτάνουν για να ζεσταθούν τα παιδιά, κλπ
    Οι νέοι αγαπητέ κύριε 8.48 μπορεί να μην "γλύφουν" αλλά το κάνουν οι οικογένειες τους εκ μέρους τους. Φυσικά δεν αποτελεί κανόνα αυτό και βέβαια δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι αλλά πείτε μου τότε πως γίνεται κ βλέπουμε νεα παιδιά, πτυχιούχους να προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο νησί και να "εξουδετερώνονται" απο υπαλλήλους σε τράπεζες χωρίς καν οποιοδήποτε πτυχίο, παιδιά δημάρχων που ξαφνικά απο το τίποτα βρίσκουν εργασία στο δήμο, θέσεις στο λιμενικό ταμείο σε άτομα που ουδεμία κατάρτιση έχουν και όυτε καν κρίση να χειριστούν θέματα, συζύγους να βρίσκουν θέση σε ι.κ.α, μικα συκα??? Και ναι αναφέρομαι σε συγκεκριμένα παραδείγματα, Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, και γω 26 χρονών στην κατηγορία των νέων ανήκω και δεν μπορώ καθε φορά πριν τις εκλογές να ακούω τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...Που την βλέπετε την πρωτοτυπία και την υποστήριξη?? Η εξουσία είναι δύσκολη και γλυκιά συνάμα, και ο αγνότερος όλων θα παρασυρθεί, και θα "φαει", και γνωστούς θα βολέψει, μπορεί να κάνει και τη διαφορά δεν αντιλέγω αλλά όλα αυτά τα "μπλα μπλα" μπορούν να λείπουν??? Θέτεις υποψηφιότητα? Καλώς. Μπορείς δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις θα φανεί στην πορεία. Προς τι τα μεγάλα λόγια? Δηλαδή ποια είναι η λογική, εκλέγουμε όποιον έχει μεγαλύτερη άνεση λόγου και πειθώ? Εκεί φαίνεται η ικανότητα?
    Μόνο εγώ τα αντιλαμβάνομαι έτσι τα πράγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρεμπιπτοντως, να προσθέσω (ειμαι ο αναγνωστης 11.54) οτι εκανα ένα σχόλιο περι των εκλογών με αφορμή τις "βαρύγδουπες" δηλώσεις του συγκεκριμένου υποψηφίου σε παρεμφερές blog, το οποίο ουδέποτε αναρτήθηκε. Αντιθέτως το σύνολο των μηνυμάτων απαρτίζεται από ένθερμους υποστηρικτές του υποψηφίου που τον προτρέπουν να προχωρήσει "γερά", με τσαμπουκα, εκθειάζοντας τις ικανότητες του με βάση το νεαρό της ηλικίας του. Σας διαβεβαιώ ειλικρινά οτι το σχόλιο μου κάθε άλλο παρα υβριστικό ήταν, ίσως μόνο διαφοροποιήθηκα από τους υπολοίπους αμφισβητόντας την δυνατότητα κάποιας ουσιαστικής αλλαγής και μην προβαίνοντας σε συνθήματα τύπου "ειμαστε μαζί σου", "προχωρα". Ίσως εν μέρει αναφερόμουν κι εκεί με τα περί "γλυψίματος".
    Όπως και να έχει είμαι ευγνώμων που εδώ μπόρεσα να εκφέρω τη γνώμη μου, όσο λανθασμένη κι αν αυτή είναι ή αντίθετη με των υπολοίπων αναγνωστών. Κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία μου και όμως χαίρω μιας μικρής "εκτίμησης" ωστε να μου δίνεται το βήμα να εκφραστώ. Σας ευχαριστώ θερμά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα μας υποδειξει κανενας πως θα εκφραστουμε. Τα γλυψιματα ανηκουν σε αλλους υποψηφιους οχι στον Γιάννη. Το ξέρουμε ότι ενοχλει καποιους οτι συμμετεχουμε και στηριζουμε τον κ. Γιάννη Καραγκιόζο. Κι εμας μας ενοχλει η αδιαφορια, τα ρουσφετια, τα ψεμματα των αλλων και σας το δειχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τι όλα αυτά τα κατεβατά λογίδρια κύριε 1:19; Ένα απλό συγχαρητήριο μήνυμα για τα παιδιά που επέτυχαν ήταν. Θα μπορούσατε και σεις μέσα από την "ανωνυμία" σας να το κάνετε. Εν πάσει περιπτώσει, δεν μας πιέζει κανείς να υποστηρίζουμε έναν νέο υποψήφιο που βαλθήκατε να μας αποδείξετε ότι δεν πρέπει να εκλεγεί. Αφήστε τον κόσμο να επιλέξει. Δεν ξέρω με τα υβριστικά σχόλια κατά πόσο μπορεί κανείς να χαίρει εκτιμήσεως, έστω και μικρής, έστω και μέσα στην "ανωνυμία" του.
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελευταία ο συγκεκριμένος υποψήφιος αρχισε να βγαίνει το βράδυ και σε κλαμπάκια για να είναι κοντα στους νέους, τώρα τα συγχαρητήρια για τις εξετάσεις, σε λίγο όμως θα αρχίσει και τις αγρυπνιές- εσπερινούς για να πιάσει και τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ακόμα και η πιο απλή κοινωνική εκδήλωση είναι ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ;

    Αν δεν έδινε συγχαρητήρια, θα το ονομάζατε «αδιαφορία»…
    Τώρα που δίνει, το ονομάζετε «γλείψιμο»…

    Από τη θέση του υποψηφίου δημάρχου, ο κ. Καραγκιόζος, αυτό έπρεπε να πράξει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και καλώς το έπραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε λυπαμαι που σας ενοχλησε το μηκος του σχολιου μου, δεν ηταν η προθεση μου. Οπως εσεις υποστηρίζετε τον υποψηφιο της αρεσκειας σας ετσι κ εγώ με τη σειρά μου εκφράζω την δικια μ δυσαρεσκεια για τις τακτικές όλων των υποψηφίων να προβαίνουν σε "αχρηστες" κατα την ταπεινή μου άποψη δηλώσεις. Ουδέποτε εξύβρισα κάποιον όπως αναφέρετε και φυσικά δεν είναι η θέση μου να κατευθύνω κανέναν προς οποιαδήποτε επιλογή. Διερωτώμαι που τα είδατε ολα αυτά και αν έχετε την καλοσύνη να μου τα υποδείξετε. Οσο για την εκτιμηση, αν προσέξατε, που πιθανολογώ πως όχι γιατί δε θα με κατηγορούσατε αδίκως οτι υβρίζω και εμποδίζω τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του (!), είναι εντός εισαγωγικών και δεν αναφέρομαι στο πρόσωπο μου αλλά στην δυνατότητα που δίνουν οι διαχειριστές στη σελίδα να ακουστεί και μια γνώμη παραπάνω, εν προκειμένω η δικιά μου, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι η "σωστή" ή οτι προσπαθώ να επιβληθώ σε σας και τους λοιπούς αναγνώστες. Και αυτό επικροτώ, που μας δίνουν φωνή. Για άλλη μια φορά λυπάμαι που μακρηγορώ και σας δυσκολεύω την ανάγνωση αλλά είναι ο δικός μου τρόπος να μιλάω, εσείς μπορείτε να ασχολείστε μόνο με πιο λακωνικά σχόλια που μπορεί να είναι και περισσότερο επί της ουσίας, δικιά σας επιλογή να μην διαβάσετε το δικό μου. Το να εκφέρω την άποψη μου δεν νομίζω οτι αποτελεί προσωπική επίθεση προς εσάς ή τον οποιοδήποτε κύριο που θέλετε να υποστηρίξετε και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα...Πιθανόν να μην είμαι καλή χρήστης της ελληνικής γλώσσας και να είμαι εγώ η αιτία που σας οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα, οπότε και σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς, προς εσάς ή οποιονδήποτε άλλο αναγνώστη, που αγνοώ τον υβριστικό τους χαρακτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και στα κλαμπακια να παει και στους εσπερινους να παει και οπου νομιζει να παει.
    ο 12:47 δηλαδη αν ηταν υποψηφιος θα περιμενε οι ψηφοφοροι να ενημερςθουν για το προγραμμα του και τις ιδεες του ενω ο ιδιος θα καθοταν στον καναπε του σπιτιου του?
    η ψηφοθηρια και η αμεση επαφη με τον κοσμο μπορει προεκλογικα να ταυτιζονται,αυτο που τις διαχοριζει ειναι η σταση του δημαρχου αφου εκλεγει.
    δε φτανει να λεμε προεκλογικα οτι "εμεις μπορουμε",στο γηπεδο φαινεται ο παιχταρας αφου αρχισει ο αγωνας,οχι στην προθερμανση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @2:24
    Γράψε ό,τι θέλεις και όπως μπορείς. Aυτό το blog είναι ελευθερό βήμα. Επαναλαμβάνω όμως ότι θα δημοσιεύονται γνώμες και θέσεις... Ένα από τα σχόλια που απορρίφθηκε έλεγε ...«γνωρίζουμε την αξιοπιστία του κυρίου από τις δουλειές του...» ή άλλο ότι ο τάδε υποψήφιος πουλάει νερό σε ξενοδοχειακό συγκρότημα χωρίς να κόβει απόδειξη...» Τέτοια ανώνυμα σχόλια θα απορρίπτονται. Εκτός αν κάποιος τα γνωρίζει και τα υπογράψει...
    Σας εύχομαι καλό προεκλογικό διάλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι προς τι τόσο μένος για μια συγχαρητήρια δήλωση υποψηφίου δημάρχου.
    Διαβάζοντας τα σχόλια μακρόθεν, κρίνω ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη κοινωνικότητας σε κάποια μερίδα κατοίκων και θα προέτρεπα τον όποιο δήμαρχο εκλεγεί, να προσπαθήσει μέσω της πολιτιστικής ανάπτυξης να αμβλύνει το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βορειες Σποράδες, Ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση. Δεν είχα σκοπό άλλωστε να παρεκτραπώ και γνωρίζω καλά οτι τέτοιου είδους θέματα "ανάβουν τα αίματα" και δεν είναι όλοι το ίδιο ανεκτικοί σε διαφορετικές θέσεις. Δεν σημαίνει αυτό οτι δεν μπορούμε να εμπλακούμε σε καλό προεκλογικό διάλογο όπως πολύ σωστά αναφέρετε.
    Καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥ BLOG, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ BLOGS ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ.ΤΑ ΕΜΦΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ.ΤΟ "ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ" ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΝΕΤΑΙ.Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΜΑΧΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Γιάννης δεν περίμενε να βάλει υποψηφιότητα για να βγει από το σπιτι του. Είναι ο μόνος υποψήφιος που βλέπουμε καθημερινά, όλα τα χρόνια. Αλοίμονο σε αυτούς που τώρα βγήκαν από τις κρυψώνεςσ τους και ξεκίνησαν να χαιρετούν τώρα και σε αυτούς που προσπαθουν κάποιοι να μας πείσουν ότι πάλι μόνο αυτοί μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απλή ενημέρωση των σχολιαστών της παρούσας: η λέξη «γλείψιμο» γράφεται με «ει» και όχι με «υ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4:41 Μ.Μ.
    Τα ανώνυμα blogs το κάνουν αυτό και δεν είμαστε σύμφωνοι. Αν κάποιος δημιουργήσει ένα ανώνυμο blog, το ονομάσει ας πούμε olastifora.blogspot.com και μέσα από αυτό θίγει την οικογένειά σας, την αξιοπιστία σας, σας προσάπτει αβάσιμες κατηγορίες κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του θα σας άρεσε;
    Το efimerida-sporades.blogspot.com είναι από τα ελάχιστα επώνυμα και αποφάσισε να δέχεται ανώνυμα σχόλια μετά από έγκριση. Αν «πέρασαν» κάποια σχόλια που θίγουν κάποιους εμείς ζητάμε συγγνώμη και οι θιγόμενοι μπορούν να ζητήσουν να διαγραφούν...

    Θέλω να σημειώσω ότι ο γράφων, την περίοδο '74-78, έχει υπερασπιστεί την ελευθεροτυπία και την απρόσκοπτη έκδοση ημερήσιων εφημερίδων όχι με λόγια και με κείμενα, αλλά διακινδυνεύοντας την ίδια του τη ζωή...
Να θυμάστε: άλλο ασυδοσία και καταγγελία με κουκούλα και άλλο ελευθερία λόγου και έκφρασης.

    Ευχαριστώ για την επικοινωνία.
    Γιώργος Πούλιος

    Υ.Γ.: Μην με λέτε «κύριε διαχειριστά». Μου θυμίζει πολυκατοικία..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλε που μιλας για τα κλαμπακια. Ειμαι σιγουρος ότι εσυ εισαι που δε βγαινεις. Αν εβγαινες θα ηξερες οτι μονο ο κ. Καραγκιόζος από όλους τους υποψηφιους βγαίνει και στις καφετέριες και στις ταβερνες και στα κλαμπς και παντού.Και οχι τωρα αλλά πάντα. Ειναι ο μόνος υποψήφιος που όλα τα χρόνια είναι μέσα στην πιατσα και ακουει τα προβληματα μας. Ειναι νεος και θα τον στηριξω με ολες μου τις δυναμεις.
    Ιδιοκτητης καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ειρωνεία της τύχης,κάποιοι άνθρωποι να σκοτώνονται στα αλήθεια για να μπορούν κάποιοι άλλοι να "σκοτώνονται" ελεύθερα με χαζές αντιπαραθέσεις σε διάφορα forum. Μιλώ για τα παλικαρια που ήταν στα F-16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι βγένει μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα τώρα που άρχισε το «γλείψιμο» η τέλος πάντων όπως γράφετε θα αρχίσει να εμφανίζετε και στα άλλα . Όπως και οι κύριοι που κάνει παρέα με τα μεγαλεπήβολα επεκτατικά σχέδια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ας πρόσεχες, κύριε Πούλιο, και "κύριε διαχειριστά"
    θα σε πούμε και πολλά άλλα θα σε πούμε, εδώ είναι
    Βόρειες Σπαράδες δεν είναι παίξε γέλασε...
    Όμως μην κουραστείς να μας αγαπάς...κι αν κουραστείς μη φύγεις...
    Και κάτι σχετικό με τα υπόλοιπα σχόλια.
    Σ' ένα τραγούδι του ο Κώστας Χατζής τραγουδάει για δυο χαζούς, που λέγαν για τους πολιτικούς πως
    μοιάζουν με τους ποντικούς που τρώνε τα παιδιά
    τους...
    Θα μπορούσε κανείς να συμπληρώσει, απαράβατη
    εξαίρεση η προεκλογική περίοδος όπου τα "παιδιά"
    γίνονται "υπολογίσιμη δύναμη", "κυρίαρχος λαός"...
    Επικαλούμενη την ελευθερία της έκφρασης, που
    εσείς πρώτος προασπίζεστε, ελπίζω να μη λογοκριθεί το σχόλιό μου...
    Αγγελάκι(ενίοτε διαβολικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο κ. Καραγκιόζος πάντα έβγαινε και δεν ξεκίνησε μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητα. Αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι είμαστε της "πιάτσας και της παραλίας". Από τσιπουράδικο σε ταβέρνα, από καφέ σε καφέ, από μπαράκι σε μπαράκι, clubbing κλπ.Ρωτήστε και μας που τον ξέρουμε και βγάινουμε μαζί του όλα τα χρόνια. Αλοίμονο σ' αυτούς που τώρα προσπαθούν να γίνουν γνωστοί, με το να συχνάζουν στα καφέ κλπ. για να τους γνωρίσει ο κόσμος που δεν τους ήξερε ούτε και φατσικά ποιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενταξει συγχαρητήρια σε όσους τα καταφεραν αλλά δε χρειαζεται κάθε συμβουλος και καθε υποψήφιος να κάνει και μια συγχαρητηρια ανάρτηση. Ελεος πια, το καταλάβαμε ερχονται εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και πού είσαι ακόμα σχολιαστή του 6:28!.. Ειδικά
    φέτος κάτι μου λέει ότι έχουμε πολλά περισσότερα
    να δούμε!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.